- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
Пепелник
Принтер,слушалки,джисем, нeкъв "пен" за CDs и ненаписано есе![]()
Химикал, листи, учебници, тетрадки, фотоапарат, зарядно, телефон, ножица, линия.
Вафла..
Ами ... Книга, тест по математика, тетрадка, тефтер, несесер, слушалки, телефон, несесер с гримове, парфюм, лосион за премахване на грим, ветрило и лъжица... А и гребен.![]()
![]()
![]()
Edit: + дигитална рамка, лампа, служебна бележка за изпитите,1 ст., клечка за зъби о.О, лакочистител ... Т'ва е!
Тонколони слушалки маркери химикали класната по математика 3 колички феррари клавиатура флашка 2 пинг понг топчета USB HUB книга
Камерата ми, листчета, тиксо, бонбони, химикали, ножица, лекарства, гланц, Nestea.![]()
Дискове,цвете,тетрадка,тел фон,химикали/моливи,сок,семки и лак.
Ако живееш – живей честно! Живей така,че никога да не причиняваш сълзи в очите,на хората,които обичаш и които те обичат.
Олеле колко съм разхвърляна![]()
Четка за коса от Айвън,розов лак за нокти "бързи я яростни"от Орифлейм.часовник,химикал, олив,брожка на мече от олимпийските игри
,тиксо,мръсна кърпияка,протмоне,преса за коса о.0,закачалка за дрехи о.0,диск,елка,кутия,сборник със задачи,бои,още някаква брошка,четки,лакочистител,2 плюшени играчки,компютъра,монитора и слушалките.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Четка за коса, химикал,калкулатор, дискове, играчка някаква, дистанционно и май това е
монитор, усилвател за колоните , огледало , GSM, четка за коса, пила, пинсета, чаша и мишка![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Монитор, 2 кутии от маслени бисквити, камера , слушалки, ГСМ , Кубети, Марети и тетрадка![]()
malee.. znachii himikali (mnogo) liniq moliv telefona mi fotoaparata mi u4ebnici testove po bg i mat pili4ka za nokti tikso koshche za bukluk.. ii mai tova e :D :lol: :lol:
Ябълка, вода, пинсета, огледало, камера, кутия цигари, лист
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Bluetooth ,чаша със сок , пари , дистанционно ,химикали ,фотоапарат ,огледало ,микрофон, слушалки за телефон , телефон , слушалки , пинсета ... сборник и учебник по математика ии стига толковадоста е пренаселено
чаша със спрайт, една ваза, едно нещо не го знам кво е точно, ластичка, листи, линия, огледало, календар, монитор, мишка и клв., касичка, преса, делфин ( ама играчка де )
личната ми карта + една кредитна, някви документи ии .. май тва е
![]()
Още един компютър,кроасан,шише,няк'в и моливи,парите ми,торбичка(На сестра ми,някви гримове),ваза и друго не виждам,'щот е тъмноСъс загасена лампа съм..
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
микрофибърна кърпа, дистанционно, лампа, бутилка със студен чай, скенер, тестове по хигиена и учебници по клинична лаборатория и вътрешни болести... направо да ми е сладко![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
скенер, принтер, шише с мин. вода Банкя 0,5 л. ,телефона ми, ластичка, стотинки, огледало, лак за нокти, запалка, химикал, мп4, магаре за китара, диск драйвер, малък глобус, моливник, календар и 2 плюшени кученца![]()
![]()
принтер, стотинки, лентички за френски маникюр,лакочистител, слушалки, календар, очила, мишка (за компютъра), лампа, колонкии иии още многооо![]()
![]()
![]()
![]()
телефон , пари , ключове , карти , кола , слушалки , книга , шоколад, скицник молив , гума![]()
FUCKтически не ме интересува![]()
слушалки;телефон;химикали; исти;ластик (за коса);моливник; и мн др рабти ...![]()
![]()
![]()
тетрадка, химикал, молив, гума, острилка, сухи кърпички![]()
химикал,огледало,телефон,с нджирите ми,блутота,кутия с дискове,едната тонколонка,някакви панделкиии това е.
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Кола,Цигари,Пепелник,Запал а,Дискове,Шоколад,Волан,Ша ка.