.
Отговор в тема
Страница 25 от 32 ПървиПърви ... 15212223242526272829 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 795
    Пепелник

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Какво има на бюрото до компютъра ви?

Принтер,слушалки,джисем, нeкъв "пен" за CDs и ненаписано есе

кафе батерия фото и листиииииии

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Химикал, листи, учебници, тетрадки, фотоапарат, зарядно, телефон, ножица, линия.
    Вафла..

Ами ... Книга, тест по математика, тетрадка, тефтер, несесер, слушалки, телефон, несесер с гримове, парфюм, лосион за премахване на грим, ветрило и лъжица... А и гребен.
    Edit: + дигитална рамка, лампа, служебна бележка за изпитите,1 ст., клечка за зъби о.О, лакочистител ... Т'ва е!

Град
    Haskovo
    Тонколони слушалки маркери химикали класната по математика 3 колички феррари клавиатура флашка 2 пинг понг топчета USB HUB книга

Голям фен Аватара на Reall
    Камерата ми, листчета, тиксо, бонбони, химикали, ножица, лекарства, гланц, Nestea.

Дискове,цвете,тетрадка,тел фон,химикали/моливи,сок,семки и лак.
    Ако живееш – живей честно! Живей така,че никога да не причиняваш сълзи в очите,на хората,които обичаш и които те обичат.

Мега фен Аватара на December
    Олеле колко съм разхвърляна
    Четка за коса от Айвън,розов лак за нокти "бързи я яростни" от Орифлейм.часовник,химикал, олив,брожка на мече от олимпийските игри ,тиксо,мръсна кърпияка,протмоне,преса за коса о.0,закачалка за дрехи о.0,диск,елка,кутия,сборник със задачи,бои,още някаква брошка,четки,лакочистител,2 плюшени играчки,компютъра,монитора и слушалките.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Четка за коса, химикал,калкулатор, дискове, играчка някаква, дистанционно и май това е

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    монитор, усилвател за колоните , огледало , GSM, четка за коса, пила, пинсета, чаша и мишка
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Монитор, 2 кутии от маслени бисквити, камера , слушалки, ГСМ , Кубети, Марети и тетрадка

malee.. znachii himikali (mnogo) liniq moliv telefona mi fotoaparata mi u4ebnici testove po bg i mat pili4ka za nokti tikso koshche za bukluk.. ii mai tova e :D :lol: :lol:

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Ябълка, вода, пинсета, огледало, камера, кутия цигари, лист

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Повече от фен Аватара на fakesmile
    Bluetooth ,чаша със сок , пари , дистанционно ,химикали ,фотоапарат ,огледало ,микрофон, слушалки за телефон , телефон , слушалки , пинсета ... сборник и учебник по математика ии стига толкова доста е пренаселено

Мега фен Аватара на SilverRain
    чаша със спрайт, една ваза, едно нещо не го знам кво е точно, ластичка, листи, линия, огледало, календар, монитор, мишка и клв., касичка , преса, делфин ( ама играчка де ) личната ми карта + една кредитна, някви документи ии .. май тва е

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Още един компютър,кроасан,шише,няк'в и моливи,парите ми,торбичка(На сестра ми,някви гримове),ваза и друго не виждам,'щот е тъмно Със загасена лампа съм..
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на storex
    микрофибърна кърпа, дистанционно, лампа, бутилка със студен чай, скенер, тестове по хигиена и учебници по клинична лаборатория и вътрешни болести... направо да ми е сладко
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

скенер, принтер, шише с мин. вода Банкя 0,5 л. ,телефона ми, ластичка, стотинки, огледало, лак за нокти, запалка, химикал, мп4, магаре за китара, диск драйвер, малък глобус, моливник, календар и 2 плюшени кученца

принтер, стотинки, лентички за френски маникюр,лакочистител, слушалки, календар, очила, мишка (за компютъра), лампа, колонкии иии още многооо

телефон , пари , ключове , карти , кола , слушалки , книга , шоколад, скицник молив , гума
    FUCKтически не ме интересува

слушалки;телефон;химикали; исти;ластик (за коса);моливник; и мн др рабти ...

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    тетрадка, химикал, молив, гума, острилка, сухи кърпички

Голям фен Аватара на p0lina
    химикал,огледало,телефон,с нджирите ми,блутота,кутия с дискове,едната тонколонка,някакви панделки ии това е.
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Кола,Цигари,Пепелник,Запал а,Дискове,Шоколад,Волан,Ша ка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си