- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
такааа.....
телефон,чиния,пакет семки,камера,сакче с гривни,кутийка с обеци,фиш от еврошанс,витамини за котки,тонколони,химикали,с ушалки,нокторезачка,3 плюшени играчки,керамични сърца,миди,огромна шишарка,кръстче,карта на вивател,карта памет,картичка,диадема,миш а и здравната книжка на котката ми![]()
![]()
Общо взето на половината неща не им е там мястото :д
Impossible is nothing...
Шише с вода, чаша с вода, химикал, мишка, 2 листа, кабел, дистанционно за климатик, дистанционно за ТВ, лак за нокти, хартийки от някви бисквити, книга, чанта, един чифт обеци и един пръстен![]()
Дискове, мишка, монитор, химикалки, листове, списание, острилса, папки, телефон, книга, чиния, вода![]()
Монитор, уеб камера, тонколони, дистанционно, кабел, маркери за дискове, листовки, писмо, диск
монитор,купички със семки,памук,чаша,колонки,дъ вки,2 чинии,дебитна карта,крем за лице,книга,тетрадка,кърпич и,списание,гривнии и ластик![]()
![]()
всичко общо взето
![]()
Монитор,Клавиатура,мишка,п дложка за мишка,буфер,2колонки,pc камера,телефон,пари,цифров я,листи,2-3химикала,парфюм,шише кола,чаша с кола,бисквити,гривна и лак за нокти![]()
Огледалце,Буркан-Банк,куп списания,дебела книга "Знаете ли как?",телефон,фотоапарат,ро -он,обици,гумичка,слънчеви очила,часовник,портфейл,ос рилка,капки за нос,пясъчен часовник,четка,ядки,щипка за коса,договор за приятелство с другарката по БЕЛ,поставка,ножица,списък с книги,книги,тетрадка за белот,креда,топйлийки, калъфче за фотоапарат,калъфче за телефон,ластик.
![]()
![]()
лак, лакочистител, шнола и химикал
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
телефон,купа,чиния,опаковк ,тетрадка,камера,тонколони ,монитор,2 моливника,бележник,диск,ка та памет,химикали,опаковки от диск,ключодържател,бележни к (за записване)
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Има принтер,тонколони,книги,сб рник по математика,празно шише от вода и кутия от Шоколадов Сладолед![]()
![]()
![]()
монитор,тонколонки,пари,ка ера (чистих преди малко)![]()
монитор..фотоапарат,,ластии к,,мишка,,14 лева,,кола,, чипс ии капачка от химикал![]()
монитор, колони, компютър, пепелник, цигари, запалка, спрайт
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
монитор, колонки, дискове, телефон , маркер, слушалки, списание, речник, пръстен ии надупчена кутика от кока кола![]()
~Don’t get mad, smile and creep them out instead.~
монитор ест, колони, диадема върху колоните, ножица и бутилка мин. вода... аа и бонбони
![]()
Що ми четеш подписа?!
+ телефон, зарядно и още няколко монетиПървоначално написано от iwancho
ПП. без шишетоПървоначално написано от valerusha
![]()
Що ми четеш подписа?!
монитор, камера, 5 тонколонки, плюшено патенце, лична карта, обеци, минерална вода, телефон, икона, чаша с химикали и сешоар ....![]()
мноооого неща ако тръгна да ги изреждам 2-3 страници ши напълня![]()
+ чинияПървоначално написано от iwancho
+ кракПървоначално написано от iwancho
![]()
Няколко тетрадки,кестен,орех**, моливник,огризка от ябълка,минерална вода снимка =)
Study nature,
love nature,
stay close to nature.
It will never fail you.
Frank Lloyd Wright
+ чаша сокПървоначално написано от iwancho
ооо да започна ;д
около 3847389471296493126423 химикала и молива.. вестник, книга, два лака, аа не 3 са ;д, лакочистител, телефон, чаша, плюшено мече ;д, лампаа, микрофон, cosmopolitan от миналата година по тва време, не искам да продължавам..толкова много неща има..
everybody lies !