- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
-чашатаПървоначално написано от iwancho
-кракът
-зарядното
(- < това е минус :Д тоест премахвам xD)
+книга
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
такам.. 4 кутийки с моливи и химикалки (не пишат), мини кошче за боклук, монитор, клавиатура, 2 колонки, малко козметика, степче, чаша, карти Ю ГИ О
![]()
![]()
![]()
, мп3-ка, значки, стотинки, тефтер, ПОМПа
![]()
![]()
, Гривни, телефон, тетрадки, листа, Практикер каталог
Носни кърпички, дистанционно, четка за коса, лепило, картата ми за транспорт, малко учебници и само това е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Принтер,листи,витамин Ц, огледало,дъвки,лак,пинсета, отверка, очила, моливи и химикали, нокторезачка, камера, бирена мая
и Аутан фемили гел
![]()
лакочестител, телефон, портмоне, някъв линцер и дистанционно![]()
ам телефон, стъклена чаша, фотоапарат, тефтер и тетрадка![]()
![]()
![]()
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
2 тонколони,2 кутийки с химикали,тефтер,тертадки,к иги,2 микрофона,камера,няква част от самия компютър (нещо метално) транспортир,чаша,малка лъжичка,болче,бележник,дис ,листове,монитор,мишка,кла иатура,буфер,разпръснати
химикали,телефон,чантичка, сб и някви пари
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Първоначално написано от iwancho
![]()
![]()
![]()
само монитор и колонки... чисто мумичанци![]()
Що ми четеш подписа?!
Дистанционно за ТВ, още едно за климатик, шише с вода, лак за нокти, лъжица, течен шоколад, телефон, преса и много дискове
начи първо аз, органайзер за дискове и за химикали, крем, обеци, монитор, мишка, 2 тонколони, пинсета, пергел(wtf?), клавиетура, слушалки, модем, принтер, и още куп неща![]()
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
принтер, колонки, камера някви листове, домашния телефон гривната ми от бирени капачки и чаша
Усолвателче 400вата, транформатор, водородна горелка(топи ВСИЧКО), отверки, швейцарското ми ножче (то винаги е там), котката ми, чиния с храна, чаша с вода, кондоми само мен дето ме няма...
Ако родителите ви са нямали деца значи и вие няма да имате деца.
...колко гледни точки има всяко от нещата,
и въпреки, че знаем пак избираме само ЕДНАТА... - Bisolini /Kingsize/
колонки, гланц, чантичка с още гримове, телефон, дистанционно и кафе.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Папка с графити.. чиния с диня..колонки.. и GSM
:P
две чаши, бисквити, салфетка, парфюм, памук, фиба, пинсета, крем, обеци, острилка, ароматизатор и дистанционно![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Лак за нокти; Фотоапарат; Минерална вода; Кутия с химикали и моливи; Кутия с фиби, гривни и гердани; Книга и GSM
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Охоо то ако беше 1/2.. 1 чаша.. 1 шише кола сигурно е от 2/3 дена тук.. Кутийки за дискове около 6/7 .. малки количкислушалки .. тефтерът ми .. химикалки 3 дистанционни 2 телефона единят от които е домашен.. моливи.. очила.. няколко обложки .. свещ и 1 дъвка
![]()
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
емиии двата ми телефона,едно празно шише от минерална вода литър и половина...опаковка от шоколад,който не знам защо,но се казва Мура,лакочистителя ми,очна линия,слушалките от единия ми телефон,една отдавна изсъхнала мокра кърпичка,мишката,която от време на време ползвам...и добре,че лаптопа ми не заема много място,че да има място да си опъна и краката върху всичките буклуци на бюрото
![]()
![]()
![]()
![]()
О, мамо целее бар - 2 чаши, 2 пепелника, пръстени, гривна, телефона ми, лак за нокти, мокри кърпички, витамин Ц и една празна бутилка минерална вода (има място и за още джунджуриики)![]()
![]()
Бюрото е на сестра ми и направо не ми се изброява: разсипан моливник, учебници, разсипана кутийка за бижута, лампа, касичка, кошче за боклук, телефона й, гривните ми, ветрило, ЮЕСБИ, ключодържатели, флашка, монитор и мишка.
много неща![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.