.
Отговор в тема
Страница 4 от 32 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 795
    Мега фен Аватара на galaxy29
    човешки пръсти, микроскоп и чаша пълна с кръв
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Град
    Там, където е сърцето...
    Амии два GSM-а, едната колона, кутия с дискове, моливи, пари иии някакво цвете
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    5 тонколони,моливник с 3245789 глупости в него,плюшено куче (от mcdonalds), дистанционно, бадеми, празна чаша, тетрадка, принтер, фибичка.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Колонки, 2 такива в които се слагат хиликалки, тефтерче, речник по испански, още едно розово тефтерче, малка айфелова кула, малко глобусче за бележки, снимка на мен и брат ми, бурканче от едно кафе с пожелание в него, шише вода, някаква кутийка, кутийката от мп3-ката ми, дискове някакви на брат ми, някакъв лист с кодове, острилка, гребенче и розовия ми несесер .. ааа и дистанционното
    Stay up all night with the stars *

лампа, портокалов сок, вода, няколко свещника, 2 плюшки, огромно количество шоколади, календар, кутийка за бижута, USB за mp3-то и за фотоапарата, чинийка с 2 вафли и една кутия за химикалки и такива работи
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

Град
    ..In The Middle Of Nowhere....
    Телефон,портфейл,дезодоран т,някви стотинки,2 молива,един огромен лист(на който пиша логото на Ин Флеймс),чаша с бира и едни изпринтирани таблатури...random shits

..this world is watching me..

Тампони, тоалетно мляко, подложка за чаша, сметка за телефон, телефон, фотоапарат и ключовете ми

телефон, флашка,химикалИ ии чиния с печени филийки :P
    Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Повече от фен
    телефонче...лакче и кърпички

Град
    Варна
    2 чаши,енциклопедия,сл.очила( 2бр),крем нивея,крем дав,дъвки,стикче,спрей за цайси,двд дискове(14),ножица,1лв,фотоап арат,тефтер,пиромолив,марк р-четка,вода Банкя 500мл,сони ериксон w910i (разглобен за да не звъни алармата),огледало,iPod nano,iPhone 3g 16gb white

Супер фен Аватара на FancyGirl
    1 секира ... довечера съм на лов [-o<

та сега сериозно... ко има цифров апарат,телефон,флашка,1 списък с книги,1 ароматизатор,и 1 фаба с кош в който кош има мн неща ...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    в света на приключенията ..
    Какво ли не...Бюрото ми е голямо. Принтер, телефон ,мобилен, вафли ,фъстъци, книжки от серията "Страховитото в науката" и книжки със судоку.

Фен Аватара на darin4ity
    Град
    In your Dreams
    Начи... Две колони, .. учебник по Биология (на сестра ми) .., два телефона, лакочистител, ножица, огледало, ластик, кламер, безопасна игла ..., памук, листове, фиба и едно гумено гущерче
    "I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
    If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333

Град
    Paradise
    Английско-български речници, пакет носни кърпички, телефона ми и чаша кафе.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    2 книги, тефтер, слушалки, пясъчен часовник, телефона ми, кестен , някви листи, лампа и 5 стотинки ...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Нищо

ахаха, леле доста неща имам да изброявам...Пропагандни лепенки,нашивки,значки,скъ ан/подпален шал на Цска, калкулатор, изрезки от списания и вестници, дискове, маски, автографи, календарчета, очила, хирургическа маска и ръкавици , некви контролни, моливи, рисунки....и кво ли още не..абе пълна кочина
    Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!

Град
    Марс
    книга...
    Голяма деградация ...
    "Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...

Аммм попринцип е голяма кочина ама сега почистих и до компа са ми само телефона и 1 книга

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охоо доста неща... химикалки...телефона...гребе н...меню от KFC...пари...чаша...разни пилички за нокти...кремче...още едно кремче...черен молив...слушалки...разни лепенки... охх какво ли няма....

листчета (за писане ), химикал, гсм, дистанционно, ключодържател и др глупости

Град
    * South Central *
    друг компютър, GSM , буфер, дискове, парфюм, рутер, часовник, слушалки, микрофон, тестове по английски, чаша с вода , 3 UBS-кабела , дистанционо за уредба,климатик и телевизор, зарядно за телефон, химикали, пари , ключове и един пръстен

Senior Member Повече от фен Аватара на MadeInChina
    Нощна лампа, монитор, тонколонки, слушалки, натурален сок, чаша, камера, дискове, книга, ключове и телефон....
    Прави си балончета и да не ти пука!

Момиче

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    GSM..лист и химикал
    ...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...

Мега фен Аватара на galaxy29
    чаша пълна с кръв и купичка пълна с човешки очи
    ~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си