- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво има на бюрото до компютъра ви?
човешки пръсти, микроскоп и чаша пълна с кръв
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
Амии два GSM-а, едната колона, кутия с дискове, моливи, пари иии някакво цвете![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
5 тонколони,моливник с 3245789 глупости в него,плюшено куче (от mcdonalds), дистанционно, бадеми, празна чаша, тетрадка, принтер, фибичка.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Колонки, 2 такива в които се слагат хиликалки, тефтерче, речник по испански, още едно розово тефтерче, малка айфелова кула, малко глобусче за бележки, снимка на мен и брат ми, бурканче от едно кафе с пожелание в него, шише вода, някаква кутийка, кутийката от мп3-ката ми, дискове някакви на брат ми, някакъв лист с кодове, острилка, гребенче и розовия ми несесер .. ааа и дистанционното![]()
![]()
Stay up all night with the stars *
лампа, портокалов сок, вода, няколко свещника, 2 плюшки, огромно количество шоколади, календар, кутийка за бижута, USB за mp3-то и за фотоапарата, чинийка с 2 вафли и една кутия за химикалки и такива работи
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Телефон,портфейл,дезодоран т,някви стотинки,2 молива,един огромен лист(на който пиша логото на Ин Флеймс),чаша с бира и едни изпринтирани таблатури...random shits![]()
..this world is watching me..
Тампони, тоалетно мляко, подложка за чаша, сметка за телефон, телефон, фотоапарат и ключовете ми
телефон, флашка,химикалИ ии чиния с печени филийки:P
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
телефонче...лакче и кърпички![]()
2 чаши,енциклопедия,сл.очила( 2бр),крем нивея,крем дав,дъвки,стикче,спрей за цайси,двд дискове(14),ножица,1лв,фотоап арат,тефтер,пиромолив,марк р-четка,вода Банкя 500мл,сони ериксон w910i (разглобен за да не звъни алармата),огледало,iPod nano,iPhone 3g 16gb white
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 секира ... довечера съм на лов [-o<
та сега сериозно... ко има цифров апарат,телефон,флашка,1 списък с книги,1 ароматизатор,и 1 фаба с кош в който кош има мн неща ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Какво ли не...Бюрото ми е голямо.Принтер, телефон ,мобилен, вафли ,фъстъци, книжки от серията "Страховитото в науката" и книжки със судоку.
![]()
Начи... Две колони, .. учебник по Биология (на сестра ми) .., два телефона, лакочистител, ножица, огледало, ластик, кламер, безопасна игла ..., памук, листове, фиба и едно гумено гущерче![]()
![]()
![]()
![]()
"I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that." <3333
Английско-български речници, пакет носни кърпички, телефона ми и чаша кафе.
2 книги, тефтер, слушалки, пясъчен часовник, телефона ми, кестен, някви листи, лампа и 5 стотинки ...
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ахаха, леле доста неща имам да изброявам...Пропагандни лепенки,нашивки,значки,скъ ан/подпален шал на Цска, калкулатор, изрезки от списания и вестници, дискове, маски, автографи, календарчета, очила, хирургическа маска и ръкавици, некви контролни, моливи, рисунки....и кво ли още не..абе пълна кочина
![]()
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
книга...
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Аммм попринцип е голяма кочина ама сега почистих и до компа са ми само телефона и 1 книга![]()
![]()
![]()
Охоо доста неща... химикалки...телефона...гребе н...меню от KFC...пари...чаша...разни пилички за нокти...кремче...още едно кремче...черен молив...слушалки...разни лепенки... охх какво ли няма....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
листчета (за писане), химикал, гсм, дистанционно, ключодържател и др глупости
![]()
друг компютър, GSM , буфер, дискове, парфюм, рутер, часовник, слушалки, микрофон, тестове по английски, чаша с вода , 3 UBS-кабела , дистанционо за уредба,климатик и телевизор, зарядно за телефон, химикали, пари , ключове и един пръстен![]()
Нощна лампа, монитор, тонколонки, слушалки, натурален сок, чаша, камера, дискове, книга, ключове и телефон....
Прави си балончета и да не ти пука!![]()
Момиче
GSM..лист и химикал
...един б0клук не м0же да ме сдуха..н0 м0же да ми духа...
чаша пълна с кръв и купичка пълна с човешки очи
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~