- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена е
Здравейте!
Гаджето ми (с което ходим от вчера) е девствена, досега несъм бил с девственица кацете какво да правя че ме е малко шубе :S
Хъ щом ходите от вчера и вече ти пуска не е девствена инъче спокойно ще имаш доста време за размисъл![]()
-- -- --
Е от вчера ходим още не ми е пуснала деПървоначално написано от Sebastianek
ше видим довечера какво ше стане като доиде да гледаме филм
не съм сигурен и дали е девствена де но така поне предполагам
![]()
ем тогава гледай тя да се възбуди много наблегни на любовната игра и няма да има проблеми...а и гумичка да не забравиш![]()
-- -- --
Възбуди я, бъди нежен и внимателен. Накарай я да те иска още преди да си влязъл в нея - удължи любовната игра. Постарай се да остане тя доволна - после сама ще иска още. И естествено - презерватив да не забравиш! Успех довечера![]()
dobre hodite ot den i e devstvena a planira6 da q mine6
tupo e 4ovek moje da minat mesetsi predi da ti pysne ostavi q sama da si kaje koga i kak go iska![]()
Верно е тъпичко. Запознават се и веднага иска. АМи има си търпение за тази работа.Първоначално написано от bebok
Първоначално написано от bebok
глупаци всякакви....съжалявам момичето ако ти пусне...най-малкото че ти явно само секс искаш от нея ...![]()
играй на тото и си купи талисман против уруки![]()
seriono mn si zle ako si misli6, 4e 6te ti pusne tolkova skoro... to ako ne e devstvena e rano, ti ...![]()
![]()
Това ме навежда на мисълта че се забавляваш с тази тема без да е истински случай !Първоначално написано от rosk0vr
А ако е истински случая,това не ти прави чест спрямо девойката,бъди мъж !
Две глави мислят по-добре от една!
Ауууу от 2 дни сте заедно и очакваш секс....интересно как ли ще се развият нещата като и кажеш намеренията си.Но както и да е.
По темата: ако тя реши че е готова на подобна крачка сама ще изяви желание за секс.Не я притискай.Пък и какво страшно има от това,че е девствена.
остаи момичето само да си каже когато иска щом е девствена едва ли ше дое във вас и ще почнете да се шибате на канапето както казаха мое да минат месеци и ако ти е само за ебането по добре я остави и си намери някоя отворена![]()
Ако смяташ че девствена ще ти пусне на 3тия ден значи си тъп![]()
виж-може би след 2-3-4 месеца е по-реална преценка
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
или както една моя приятелка след 10 месеца, зареди се с много търпениеПървоначално написано от waaaagh
![]()
И ако верно искаш само тфа от нея не се хабиако ти е само за ебането по-добре някоя лесна разпоретина