.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ПОДКОЖЕН КОСЪМ,ПОМОЩ!!

Значи моят проблем е следният..Имам 5-6 подкожни косъмчета, които растът под кожата..На краката си ги махам с игличка понякога, но тоя път става дума за друга зона Та..трябва ли да пробвам пак така, щото малко се притеснявам.. А също едното е станало чак като пъпка и не знам какво да правя Моля ви препоръчайте ми как да ги махна ако може без намесата на други хора. Някакъв крем ще помогне ли? Но не ми трябва крем против поява, а за премахване когато вече растът накриво Моля ви, помогнете ако знаете някакво решение! Много съм притеснена!
    Stay with me Don't let me go...

Град
    Между краката на майка ти
    Ами естествено,че като е подкожен става пъпка ами ти кво очакваш. Ми да с игла ама гледай да е дезинфекцирана, полей я с ракия или с някакъв алкохол преди тва.
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Промий мястото и иглата и си извади косъмчетата,гледай да не ги мокриш много-много защото може да се инфектира,има си специални кремове за отстраняване на космите.
    Йога и мъдрост

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Намажи кожата с крем здраве много обилно направо да си остане 1-2мм слой, нека стои няколко часа така след което кожата ще е омекнала , нягорещяваш една игла със запалка топиш я в спирт и действаш ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    София
    Проблемът ти е никакъв пак да ги извадиш с игла. След това спирт или някакъв друг алкохол и готово. Ако го оставиш, ще стане на пъпка и ще избие само..
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ПОДКОЖЕН КОСЪМ,ПОМОЩ!!

Цитирай Първоначално написано от zagrijena
    Значи моят проблем е следният..Имам 5-6 подкожни косъмчета, които растът под кожата..На краката си ги махам с игличка понякога, но тоя път става дума за друга зона Та..трябва ли да пробвам пак така, щото малко се притеснявам.. А също едното е станало чак като пъпка и не знам какво да правя Моля ви препоръчайте ми как да ги махна ако може без намесата на други хора. Някакъв крем ще помогне ли? Но не ми трябва крем против поява, а за премахване когато вече растът накриво Моля ви, помогнете ако знаете някакво решение! Много съм притеснена!
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

" подкожни косъмчета" - медицината не познава

Супер фен
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=237965

Ето ти един подкожен косъм!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си