- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ПОДКОЖЕН КОСЪМ,ПОМОЩ!!
Значи моят проблем е следният..Имам 5-6 подкожни косъмчета, които растът под кожата..На краката си ги махам с игличка понякога, но тоя път става дума за друга зонаТа..трябва ли да пробвам пак така, щото малко се притеснявам.. А също едното е станало чак като пъпка и не знам какво да правя
Моля ви препоръчайте ми как да ги махна ако може без намесата на други хора. Някакъв крем ще помогне ли? Но не ми трябва крем против поява, а за премахване когато вече растът накриво
Моля ви, помогнете ако знаете някакво решение! Много съм притеснена!
![]()
Stay with meDon't let me go...
Ами естествено,че като е подкожен става пъпка ами ти кво очакваш. Ми да с игла ама гледай да е дезинфекцирана, полей я с ракия или с някакъв алкохол преди тва.
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Промий мястото и иглата и си извади косъмчетата,гледай да не ги мокриш много-много защото може да се инфектира,има си специални кремове за отстраняване на космите.
Йога и мъдрост
Намажи кожата с крем здраве много обилно направо да си остане 1-2мм слой, нека стои няколко часа така след което кожата ще е омекнала , нягорещяваш една игла със запалка топиш я в спирт и действаш ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Проблемът ти е никакъв пак да ги извадиш с игла. След това спирт или някакъв друг алкохол и готово. Ако го оставиш, ще стане на пъпка и ще избие само..
Don't tell me what I can or can't do !
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от zagrijena
" подкожни косъмчета" - медицината не познава
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=237965
Ето ти един подкожен косъм!![]()