- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се отнасят вашите родители към вашето образование?
интересуват се,ама не питат много много.не ми дреме особено.не ги считам за хора...както и да е...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Еми интересуват се само дали са ме изпитали и каква оценка имам...
Даже не знаят кога ходя на даскало, изпитват ли ме, кво уча и т.н. Преди поне всеки ден питаха: "Кво стана в даскало?", но с течение на времето разбраха, че няма да стане човек от мен и имат фул респект![]()
Scorpions forever!
питат ''учи ли за утре'',да,но нищо повече.
няма такива неща да ме изпитват те,да искат да им показвам тетрадките или да ме питат какво учим по немски примерно.
Нашите супер супер рядко ме питат дали съм си научила за следващия ден, защото виждат какъв ми е успеха, а за да е такъв значи съм положила усилия. Не ми се карат за оценки, защото аз си взимам поука и без да го правят. Доволна съм от отношението на нашите към образованието ми.. Може би се иска малко повече внимание, но по-добре така както е сега отколкото непрекъснат контрол![]()
![]()
Преди ми досаждаха много, сега като че ли са позабравили. Ама и да питат, отговорът е: "Еми, написах си по математика и български, а по друго нямаме, щото си говорихме цял час."
Така че няма смисъл да любопитстват, истината няма да научат.
Интересуват се към оценките ми за предмети като математика, български, немски, а английския, си ме знаят,че съм супер, (в даскало си припомням само материала , а в частните уроци си взимам след 2 години сертификата).По биология, химия и физика са ми казали , че не са добри и те в тези предмети, та до колкото мога.
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Ем те приемат образованието ми мнооого насериозно.. Вече не ми се карат за оценки толкова, колкото преди, но вкъщи има сериозни спорове за висшето ми.. Аз искам да кандидатствам с нещо, те ме разубеждават, че това не било за мен и да кандидатствам с друго.. Също така за лятна работа не можем да се разберем. Аз не искам на 16-17 год да имам адски престижната ЛЯТНА работа, а те искат от сега още да си намеря работа напр като екскурзовод в града миТ.е. нещо, което е свързано с образованието и ученето
Изобщо не си представям какво ще става по-нататък. Но важното е, че искат най-доброто за мен и ще направят всичко
![]()
Те не са в България и не ми знаят всяка една оценка,но знаят общо взето как се справям и се интересуват от това.Щом им казах,че искам да почвам уроци,веднага се съгласиха,че е добро решение и ме стимулират да си продължавам напред![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Интересуват се от образованието ми , дават ми съвети , но никога не са ме задължили нещо , избора си е мой![]()
Ами вече никой кой знае колко сериозно, освен ако не съм позакъсал, пък и никой нищо не може да ми каже
Щото всичко вече си е за мен, пък и съм си достатъчно отговорен
Ма то се оказа сега, че сега на мен ми пука повече отколкото преди в даскало![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
когато бях по малка бях по отговорна спрямо училищетомного повече учих и нашите бяха доволни. сега пак са доволни, но аз нямам стимул за учене, защото учителите ми не са взискателни и само с глупости ни занимават.
винаги съм имала успех около 5 - 5 и нещо![]()
сега нашите са ме оставили сама да реша какво искам да уча. доста ми е трудно, но съм се захванала с математикаужасно нещо е математиката хаха а този който говори за уасг браво
![]()
и аз искам да уча там, но е много сложно и не знам дали ще ме приемат![]()
Още от 1ви клас съм много самостоятелна и никога не са ме проверявали дали съм си написала домашното или дали съм си научила... После имаше период, в който не отварях учебник и те разбраха, та после всяка вечер са ме измъчвали...Това беше 2ри клас
![]()
Иначе сега не ме карат да уча, нито пък ме изпитват... аз сама им бутам учебниците да ме препитват, особено с тия езици, думички, текстове...
дават ми пълна свобода относно бъдещето ми
и такам...
![]()
Пък и аз съм си доволна от успеха ми, винаги е над 5.50
![]()
Ич не е лесно, ейй! Иначе нашите, от както съм тръгнала на училище, никога нищо не са ми казвали. Само от 1 до 4 клас един два пъти най-много да са ме изпитвали и това е. Мога да кажа, че съм с добър успех, само в 5 клас имах 5,93. Избора са ми го оставили изцяло аз да си реша; ако искам помощ винаги са насреща. За двойки и такива глупости никога не са ми викали, а сега дори на родителски срещи не искат да ходят, аз все ги карам и големи разправии падат преди родителскитеПървоначално написано от NorenRed
![]()
и азПървоначално написано от cool_doll
![]()
мии не се интересуват кой знае коклко..1-2 пъти в месеца ме питат дали съм си научила..
и аз винаги казвам да и те ок..
по скоро повече ми мрънкат за държанието ми към тях и околните![]()
![]()
Майка ми постоянно ми се меси. И само ме подпитва дали съм си научила. На всичкото отгоре е някаква перфекционистка и иска да изкарвам само 6ци, а аз карам на 4ки по испански и, естествено, ми квичи нон стоп ;@@ . Тате поне гледа реално на нещата, оставя ме сама да решавам и вразумява мама, защото тя просто прекалява.
Stay up all night with the stars *
От както се помня наще ме бутат със вс сила напред.И те са с 2 вишши и наистина е малко досадно вс божи ден да те посрещат с въпроса научи ли си?Ама сигурен ли си?Я да те изпитам! Сега естествено съм им много благодарен за вс това и сега уча във Френска гимназия и успехът ми е м/у 5 и 6![]()
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In