- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители изпращат ли ви сутрин за училище?
На даскало0 ходя сама,но сутринта стават с мен приятен ден бля-бля![]()
![]()
v 1vi klas parvite 2 dena![]()
![]()
Като съм 1-ва те още спят.....
Първоначално написано от Infinity
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Мне естествено.. До 4-ти клас ме изпращаха, но после сама си ходих и все още е така де.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Сутин
Аз:Добро утро!
Баща ми:Добро утро!Ето ти парите.
Аз:Мерси!Чао!
Баща ми:Чао!
Първоначално написано от Peshec
![]()
Изпращаха ме до 2-ри клас.![]()
Дрън-дрън
Като съм 1ва смяна - майка ми тръгва преди мен ,а когато излизам баща ми още не е станал. Когато съм 2ра не се засичаме сутрин.
Изпращаха ме до 5 клас , но в 5 клас само до спирката понеже беше далеч. Сега сама си ходя![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
тъй като съм 1 смяна рядко се случва да се видим защото те още спът ,, а ако някой е буден това ще е баща ми но рядко ;Д
Ми сега кат съм първа смяна ме карат с клолата до даскало,чее ми е далечко иначе сама си се прибирам...втораиясрок не се засичаме![]()
Мнеп.. аз си ставам в 5:3о.. докато майка ми слаадко си спии заминавам с автобусчету :P
а като съм втора смяна, майка ми е на работа![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Кфа е таа тема-бъзик????/
Кой луд да гo изпращат майкаму баща му за даскало
Никога не са и нема да ме изпращат:P
Не.. какви са тези въпроси, вече и 1ви клас ли влизат във форума?
Само ако не'къв адски студ или сняг ме карат с колата, че не е много близо.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Баща ми сега като е студено ме кара с колата,че за 15 минути замръзвам докато отида,пък и закъснявам много![]()
1 клас ме водеха и ме зимаха... във 2 ме зимаха щоту бях 2 смяна...и от там нататака май съм се самиччка![]()
мен не обаче имам една приятелка дето баба и всеки ден я води и прибира от училище, а тя е на 15![]()
Не.Аз дори сутрин се опитвам да не ги събудя, че да не ми викат за това какво съм облякъл.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Има ли избор, нали ме буди, та като изляза ми казва "чао" ;д А втора смяна... ако е вкъщи, ако не - здраве да е..
Мм... не`` Отдавна ми е минало времето да ме изпраща
![]()
^^
Не, всички спът кат пънове, само аз тряя стаам ужс!![]()
Не ! Това никога не се е случвало - самостоятелна съм и мразя някой да ми се пречка ,докаго се опрявам да някъде.![]()
Изпращат ме до вратата и ми казват чао,ако е майка ми пита ме колко часа имам и редовно като тръгвам някъде ми казва - и умната . А иначе до даскало са ме изпращали само първата,втората седмица на 1-ви клас.