- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители изпращат ли ви сутрин за училище?
е нее![]()
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Първоначално написано от Loshotia
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Изпращаха ме само в първи клас .![]()
![]()
I understand. I just don`t care !:P
Хах амии даа мама и тати стават с мен, просто защото са на работа.. Понякога мама ми прави чай и/или препечени филийкиДаже преди тати ме караше на училище, че ни беше малко далечко, ама тая година съм в ново даскало дето е на 500 метра от нас
![]()
Така че, не мисля, че ще ме карат, но да, изпращат ме.
![]()
И аз познавам едно момиче 7-ми клас, дето техните я водат и взимат всеки ден, а училището и е на две спирки от тях..Първоначално написано от kokosety
Сега ше е 8-ми клас и ще се мести в ново по-далечно училище, така че нищо чудно както е тръгнало да я водат до абитуриентския и бал
![]()
Не. Ако съм първа смяна само "чао" си казваме, а ако съм втора изобщо не се и засичаме.
Първоначално написано от hayely
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Не. Аз тях изпращам, защото тръгват преди мен за работа.![]()
![]()
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
По страшна случайност не съм 1-ви клас.Правете си сметката !![]()
“Never sneak up on a vampire.”
Амиии...не .... само тати ме кара до училище
Баща ми ме кара сутрин с колата понеже училището ми е на другия край на града.![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
ами когато съм първа смяна с майка ми повечето дни ходим заедно на училище, с баща ми няма шанс да се засечем, т.к. той става в 7.30 за работа, а на мен в 7.30 ми почва първия час
а когато сме втора смяна, само понякога се уговаряме с майка ми иначе не![]()
Не,иначе до 3-4-ти клас мама ме изпращаше до училище![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
на училище ме изпращаха до края на първи клас,но все пак не отказвам да ме закарат като имат възможност.Все пак 30 минути повече спане и не се бутам в градския транспорт
Ти добре ли сиСамо в първи клас - първите пъти. Те са постоянно на работа , но когато са вкъщи , само до вратата :P Но вече съм в друг град , така че самостоятелно
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii