- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители изпращат ли ви сутрин за училище?
Ест, техните се скъсват от работа, за да плащат образованието му!Първоначално написано от Mihailova
А да забравих да кажа, че понякога баща ми ме кара до даскало..
Най-често когато се успя, когато съм болна, когато не ми се ходи и когато е прекалено студено а ината относно якето е прекалено голям![]()
мне...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Мен пък сутрин ме карат на училище с колата, тъй чеее да изпращат ме чаааак до даскало![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Само "чао" ми казват![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ми майка ми ме буди,понякога и баща ми се събужда...Те си пият кафенцето,казват ми "чао" и така...Ако закъснявам баща ми ме кара до даскало,което е на 3 мин. път от нас ама нищо...![]()
понякога като стана за училище и ако тате си е вкъщи ме кара, иначе никой не ме изпраща...
Ами всички ставаме в 6:30.
Майка ми тръгва 10 минути преди мен,а татко по-късно.Изпраща ме просто до вратата и така.Няма смисъл от по-дълги изпращания,защото училището ми е на 5 минути път.
Иначе до 4 клас всеки ден ме водиха до там и ме връщата с кола.
Като стигна до вратата и се провиквам Чао и майка ми най-често отговаря..Даа.Добреее..Чао.. йде заспивам
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Не.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
afterforever На всички родителите ни работят.
Envoi moi ! ;]
Пф кво се правите бе! Мен да - всеки ден ме хващат за ръка и ме водят до класната стая, където ми подреждат нещата и ми дават прясно мляко докато започне първия час.
пс. на 18 съм.
The Spark
Не, но ще е много яко да ме карат....особено сутрин![]()
Само ме изритва от леглото .. аз съм вече голяма .. и дори не и давам с мене до магазина да иде.![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Не, те не знаят къде се намира даскалото![]()
Scorpions forever!
Моите неПървоначално написано от Mihailova
![]()
Никой не се навива да става с мен сутрин. Толкова е кофти като стана в 5.30 и видя всичко живо как спи, пък аз отивам на даскало.. :/
Хм ... баща ми излиза в 4.30 почти всяка сутрин. Ако по случайност си е вкъщи спи. Майка ми излиза един час преди мене.
Никой никога не ме е будил за училище и никой никога не ме е изпращал. Бившото ми даскало беше на 5 мин. път и в първи клас ме отведоха само веднъж до там.
Аз будя брат ми, но нямам време чак да го изпращам. Просто родителите ми са заети хора и съм свикнала да се оправям сама.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Не, само майка ми ми съобщава колко е часа, а обикновено като стана тя вече е излязла![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
отнава е отмина този период от живота ми![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
хаха не казвам само "чаоо" и тва е![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Миналата година ме будиха,тъй като не си чувах стария тих телефонец,но сега като ми купиха нов,по-силен,го чувам.В повечето случай ставам сама,но понякога татко става да ме вдига(когато види,че не отварям вратата до 6:00ч.)и задължително ми прави чай или прясно млякоПосле като съм в банята той сяда пред ТВ и гледа 1001-нощи и аз само като тръгвам му казвам чао.Иначе,ако се успа ме кара,няма как.