- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите родители изпращат ли ви сутрин за училище?
не оставаше и да ме изпращат майка ми нито ме чува нито става да види дали съм станала нищо![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
еми да ... т.е. майка става само за да ни събуди и от там нататка ние сами си се оправяме![]()
Мда,щото ставаме по едно и също време.Само се караме де.Амаа какво да се прави..
До 2 клас ме водеха. То бившото ми даскало и новото ( техникума ) са на около 150 метра от къщикеф
мхмм.. 0т типа на "айде чао приятно училище" .. .
a колко е приятно е друг въпрос..![]()
когато съм първа смяна те спят
когато съм втора-те са излезли вече.
Никога не са ме изпращали,защото искаха да ме научат да се оправям сам
Понякога ме изпращат. Като например : Чао, Приятен ден в даскало. Иначе ако става въпрос да ме изпращат до даскало - не![]()
Hold on, if you feel like letting go
Hold on, it get's better than you know
Don't stop looking, you're one step closer
Don't stop searching, it's not over..
Ами майка ми ме буди сутрин като съм първа смяна ако не съм станала и стоим двете и закусваме. Тя ми прави чайПосле ми казва чао и тръгвам, тъй като тя тръгва малко по-късно за работа.
Но днес вървяхме двете до спирката и беше странно. Много отдавна не се беше случвало.
Как искам да съм горе
високо на върха,
да литне мойта песен
като птица над света.
Аз излизам сутрин с майа ми защото и тя тръгва за работа рано
първи класкато се сетя ся мен 1-ва смяна в тъмното ме беше страх да ходя на даскало
![]()
... Just smile...
не .... майка тръгва за работа докато спя и не ни остава време даже да поговорим сутринта![]()
![]()
Ако се засека с баба ми за 1-ва смяна понякога да иначе не,ама няма и нужда
Когато съм 1-ва смяна, да. "Хайде чао и успех в училище"![]()
ааа сутрин ме будат щото имам проблем със излюпването...пък и сички стааме по едно и също време и става лудница сутрин...най много като тръгвам едно чао да кажа...до училище са ме изпращали в 1-ви клас ама до сградата![]()
Само 1ви кл. и само първите дни. винаги съм ходил сам..а училището е на 200м![]()
.......
Не никога.Сутрин даже не разбират кога излизам
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
ми изпращат ме когато имат време обикновено работят такава работа че са още в 5 часа на крак докато аз ставам в 6 само сутрин ми звъни и ми казва каде ми е оставила закуската и парите и ми пожелава приятен ден тей сме ниеa доколкото изпращането до дскл ме е изпращала само до 2ри клас