Искам да питам за изрусяването на косъмчетата с Амоняк и Перхидрол.И двете от аптеката ли се купуват?По колко струват и как да ги смеся..в какво количество?
И също и по колко време да стоя.Мерси
,,аз до колкото знам се изрусяват и с кислородна вода, която се купува от аптеката,,,тоест, възможно е и с амоняк и перхидрол, но не мога да ти помогна тук,,,
And so I put this on my life
Nobody or nothing will ever come between us
You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!
подобно.. не беше на тази марка но пишеше обезцветител за кичури мисля и беше.. сива опаковка.. макс 2 лева беше.. то е по - скроо като прах и там трябваше да си купя едно като тубичка (и то към 1-2 лева беше) приличаше на умален вид на опаковка от салицилов спирт.. ама доста умалена и по тясна а на самото пакетче на обезцветителя пишеше " да се смеси със стабилизиран кислороден крем -6,9 или еди колко си процента.." и аз отидох в един козметичен магазин и попитах къде да намеря такъв крем.. и тя продавачката ми каза да си зема тази..течност по скоро и се изрусиха космите определено. Може и с блондор (май така се пишеше ) и с кислородна вода ама за нея трябва и слънце..но точно за амоняк и перхидрол не мога да ти помогна