.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Изрусяване на косъмчета..

Искам да питам за изрусяването на косъмчетата с Амоняк и Перхидрол.И двете от аптеката ли се купуват?По колко струват и как да ги смеся..в какво количество?
    И също и по колко време да стоя.Мерси
    ала бала

Явно въпроса е с повишена трудност .. :/
    ала бала

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    taka si e..ne go podcenqvai zaduljitelno li e izrusqvaneto da stane s amonqk i perhidrol?

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    ,,аз до колкото знам се изрусяват и с кислородна вода, която се купува от аптеката,,,тоест, възможно е и с амоняк и перхидрол, но не мога да ти помогна тук,,,
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Блондорът съдържа амоняк, пробвай с него.

Ами..не е задължително да го направя с перхидрол и амоняк.Просто съм чел, че по-хубаво ставало.
    Ддз, мн ми разбира главата на мене.
    ала бала

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз си бях взела http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1

подобно.. не беше на тази марка но пишеше обезцветител за кичури мисля и беше.. сива опаковка.. макс 2 лева беше.. то е по - скроо като прах и там трябваше да си купя едно като тубичка (и то към 1-2 лева беше) приличаше на умален вид на опаковка от салицилов спирт.. ама доста умалена и по тясна а на самото пакетче на обезцветителя пишеше " да се смеси със стабилизиран кислороден крем -6,9 или еди колко си процента.." и аз отидох в един козметичен магазин и попитах къде да намеря такъв крем.. и тя продавачката ми каза да си зема тази..течност по скоро и се изрусиха космите определено. Може и с блондор (май така се пишеше ) и с кислородна вода ама за нея трябва и слънце..но точно за амоняк и перхидрол не мога да ти помогна

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си