- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква марка телефон имате и с какво са яки ??
Имам Nokia 6234 според мен това е един много добър телефон свири много добре и го имам вече от 5 - 6 години страхотен е.![]()
Аз имам 6233 много мощен саунд вадиПървоначално написано от Teenajer_993
![]()
Имала съм много модели - Alcatel - евтини и практични, Siemens - различни, Motorola - с уникалните дизайни, Sony Ericsson - хубави менюта имат и Nokia - супер звук и много издържливи.
имам Nokia N 96 и Nokia 6120 classic
изключително доволна съм и от двата телефона....намт никакъв дефект....
с N96 предимно гледам филми, записвам си лекциите и наличието на огромната му памет е идеално.Прави страхотни снимки и не е нужно винаги да си нося фотоапаратадругия е стария ми и го ползвам предимно като радио,но като цяло нямам никакви оплаквания
и преди колегата от по-горните постове да е попитал,сама си го купих,с мои собствени пари(малко ме заболя сърцето,но си заслужава инвестицията....се пак се надявам да го ползвам поне 2 години )![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Iphone 8gb ;[ взех си го преди да излизне 3G версията и още Sony Ericsson C702 радва защото има GPS и си гледам пътя през сателита ;d
Samsung SGH - L310 .. Тоест дамското бижу![]()
На мене си ми харесва върши ми страхотна работа , визията му е супер яка, но определено има и много по - добри
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Първоначално написано от Darkkiss
Извинявай, че ще да разочаровам но Nokia N95 не става. Баща ми си го купи не го хареса и го продаде, много се бъгваше. Ако си такъв фен на нокиа мога да то кажа че Nokia N96 е по добър Аз съм с samsung d900 и много го харесвам.![]()
Втората снимка е с прозрачен панел
Нокиа 5300,когато си го взех преди 1 година и повече много му се кефех.Единственото му предимство е това,че е музикален телефон.
Но за мен няма значение с какъв телефон ше си,важното е работа да върши!: )
МИ аз имам 3 телефона Сименс А50 и един Сименс М65 .
Моите 3 телефона Сименс А50 са с екстрата че са мн. стари на около 7-8 години) и несе развалят , дори за тези години неса се разваляли
) за разлика от телефоните които продават сега за по 600 лв и след 2 месеца някои са за боклука
![]()
благодаря за некомпетентното ти мнение след като аз казах Н95-2 не Н95... научи се да правиш разликатаПървоначално написано от sm_95
и 2. и аз съм имал и фоне.... щом казвам че е боклук значи е така...
apple iphone 3g 8gb![]()
Lg ku990i viewty![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
+Това,че ми е от няколко дена и нищо не разбирам все ощеПървоначално написано от kalashnik
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Sony Ericsson Z530i като си го взех му се кефех на копчетата (с цифрите) приличат на балончета![]()
![]()
Nokia 5220 хpress music миии здрав е...![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Sony Ericsson K700i
як е с това, че е як - колкото пъти съм го изтървал, машината си работи![]()
Оле как ги мразя тия телефониммм до 8 клас исках все най-модерния и т.н :Д маса пари давах за телефони през няколко месеца....
Сега съм се кротнала, имам 3 СИМ карти (на трите оператора, сметки) и 6 джиесема :Д
В момента ползвам GSmax689 with 2 SIM and Motorola K1![]()
за екстри... първия си има там карта с памет, тачскрийн, яка цветност и 3д звуккуча и неизвестна марка е... мн бой е ял, но е цял :Д
Моторолата я ползвам заради плеъра...сладка е и на вид...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Същия имам.Първоначално написано от dessko
А един авер имаше също Nokia, обаче малко по- стар модел и си правеше бройки с телефона... :Д