.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на Shia

Откъде може да се закупи апарат за клизма ?

Възможно ли е да го има в аптеките от веригата "САНИТА" ?
    Как се наричат тези апаратчета за клизма ?
    Каква им е ориентировъчната цена ?
    Къде може да бъде намерен такъв апарат ?

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Предполагам в почти всяка аптека ги има
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

маркуч + вода. успех

Супер фен Аватара на Shia
    Тях продават ли ги в аптеката или от лозе ?

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes

Re: Откъде може да се закупи апарат за клизма ?

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Възможно ли е да го има в аптеките от веригата "САНИТА" ?
    Как се наричат тези апаратчета за клизма ?
    Каква им е ориентировъчната цена ?
    Къде може да бъде намерен такъв апарат ?
    1 - Nevuzmojno e Aptekite sa za lekarstva ne za uredi za dostavqne na udovolstvie. (Ima gi samo v magazinite za droga) v apteka izkliucheno.
    2 - Narichat se klizmi.
    3 - orentirovachna cena nqma, kato otidesh nqma da te orientirat sha ti iskat kesh ot 20 do bezkrainost zavisi ot klizmata.
    4 - Ne moje da bude nameren.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

za dr nezn ama trqq da gi ima po optekite i sig se vodqt komplekt4eta za klizma zn li gi

hottie
    Guest
    Пффф разбира се, че има в аптеките. По начало клизмата не се ползва за анален секс, апоради медицински причини !!

В аптеките има. Поискай "дамски душ". Той струва около 5-6лв максимум.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тия деца пощуряха

Цитирай Първоначално написано от 3umpha
    Ама че злета....много ясно, че ги има в нормалните аптеки! Уреди за удоволствие рекли.Клизмата се използва за пречистване на червата при запек и други такива гадории .... удоволствие рекли.
    Момичето говореше иронично ..Предполагам
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от 3umpha
    Ама че злета....много ясно, че ги има в нормалните аптеки! Уреди за удоволствие рекли.Клизмата се използва за пречистване на червата при запек и други такива гадории .... удоволствие рекли.
    Момичето говореше иронично ..Предполагам
    Според мен беше сериозна и в момента съм потресена.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Пффф разбира се, че има в аптеките. По начало клизмата не се ползва за анален секс, апоради медицински причини !!

Ааааааааа колежке, дамския душ е друго нещо. В друга дупка се пъха. Клизмата си е клизма. Ползва се по медицински причини, купува се от аптеката и не е на космическа цена.
    Ей ти за 5 лв:
    http://www.framar.bg/product_review....C0%D1%D2%CD%C8

Град
    Rousse
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ааааааааа колежке, дамския душ е друго нещо. В друга дупка се пъха. Клизмата си е клизма. Ползва се по медицински причини, купува се от аптеката и не е на космическа цена.
    Ей ти за 5 лв:

А не е ли най-добре в болницата? Тия маркучи не ми вдъхват доверие...

Има едни маркучи с една клапа която като се стиска даиства като помпа, ползват се най-вече за изпомпване на бензин от резервояри или туби . Единия край ръгаш в шише с вода другия в гъза. Марлуча е малко дебел ама кат го напънеш няма как да не влезе . Успех

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    yee super i az otdavna si mislih da si zakupq dano pi6e kak se izpolzva samo

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от hottie

Ей ти за 5 лв:
    Е не, някои ползват дамски душ. Не е задължително да го ползваш за онзи тип промивки. Мулти практично е Разбира се един и същи не се ползва и за двете места, не ме разбирай погрешно

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Аз по тая тема не съм компетентна ама дамския душ не е ли прекалено дебеличък за ануса?Извинете за глупавия въпрос ама друго е х*й друго си е дамски душ

Град
    Велик0 Търн0в0
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    маркуч + вода. успех
    и сапун

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Аз по тая тема не съм компетентна ама дамския душ не е ли прекалено дебеличък за ануса?Извинете за глупавия въпрос ама друго е х*й друго си е дамски душ
    Значително по-тънък е от средно статистическия пенис. На мен ми е неприятно да го ползвам по местопредназначение. Не си представям да е другаде. Клизмата има доста по-тънък накрайник...

Привет, можете да поръчате Иригатор за Клизма от http://www.klizma.bg Описания иригатор е показан в клипа ми: Как се прави КЛИЗМА в къщи: https://www.youtube.com/watch?v=QMuOP8jtCNs АБОНИРАЙТЕ СЕ за канала на Жельомир тук: https://www.youtube.com/channel/UC3F..._as=subscriber

Телефон, таблет или лаптоп после интернет това ти трябва отвори Гугъл пиши апарат за клизма излизат много онлайн магазини избираш си някой и си го поръчваш. Може вкъщи да ти го доставят а може и до най близкия офис на някоя куриерска фирма. Отиваш взимаш и плащаш в офиса, предлагат преглед и тест може да го пробваш дали работи на място в офиса
    Успех
    Kery_TS

Супер фен Аватара на kompleksar
    Цитирай Първоначално написано от Jeliomir Виж мнението
    Описания иригатор е показан в клипа ми: Как се прави КЛИЗМА в къщи: https://www.youtube.com/watch?v=QMuOP8jtCNs
    Тебе как ще те ебат, че си правиш толкова добра клизма ?
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си