- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обувки на Пума
Здравейте!
Въпросите ми са отправени към тези, които са имали обувки на Пума от този модел: http://www.kaboodle.com/hi/img/2/0/0...AAAAAOrb1w.jpg .
Колко време ги носихте?
В какво състояние са сега?
Благодаря предварително.![]()
имам един въпрос ,но за да не пускам нова тема напрова ще питам тук стига авторката да няма нищо против.В петък щу излизам с една приятелка да копувам портомоне за проятел си за рождения му ден и ми казаха ,че в Пемоа или Адидас и Найк имало.Чудех се дали е истина и на какви цени са ако може и снимки благодяра предваритлно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
имах такива обувки!носих ги доста време.не се скъсаха но ужасно много се захабиха ми не стават за носене вече.ако ще си вземаш гледай да не са бели!!!
Миналата седмица бях в магазина на Найк в Сити центъра. Там имаше някакви мъжки портфейли, но не погледнах цената.Първоначално написано от galu6a
Сигурно са най-много до 100 лв.
По темата: отказах се от тези обувки. 135 лв. за нещо, което ще нося само два сезона....не си заслужава. И все пак благодаря за отговорите.![]()
Сега отправям същите въпроси към момичетата, които са имали гуменки нa Converse. Благодаря предварително.![]()
Аз съм имала подобни на тези страшно удобни обувки могат да се носят в различни дрехи и съм много доволна... всъщност ти препоръчвам да си купиш nike,adidas,puma това са марките който съм си копувала и съм страшно доволна от тях и 3-те ми чифта адидас съм ги носила по 2-3 години и все още стоят здрави ... наскоро си взех найк който са найстина много удобни...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Определено ЗА!Сега отправям същите въпроси към момичетата, които са имали гуменки нa Converse. Благодаря предварително.![]()
Имам 3 чифта,които нося от 3 години вече и не са мръднали.И все чакам да ми се скъсат някои,за да има повод да си купя нови,но...не![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
В интерес на истината съм забелязала доста хора, на които на първия месец им се разлепват.Първоначално написано от TheNewReligion
Но..аз моите ги нося вече около 4 месеца и не са мръднали. Страшно много си ги харесвам. Най-хубавото на Converse е, че не можеш да ги обелиш. Нали знаете...примерно като си купиш нови бели маратонки и внимаваш къде и как вървиш, за да не се обелят... С тези кецове нямам такъв проблем![]()
може ли снимка на тези гуменки?![]()
естествено има и други модели ,като цвят и т.н ,но това ми падна![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Converse<3
Първо са ми страшно удобни, след това - не мърдат въобще.))
и аз пообни ама въоще не ги носящото мн трудни ги обувам
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А какви са цените на тези гуменки... защото никога не съм се интересувала от тази марка и си нямам на идея а ми изглеждат готини![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ужасно грозни са.
добре,че си се отказала.
Благодаря на всики за информацията. Накрая се отказах и от гуменките.
от 80 до към 150 лвПървоначално написано от FancyGirl
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Благодаря ти...![]()
аве ти знаеш ли ко искашПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.