.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Обувки на Пума

Здравейте!
    Въпросите ми са отправени към тези, които са имали обувки на Пума от този модел: http://www.kaboodle.com/hi/img/2/0/0...AAAAAOrb1w.jpg .
    Колко време ги носихте?
    В какво състояние са сега?
    Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    От личен опит не мога да ти кажа, но много мои приятелки имаха.
    Казват, че са удобни, но на втория месец почна да им се отбелязва палеца и си беше грозно..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

имах подобни...не съм очарована боклуци са

Супер фен Аватара на galu6a
    имам един въпрос ,но за да не пускам нова тема напрова ще питам тук стига авторката да няма нищо против.В петък щу излизам с една приятелка да копувам портомоне за проятел си за рождения му ден и ми казаха ,че в Пемоа или Адидас и Найк имало.Чудех се дали е истина и на какви цени са ако може и снимки благодяра предваритлно
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Свищов
    имах такива обувки!носих ги доста време.не се скъсаха но ужасно много се захабиха ми не стават за носене вече.ако ще си вземаш гледай да не са бели!!!

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    имам един въпрос ,но за да не пускам нова тема напрова ще питам тук стига авторката да няма нищо против.В петък щу излизам с една приятелка да копувам портомоне за проятел си за рождения му ден и ми казаха ,че в Пемоа или Адидас и Найк имало.Чудех се дали е истина и на какви цени са ако може и снимки благодяра предваритлно
    Миналата седмица бях в магазина на Найк в Сити центъра. Там имаше някакви мъжки портфейли, но не погледнах цената. Сигурно са най-много до 100 лв.
    По темата: отказах се от тези обувки. 135 лв. за нещо, което ще нося само два сезона....не си заслужава. И все пак благодаря за отговорите.

Сега отправям същите въпроси към момичетата, които са имали гуменки нa Converse. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Аз съм имала подобни на тези страшно удобни обувки могат да се носят в различни дрехи и съм много доволна... всъщност ти препоръчвам да си купиш nike,adidas,puma това са марките който съм си копувала и съм страшно доволна от тях и 3-те ми чифта адидас съм ги носила по 2-3 години и все още стоят здрави ... наскоро си взех найк който са найстина много удобни...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Okinawa
    Сега отправям същите въпроси към момичетата, които са имали гуменки нa Converse. Благодаря предварително.
    Определено ЗА!
    Имам 3 чифта,които нося от 3 години вече и не са мръднали.И все чакам да ми се скъсат някои,за да има повод да си купя нови,но...не
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    В интерес на истината съм забелязала доста хора, на които на първия месец им се разлепват.
    Но..аз моите ги нося вече около 4 месеца и не са мръднали. Страшно много си ги харесвам. Най-хубавото на Converse е, че не можеш да ги обелиш. Нали знаете...примерно като си купиш нови бели маратонки и внимаваш къде и как вървиш, за да не се обелят... С тези кецове нямам такъв проблем

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Свищов
    може ли снимка на тези гуменки?

Мега фен Аватара на teenems

естествено има и други модели ,като цвят и т.н ,но това ми падна
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Blab
    Converse<3
    Първо са ми страшно удобни, след това - не мърдат въобще.))

Супер фен Аватара на galu6a
    и аз пообни ама въоще не ги нося щото мн трудни ги обувам
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

А какви са цените на тези гуменки... защото никога не съм се интересувала от тази марка и си нямам на идея а ми изглеждат готини
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

ужасно грозни са.
    добре,че си се отказала.

Благодаря на всики за информацията. Накрая се отказах и от гуменките.

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    А какви са цените на тези гуменки... защото никога не съм се интересувала от тази марка и си нямам на идея а ми изглеждат готини
    от 80 до към 150 лв
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Благодаря ти...

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Благодаря на всики за информацията. Накрая се отказах и от гуменките.
    аве ти знаеш ли ко искаш
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си