.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 145

бихте ли воювали за България

Бихте ли заминали за фронта ако примерно България бъде нападната от някоя друга държава и се набират доброволци

Не. Тряаше анкетка да направиш.

emi q napravi 4e nz kak to4no stava

Да естествено.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Разбира се! Даже и армията да бъде свалена бих станал партизанин!

Град
    София
    Да, много пъти съм го казвал, че винаги ще браня България, затова и ще стана професионален войтик.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Не, но бих воювал от името на въоръжените сили на НАТО за интересите на алианса.

"Evil is powerless, if the good are unafraid."
    - Ronald Reagan, 1981

Град
    у вас
    Е кой пък ще ни нападне по дяволите. Ний сме толкоз зле че може и без да ни нападат да ни завладеят. Което ми се струва че вече е станало...

Цитирай Първоначално написано от democratos
    Не, но бих воювал от името на въоръжените сили на НАТО за интересите на алианса.
    da umre6 dano kapitalist gaden... i nato sas tebe

Е това е промит мозък.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Е кой пък ще ни нападне по дяволите. Ний сме толкоз зле че може и без да ни нападат да ни завладеят. Което ми се струва че вече е станало...
    ам прав си де хахаха то в сегашното ни положение е по-добре да не се отбраняваме с войскова част а оръжията да бъдат раздадени на партизантски отряди и те да действат просто 30 000 войска за никъде няя стигне . Както и да е ,отклоних се ! ДА ,бих защитавал РОДИНАТА,СЕМЕЙСТВОТО и ПРИЯТЕЛИТЕ си !

Град
    Видин
    Естествено..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    София/Бургас
    Да! Трудно ми е да повярвам, че някой е отговорил с "не"...

Град
    Монтана
    US wannabe промит, болен мозък... напълнил си vbox-а с капиталистическа пропаганда...

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Да, много пъти съм го казвал, че винаги ще браня България, затова и ще стана професионален войтик.
    Може да се паднем в едно и също поделение, рота, взвод... не се знае

Град
    София/Бургас
    Аз лично съм противник на НАТО.
    Искам страните от ЕС да формират своя обща и силна армия, и НАТО да престане да съществува като формация. Американците нямат какво да предат в Европа!
    (Просто няма страна в Европа достатъчно силна и голяма, за да отхвърли сама американското (а и на някои други свръхдържави) влиание, затова считам че трябва да се държим заедно в рамките на ЕС... алтернативата е да сме сателити на някого и никак не ми харесва)

Град
    София
    Приятел, ти нещо си сбъркан. На кого служиш на родината си или на американцине? НАТО знаеш ли защо е създадено? Ако не знаеш, сега ще ти кажа, за да брани интересите на САЩ, Великобритания, ФРГ (сега Германия) и Франция от Варшавския договор (СССР и другите социалистически страни), но когато Варшавския договор се разпадна НАТО си смени специализацията, до 1990 беше разпалване на конфликти с СССР с цел те да излезнат героите, а единствената страна защитаваща азиятските страни да бъде превърната в чудовище, ако не знаеш, само ще ти кажа, че в България някога е пращала хуманитарни мисии не само в социалистически страни, визирам Южна Корея, там е имало и американски, но те се държали с корейците като с животни, а българите и съветските военни като с човеци. А сега НАТО се специализира в пращане на мисии "за опазване на мира" с цел да увеличи находищата си на петрол и да се отскубнат от ръцете на Русия, защото наближава срока, когато САЩ трябва да върне Аляска (едно много богато място) на руснаците. Сега и ще ти кажа какво ще стане, тогава САЩ ще нападне Русия под предтекст, че опазва световния мир и ще изпратят и теб. Ще те изпратят на сигурна смърт от руския калашник, защото смотаната ти емка ще засече, нещо присъщо на американското оръжие, ще те пратят там където със сигурност ще удари руската СС-18 или СС-22 (САЩ знаеше какво ще стане в Пърл Харбър, но го предотврати, за да нападнат Япония, за да се стимилира икономика им, защото войни Америка не води за каузи за защита на мира, а за да си стимулират икономиката), за да умреш за нечия чужда кауза, ще умреш за нация на има няма 200 години. Така че си упичай акъла и си помисли кои интереси ще защитаваш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Може да се паднем в едно и също поделение, рота, взвод... не се знае
    Може би.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от blago84
    Да! Трудно ми е да повярвам, че някой е отговорил с "не"...
    Ако ти кажа, че 80% от сегашното поколение не биха отишли...
    А ти би ли отишъл?

Град
    Varna
    Извинете това което ще кажа ,не съм компетентен : kalashnik не е ли тъпо да отидеш професионален войник В смисъл не е ли по добре военно училище ,хем ще се научиш повече ,хем офицер излизаш от него и пак си в армията

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    Извинете това което ще кажа ,не съм компетентен : kalashnik не е ли тъпо да отидеш професионален войник В смисъл не е ли по добре военно училище ,хем ще се научиш повече ,хем офицер излизаш от него и пак си в армията
    Емо то е ясно, че първо през военнен университет.

Не бих станал наемник! И не бих воювал за чужди интереси!
    Ако сега американците обявят война на страна Х от близкият изток например, наредят ни да се включим и започне набиране на доброволци в нашата родина, за нищо на света не бих отишъл!
    Но ако някоя наша съседка - Турция или Македония например, реши да си ''освобождава поданиците'' със сигурност бих станал доброволец и бих защитил националните ни интереси!

П.С.Между другото гледaм по форумите на ''макитата'', че според тях българите от Пиринска македония са македонци и трябва да бъдат освободени Повярвайте ми само ги чакаме да дойдат да ни освобождават, да им покажем колко ги обичаме .Колкото са малко българофилите там, два пъти по-малко са хората подкрепящи македонизма тук в Пиринска македония .

Не бих воювал за страна която ме е ощетила въсможно най-много !!!Не съм патриот това чувство за щастие или не ми е чуждо !
    Breathe you out
    Breathe you in
    You keep coming back to tell me
    youre the one who could have been
    and my eyes see it all so clear!!!

Град
    София/Бургас
    Добре са дошли, тъкмо ще имаме повод да ги окупираме и да сложим край на това веднъж завинаги...

Не бих воювал за страна която ме е ощетила въсможно най-много !!!Не съм патриот това чувство за щастие или не ми е чуждо ! Cool
    Дебил! Природата те е ощетила в акъла.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си