.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145
    Am qvno tebe te e oshtetila,shtoto mi se struva 4e si inteligenten/na kolkoto kaktus ! ne moje da nari4ash nqkoi debil samo zashtoto ne e na tvoeto mnenie....!!! no tova 4e ti si go nalagash govori mn. za teb !!!!
    Breathe you out
    Breathe you in
    You keep coming back to tell me
    youre the one who could have been
    and my eyes see it all so clear!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от justifymysoul
    Am qvno tebe te e oshtetila,shtoto mi se struva 4e si inteligenten/na kolkoto kaktus ! ne moje da nari4ash nqkoi debil samo zashtoto ne e na tvoeto mnenie....!!! no tova 4e ti si go nalagash govori mn. za teb !!!!
    А това, че пишеш на латиница говори още повече за теб. Ако не знаеш, официалната азбука в България е българската, а официалния език българския.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Цитирай Първоначално написано от blago84
    Да! Трудно ми е да повярвам, че някой е отговорил с "не"...
    Ако ти кажа, че 80% от сегашното поколение не биха отишли...
    А ти би ли отишъл?
    Виж мненията от първата страница.
    Извинявай, не съм забелязал.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    Въпреки че сме пропаднали, забелязвам, че повечето ми връстници имат доста бунтарски дух, което говори много добре за нацията ни! Предполагам, че ако (недай Боже) стане война поне едно 70-80 % от младежите ще станат доброволци да защитават майка България.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Vesk0u
    Въпреки че сме пропаднали, забелязвам, че повечето ми връстници имат доста бунтарски дух, което говори много добре за нацията ни! Предполагам, че ако (недай Боже) стане война поне едно 70-80 % от младежите ще станат доброволци да защитават майка България.
    Прав си, то даже от бунтарщина воже и да ни затворят, особено мен, с тези мой възгледи.

Град
    София/Бургас
    Калашник... явно си си сбъркал призванието. Армията е строга и консервативна институция, пазител на статуквото. Бунтарщината там обикновено свършва пред военния съд (а в някои случаи и пред наказателния взвод)... На теб май ще ти подхожда повече някоя партизанска групировка...

Бих УМРЯЛ за БЪЛГАРИЯ с усмивка на лицето ! Българин който не би воювал за България е пълен боклук и нещастник и по-добре да не се е раждал ! ЗА БЪЛГАРИЯ - СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ !

Българин който не би воювал за България е пълен боклук и нещастник и по-добре да не се е раждал !
    Много си прав тука.

пфф много хубава тема стана ама ме е яд че не я направих анкета

Е няма проблем да пиша и на кирилица,но просто е супер недорасло да не можеш да приемеш становището на даден човек.... а и няма повече да се занимавам със псевдо патриоти който явно не са минали пубертета !!!
    Breathe you out
    Breathe you in
    You keep coming back to tell me
    youre the one who could have been
    and my eyes see it all so clear!!!

Ами ако се наложи ще се воюва, няма друг начин просто. Това е дълг на всеки един българин без изключение, та и на всеки един български гражданин независимо от произхода си.

Град
    София/Бургас
    Няма таквоа нещо като "длъжен". Всеки има правото на свободен избор.
    Но тъй като България е гарантът на нашата свобода, то всеки който иска да бъде свободен човек, трябва да е готов да брани тази свобода и на бойното поле ако е нужно.

Еми именно, бранейки свободата на Родината си, браниш и своята. А иначе казвам длъжен от чисто морална гледна точка. Не може някой да превзема страната ни и да стоим и да гледаме, да си викаме ами какво да се прави, превземат ни, ама не ми се воюва- не става. Най-малкото семейството ти и ти лично бихте били застрашени, така че това е както национален, така и семеен, а и личен дълг след като и твоя живот е застрашен в подобни ситуации. А и не само това, самият факт, че избиват твои сънародници няма как да бъде подминат само защото не са твои роднини, нали?

Град
    София/Бургас
    Аз казах, че аз съм готов да воювам, ако е необходимо. Но уважавам правото на всеки да реши за себе си.

Цитирай Първоначално написано от blago84
    Аз казах, че аз съм готов да воювам, ако е необходимо. Но уважавам правото на всеки да реши за себе си.
    ок, разбирам те.

Не прочетох дали се го обсъждали, ама трябва да се уточни.
    НЕ бих воювал за родината, ако под това се разбира някой охранен политик да каже:
    "Ъъъ в Пакистан, Иран (или другаде) Ал-Кайда прави много лоши неща и заплашва световната демокрация (блаблабла)".
    НО!
    Ако е с истински патриотична цел-разбира се.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    Varna
    Нито емотата ще си надигнат бретоните, нито фешаните ще си оцапат розовите ризки, нито хаусерите ще си махнат щорите от очите!
    Всички след 89 са адски деградирали от живота!
    хааха яко ,ама като за начало ти май си 90 ,както мен ^^ и после не е много така ... а бе има си боклуци и от по-старите ,както и от по-младите. Всичко е въпрос на гледна точка . Естествено едно е човек дет 2 години е дал военна служба това онова ... при дълъг преход няма да има същите затруднения ,както нашето поколение заради това бях против отмяна на военната служба ,ест връстниците ми ме гледаха тъпо

Голям фен
    Град
    Варна
    Бих воювал но с моя собствена армия , но първо ще се насоча към онези които управляват държавата и са я докарали до прага на войната и след това щесе заема в основния враг.

Голям фен
    Град
    Варна
    В тая наща страна народа отдавна няма дума , тука мафията определя кои да влезе в парламента и кои не , тука играят големи пари които някои хора немогат да си позволят да загубят, ако доиде примерно на власт АТАКА.
    Единствения начин да се разкарат хората които сега управляват е да бъдат избити , друг начин няма , те никога няма да напуснат колкото и протеста да правим колкото и вотове на недоверие да се внесат.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от global
    Напротив, ти имаш думата на всеки избори и между тях. Ти можеш още днес да кажеш "Аз приемам Д О И П, приемете го и вие". Можеш да кажеш "хайде да се съберем и да направим партия" - всеки от народа може да направи това, но не го правят. Така че те сами са си виновни. Ако направим партия, как мафията ще каже кой да влезе в парламента? Да, ще трябва медия, но смятам, че вече има медии, които щом отразяват Атака, ще отразяват и нас. Разбира се мафията може да се опита да ни подхлъзне и спретне компромати и т.н. мръсни номера, но безплатен обяд няма. Ако не се прави нищо, не излиза по-евтино.
    Явно ти ще си лидерът, който ще ни обедини около D O I P
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Видин
    Недорасляк с акъл на 15-годишен...давай, народа е с теб !
    Лидерските ти способности са под нулата, недей да се напъваш толкова...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    Видин
    Ти гений ли си ?
    For I am Winter born

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    България не ми е дала живот, за да ми го отнеме НЕ !! А и бойната не е начина на 21 век !

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    България не ми е дала живот, за да ми го отнеме НЕ !! А и бойната не е начина на 21 век !
    Естествено...в 21ви век трябва да живееш на кредит, да имаш кола на кредит, живот на кредит и да бачкаш по 14 часа на ден..евала.
    For I am Winter born

Град
    Е там...
    та то България няма оръжия
    тоя почнал да ми говори да воювам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове