.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    та то България няма оръжия
    тоя почнал да ми говори да воювам
    Това, че оръжията ни са стари не ни пречи да сме на първи места на международните учения.
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от global
    Не, основният враг на народа си е самият той и също тези, които са му дали избирателни права без да ги е заслужил. Защото тази власт той сам си я е избирал.
    Не, основния враг на народа си ти е тези като теб с изкривени възглезди.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beretta92sd
    В тая наща страна народа отдавна няма дума , тука мафията определя кои да влезе в парламента и кои не , тука играят големи пари които някои хора немогат да си позволят да загубят, ако доиде примерно на власт АТАКА.
    Единствения начин да се разкарат хората които сега управляват е да бъдат избити , друг начин няма , те никога няма да напуснат колкото и протеста да правим колкото и вотове на недоверие да се внесат.
    То и другите ни успиваха докато вземат властта, а после си показаха рогцата.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    България не ми е дала живот, за да ми го отнеме НЕ !! А и бойната не е начина на 21 век !
    Ето точно такива българоотстъпници мрази стратокрацията и точно такива като теб армията ще накаже наравно с циганите, турците и правителствата от 1990 до сега.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    България не ми е дала живот, за да ми го отнеме НЕ !! А и бойната не е начина на 21 век !
    Естествено...в 21ви век трябва да живееш на кредит, да имаш кола на кредит, живот на кредит и да бачкаш по 14 часа на ден..евала.
    Никой не те кара да живееш на кредит - не тегли. Тогава може би ще умреш от глад - това е вашата българия.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    България може да не ти е дала живот, но България ти е дала свобода, дала ти е нещо с което да се гордееш! Едва ли го осъзнаваш, но твое право е да избираш - имаш свободата.
    Промит мозък.

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Не, основният враг на народа си е самият той и също тези, които са му дали избирателни права без да ги е заслужил. Защото тази власт той сам си я е избирал.
    Не, основния враг на народа си ти е тези като теб с изкривени възглезди.
    Ами хубаво, аз се махам - по-добре ли ще стане? Да не би аз да съм докарал страната до това положение? Напротив - ние бяхме тези, които сваляхме Жан Виденов, който докара страната до национална катастрофа, а не вие.

Искам да уточня - аз ни най-малко не воювам за вашата българия, но воювам срещу гадовете - тук влизат българи, турци, цигани, всякакви, но едно от най-големите гадове са именно българи - комнунисти.
    Не ме наричай промит мозък, защото въобще не ме познаваш.

Ти може да си умаствал в боеветее през 1997, но си родоотстъпник, едно добро дело не опрощава хилядите ти идиотщини, то излиза, че Сталин е пич, защото е давал на малките деца шоколадови бомбони и в същото време е избивал хиляди невинни.

Това е относително, но в някакъв аспект - да, поне така ми викаха съучениците, защото спечелих олимпиада по математика на 12 години с максималните възможни точки, а вторият беше много зад мен, да не говорим за третия и нататък. Иначе мразя математиката, както и всякакво работене.
    Глупаво изказване!Спечелена олимпиада по математика в 6ти клас е нищо - кръгла нула, да не говорим че каквато и да е олимипиада в България не е нищо особено, въпреки че имаме сериозни успехи на международно ниво в сферата на математиката.Когато спечелиш олимпиада включваща висша математика, тогава може да предендираш че си някой, но не и гений!
    И какво стана сега с мързелуване ще въвеждаме ДОИП и ще оправим България!Ти гордееш ли се от факта, че обичаш да мързелуваш, защото така ми прозвуча на мен? ''Работенето'' ще оправи тази страна - не партиите, не ДОИП, не ЕС - само НИЕ можем да оправим страната си, като работим заедно за това, а не гледаме да мързелуваме и да прецакваме другия!
    Да точно така - ''работенето'', защото аз не познавам човек, който да не е успял материално и духовно като е работил здраво (работил, а не претендирал, че работи), но познавам стотици, които не са успели, защото са големи тарикати, мързеливци и само хленчат колко е зле в България!

Град
    София
    Не ме наричай промит мозък, защото въобще не ме познаваш.

Ти може да си умаствал в боеветее през 1997, но си родоотстъпник, едно добро дело не опрощава хилядите ти идиотщини, то излиза, че Сталин е пич, защото е давал на малките деца шоколадови бомбони и в същото време е избивал хиляди невинни.
    Я прочети пак на кого съм го казал. Коя "идиотщина" те е ощетила теб? Излиза, че пак ти си този, който не е направил нищо.
    Напротив, направил съм много неща, които ти не си, почти всеки ден се боря със снинари, ултраси и тем подобни, защото те са едни от основните елементи пречещи на обществото, на протеста на 14 бях пребит от ченгетата, аз за разлика от теб не искам да променям името, сотлицата или койго и да е от знаците на България, а просто истинска справедлива власт начело с армията, а не някакво ДОИП което се подиграва със строителите на днешна България - старите хора!

Град
    Варна
    xxx

Град
    София
    Спокойно не се сърдя. Наистина армията ни сега е един цирк, но не са виновни войниците, а управниците, защото военните нямат никакво право на глас по занкон, нещо което го има в другите армии, и ясно съзнават, че не бранят българските, а чужди интереси, но всичко ще се промени, има генерали, имащи уважението на войницете, няма да им казвам имената, които са способни да спасят армията, а и страната, начина на управление мисля, че вече ви е известен - стратокрация.

Факт е, че Русия е преследвала и своите интереси(както всяка велика сила разбира се) когато се е биела с Турция на Балканите, но нима не е по-добре Глобале Русия да победи Турция и оттам да ни освободи, пък макари преследваща и своите интереси освен всичко друго, или да не води тези войни и ние да си стоим още дълги десетилетия под турско иго? Не казвам, че е нямало да се освободим и без Руско-турската война 1877-1878, но щеше да стане чак 40 години по-късно след Първата световна война, когато Османската империя рухва окончателно и е нямало начин и ние да не се освободим. Но нима е трябвало да чакаме още? Не разбира се. И каквато и да е Русия, колкото и да не ми е любима заради всички удари под кръста, които ни нанася от 1885 година нататък, няма как да не съм й благодарен като българин за Освобождението 1878 г., което колкото и да ти е неприятно да го признаеш идва не отнякъде другъде, а точно от Русия.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Факт е, че Русия е преследвала и своите интереси(както всяка велика сила разбира се) когато се е биела с Турция на Балканите, но нима не е по-добре Глобале Русия да победи Турция и оттам да ни освободи, пък макари преследваща и своите интереси освен всичко друго, или да не води тези войни и ние да си стоим още дълги десетилетия под турско иго? Не казвам, че е нямало да се освободим и без Руско-турската война 1877-1878, но щеше да стане чак 40 години по-късно след Първата световна война, когато Османската империя рухва окончателно и е нямало начин и ние да не се освободим. Но нима е трябвало да чакаме още? Не разбира се. И каквато и да е Русия, колкото и да не ми е любима заради всички удари под кръста, които ни нанася от 1885 година нататък, няма как да не съм й благодарен като българин за Освобождението 1878 г., което колкото и да ти е неприятно да го признаеш идва не отнякъде другъде, а точно от Русия.
    Можело е въобще да не се освободим. Рухването на Османската империя е следствие от Руско-турската и всички други войни преди ПСВ, а да не забравяме, че тогава даже сме били с турците заедно.

Напротив, направил съм много неща, които ти не си, почти всеки ден се боря със снинари, ултраси и тем подобни, защото те са едни от основните елементи пречещи на обществото, на протеста на 14 бях пребит от ченгетата, аз за разлика от теб не искам да променям името, сотлицата или койго и да е от знаците на България, а просто истинска справедлива власт начело с армията, а не някакво ДOИП което се подиграва със строителите на днешна България - старите хора!
    Това са унищожителите, защото чрез гласуването си за БКП унищожиха страната. Иначе по тази логика и мангалите-строителни работници, са строители, дай да им даваме все повече права поради тази причина - не разбираш ли, че едно е да работиш, а друго е да можеш да взимаш решения. Тия пенсионери насила са били накарани да работят от БКП, но реално партията е взимала решенията и е построила страната чрез труда на хората. И когато се даде възможност на хората сами да взимат решения, те се провалиха. Затова е необходим ДOИП.

начина на управление мисля, че вече ви е известен - стратокрация.
    Има и по-добра форма на управление. По учебниците няма да я срещнеш или пък може да ти прилича на меритокрацията, но всъщност става въпрос за ДOИП.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Да, но това не значи вечно да трябва страната да се подчинява на Русия. Те достатъчно са и взели.
    Точно това хиляда пътти съм го писал в този форум, напълно съм съгласен.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Малко офф: Всяка болка оформя духа, особено градивната..Друг е въпроса че казармата е жестока, но войната е такава, живота също.
    Изпитанията правят човека силен, а силния човек е щастлив, защото знае че няма от какво да се страхува.

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Да, за майка България
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Животът е такъв, какъвто ние си го направим, до голяма степен.
    Това за духа е някаква ваша теория и доста ненормална според мен.
    Аз пък съм щастлив, когато ми е леко, лесно и безболезнено. И никой не ме застрашава и няма от какво да се страхувам.
    Някои хора просто се раждат путки.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    не по обясними причини
    One 21 GunS

Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    не по обясними причини
    ахъ, и какви са те ?

не по обясними причини
    В главата имаш ако.

Казармата оформя духа. Прави те човек.
    Това беше и е най-комунистическия израз Точно по време на комунизма беше разпространен, че казармата оформяла духа. Отиваш там и някакъв проблемен старшина, полковник се гаври с теб и погазва в някои случаи някои елементарни човешки права Да не говоря за другата глупост, че мъж се става в казармата Глупости, глупости, ако мъж се ставало в казарма, тежко и горко на жените Мъжа е мъж поради определени качества и неща, които могат да се научат и извън казарма (не че не бих отишъл да видя и аз как е). Мен ме хваната реформата, пък и учих и така и не влезнах в казарма
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    Своге
    Да , бих . Макар и да съм момиче (всъщност , това няма кой знае какво значение )
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Естествено, че бих. Това ми е заложено в кръвта, така да се каже.

Винаги съм бил ЗА казармата. Само п*товци биха били против. Защото сега си говорим за това кой би отишъл да се бие за Родината (нарочно с голяма буква), ама като му бутнат един калашник у ръцете, няма да знае кое е спусък и кое цев. А и като ги гледам разни как се изрусяват, как си бръснат краката, носят ми розови тениски, ползват преса за коса и въпреки това се наричат мъже, та даже и за пичове минават, си мисля, че точно една казарма им трябва. Аз не виждам какъв мъж би станало от такива хора.
    Е, има си и минуси казармата - метълягите трябва да си подстрижат, което е много гадно. Друг минус всъщност не виждам. Останалото са само плюсове... си мисля...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    @global
    Чакай ся. Защо примерно ако някой гласува за... НДСВ да речем, защо да е промит мозък? Примерно тази партия, колкото и да ни е ясна за всички, може да защитава интересите на някой хора? И за това ли са с промити мозъци, защото гласуват за това, което е най-добро за тях?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Винаги съм бил ЗА казармата. Само п*товци биха били против. Защото сега си говорим за това кой би отишъл да се бие за Родината (нарочно с голяма буква), ама като му бутнат един калашник у ръцете, няма да знае кое е спусък и кое цев. А и като ги гледам разни как се изрусяват, как си бръснат краката, носят ми розови тениски, ползват преса за коса и въпреки това се наричат мъже, та даже и за пичове минават, си мисля, че точно една казарма им трябва. Аз не виждам какъв мъж би станало от такива хора.
    Е, има си и минуси казармата - метълягите трябва да си подстрижат, което е много гадно. Друг минус всъщност не виждам. Останалото са само плюсове... си мисля...
    Аз съм разглобявал и сглобявал калашник в училище и без да съм ходил в казармата. Даже май съм и стрелял.
    В днешно време войната се води с мирни средства - докато ти си мислиш, че защитаваш страната в казармата, продажните политици я продават и препродават заедно с всичко спечелено чрез конвенционална война.
    Това за "мъжете" са глупости. Даже според някои ако светът се състоеше само от жени, щеше да бъде по-добър.
    Не виждал минуси. Я прочети това:
    http://edno.info/f/showthread.php?t=1111
    Ама го прочети цялото докрай преди да отговаряш.
    А целият този текст е едно копи пейст от "Параграф 21" с лека редакция от Мартин Карбовски. Айде не на мен тия. Познавам доста военни и мога да ти кажа, че в армията няма нищо такова.

Град
    София
    global какво е това свободно съчинение, направо ме разби! Това е УНИКАЛНА ГЛУПОСТ! Че то ако имаше такива извращения, кой щеше да ходи доброволно в армията! То по тази логика в армията е пълно с педали дето са отишли да се чукат! И колегите ми го прочетоха, спекаха се от смях.

Не, чакай малко, като се позамисля си много прав. В поделението се ебеме на поразия, гавря се с новите войницичета и т.н.

Ти си болен мозък, как си се вързал на тая глупост, а в някой от постовете беше писал, че никой не ти е промил мозъка.

Момче и наборен съм бил, сега съм професионален, такова нещо като извращения поне в българската армия няма.

Цитирай Първоначално написано от T72
    global какво е това свободно съчинение, направо ме разби! Това е УНИКАЛНА ГЛУПОСТ! Че то ако имаше такива извращения, кой щеше да ходи доброволно в армията! То по тази логика в армията е пълно с педали дето са отишли да се чукат! И колегите ми го прочетоха, спекаха се от смях.

Не, чакай малко, като се позамисля си много прав. В поделението се ебеме на поразия, гавря се с новите войницичета и т.н.

Ти си болен мозък, как си се вързал на тая глупост, а в някой от постовете беше писал, че никой не ти е промил мозъка.

Момче и наборен съм бил, сега съм професионален, такова нещо като извращения поне в българската армия няма.
    Сигурно, защото не ги наричат извращения а нормално нещо Иначе, че има някакви гаври, има. В Замунда влез в торента за филма Граница и прочети споделените мнения на хора, които са служили на граничните застави преди 1989.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си