.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    Град
    Асеновград
    Абе Вие сте прави винаги .. Незнам аз няма да воювам за вас не ме интересува .
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Мега фен Аватара на ZipFail
    Искрено ще те помоля да напуснеш раздела, изложи се достатъчно

Град
    Асеновград
    Искрено ще те помоля да се гръмнеш някъде
    Inna - On and On

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sevgincho
    Искрено ще те помоля да се гръмнеш някъде
    Искрено ще те помоля да спреш да демонстрираш колко по-прост можеш да станеш...

В този раздел се водя смислени дискусии, дори скандали, но потплатени с факти, а не с тъпи и лишени от всякакви аргументи клиширани фрази..

Не, ние не сме прави винаги, просто някои от нас знаят кога да спорят, за да не се излагат, а не като теб да ръсят глупости, че "пазането на честта е да воюваме в Афганистан".

Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

ае на оня севгин4о зако му се връзвате ве не му ли виждате ника севги4о=севгин=турчин защо сте тръгнали да спорите с турчин много ясно че няма да се бие ако има война... особено ако имаме проблеми с държава като турция първо такива като него трябва да ги избием и после да се оправяме с останалото...

Град
    Асеновград
    Абе ти ако тръгнеш да воюваш , като видиш всъщност какво е войната , ще си напълнеш гащите . То не прилича да си стоиш пред компютъра си и да цъкаш на РЕД АЛЕРТ и да си викаш , бахти войника дет съм . Кфо се правиш на интересен . а може да съм с турски произход , но ти неможеш да ми викаш , че си по българин от мен , ако имаш нещо против , кажи ми го на лицето , не ми се прави на мъж тука във форума
    Inna - On and On

Кфо се правиш на интересен . а може да съм с турски произход , но ти неможеш да ми викаш , че си по българин от мен , ако имаш нещо против , кажи ми го на лицето , не ми се прави на мъж тука във форума
    Ето каква била работата

Голям си българин, няма що

Град
    Асеновград
    ZipFail , мисля че отговора ми не беше за теб , но явно и на теб ти харесва да се заяждаш с мен ..
    Inna - On and On

ВИНАГИ

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

О, ама ти си турчин ли бе? Къде съм си губил времето да ти обяснявам неща, които няма да проумееш. А това, дето му казваш на момчето, че не можел да ти вика, че е по-българин от теб, за неговия род не знам - ела за моя да ми кажеш, че не съм българин, `па тогава така ще ти се изсмея... Но това няма значение, въпросът не е кой е по-българин и кой не е. Или си, или не си. Ти явно не си, щом "имаш турско в себе си", то ти е достатъчно и си отписан.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

пак да съм аз да ва светна иначе още щяхте да си късате нервите с тоя резак...

Да винаги!За България всичко!

Град
    Plovdiv
    НЕ НЕ НЕ за БГ нищо няма да направя. Сега както турците си правят партии,джамии имат си е депутати има риск от гражданска война , но аз с нищо не бих допринесъл за Бъглария. Парите в джоба и си заминавам в Гърция ако стане нещо подобно.
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Ти да не си мислиш, че границите ще са отворени ако стане нещо подобно ?

Град
    София
    Зависи срещу кого е войната. Има определени държава срещу които никога не бих воювал, но не смятам, че и България би воювала с тях, по-скоро биха били съюзници.

Ако говориш за вашата страна, аз също бих предпочел съюзничество. Имайки в предвид, че с арменците имаме доста обща съдба спрямо ония под нас.

Пък и имам доста добро мнение за арменците, имам разни бизнес отношения с арменци и съм бил /и все още съм/ наблюдател на други такива и съм с огромно впечатление. На никого лошо, винаги точни и никога не правят нещо зад гърба на другия. С такъв народ освен мир, друго...

Град
    София
    И за Армения ставаше въпрос, да. Но не ми говори за "ония под нас", че тази седмица като ги чуя и ми иде да отида в Ереван и да метна бомба по правителството. Как можаха да се съгласят да отворят границата. Ама солено ще им излезе, защото 90% от нас са против това и има такива протести в момента, каквито в България през '89. Ужас! Отвори се врата към варварската джунгла.

Иначе се радвам, че се разбираш с арменците. Принципно ние сме в мнооого добри отношения със Сърбия, Гърция и България. Но има и много хора, които ни мразят, защото принципно арменският народ има много сходни характеристики с еврейския, а знаеш как стоят нещата там. Просто хайерството в момента е много силно и някои хора се дразнят от това.

Знам, че имате сходни черти с еврейския народ. Обаче има нещо друго - при вас, както написах, всичко е открито, може да сте в наша страна, но правите всичко както трябва, работите и се мъчите, както се мъчат Българите тук. И в същото време сте в приятелски отношения спрямо нас, не сте расисти, както са евреите спрямо останалите народи.

И едно от най-важните неща - не се имате за богоизбрания, но вечно гонен народ. Не пискате навсякъде колко сте милички и добрички и как все някой лош ви гони. Именно - вие си целите своето, но не пречите на останалите. Затова ми е доброто мнение за вас. ; ) Дори се радвам на хора, които гледат своето си без да пречат на останалите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си