- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- бихте ли воювали за България
Абе Вие сте прави винаги .. Незнам аз няма да воювам за вас не ме интересува .![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Искрено ще те помоля да напуснеш раздела, изложи се достатъчно![]()
Искрено ще те помоля да се гръмнеш някъде![]()
Inna - On and On
Искрено ще те помоля да спреш да демонстрираш колко по-прост можеш да станеш...Първоначално написано от Sevgincho
В този раздел се водя смислени дискусии, дори скандали, но потплатени с факти, а не с тъпи и лишени от всякакви аргументи клиширани фрази..![]()
Не, ние не сме прави винаги, просто някои от нас знаят кога да спорят, за да не се излагат, а не като теб да ръсят глупости, че "пазането на честта е да воюваме в Афганистан".Първоначално написано от Sevgincho
![]()
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
ае на оня севгин4о зако му се връзвате ве не му ли виждате ника севги4о=севгин=турчин защо сте тръгнали да спорите с турчин много ясно че няма да се бие ако има война... особено ако имаме проблеми с държава като турция първо такива като него трябва да ги избием и после да се оправяме с останалото...
Абе ти ако тръгнеш да воюваш , като видиш всъщност какво е войната , ще си напълнеш гащите . То не прилича да си стоиш пред компютъра си и да цъкаш на РЕД АЛЕРТ и да си викаш , бахти войника дет съм . Кфо се правиш на интересен . а може да съм с турски произход , но ти неможеш да ми викаш , че си по българин от мен , ако имаш нещо против , кажи ми го на лицето , не ми се прави на мъж тука във форума![]()
Inna - On and On
Ето каква била работатаПървоначално написано от Sevgincho
![]()
![]()
Голям си българин, няма щоПървоначално написано от Sevgincho
![]()
ZipFail , мисля че отговора ми не беше за теб , но явно и на теб ти харесва да се заяждаш с мен..
Inna - On and On
ВИНАГИ
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
О, ама ти си турчин ли бе? Къде съм си губил времето да ти обяснявам неща, които няма да проумееш. А това, дето му казваш на момчето, че не можел да ти вика, че е по-българин от теб, за неговия род не знам - ела за моя да ми кажеш, че не съм българин, `па тогава така ще ти се изсмея...Но това няма значение, въпросът не е кой е по-българин и кой не е. Или си, или не си. Ти явно не си, щом "имаш турско в себе си", то ти е достатъчно и си отписан.
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!
пак да съм аз да ва светна![]()
иначе още щяхте да си късате нервите с тоя резак...
Да винаги!За България всичко!
НЕ НЕ НЕ за БГ нищо няма да направя. Сега както турците си правят партии,джамии имат си е депутати има риск от гражданска война , но аз с нищо не бих допринесъл за Бъглария. Парите в джоба и си заминавам в Гърция ако стане нещо подобно.
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ти да не си мислиш, че границите ще са отворени ако стане нещо подобно ?![]()
Зависи срещу кого е войната. Има определени държава срещу които никога не бих воювал, но не смятам, че и България би воювала с тях, по-скоро биха били съюзници.![]()
Ако говориш за вашата страна, аз също бих предпочел съюзничество. Имайки в предвид, че с арменците имаме доста обща съдба спрямо ония под нас.
Пък и имам доста добро мнение за арменците, имам разни бизнес отношения с арменци и съм бил /и все още съм/ наблюдател на други такива и съм с огромно впечатление. На никого лошо, винаги точни и никога не правят нещо зад гърба на другия. С такъв народ освен мир, друго...
И за Армения ставаше въпрос, да. Но не ми говори за "ония под нас", че тази седмица като ги чуя и ми иде да отида в Ереван и да метна бомба по правителството. Как можаха да се съгласят да отворят границата. Ама солено ще им излезе, защото 90% от нас са против това и има такива протести в момента, каквито в България през '89. Ужас! Отвори се врата към варварската джунгла.![]()
Иначе се радвам, че се разбираш с арменците.Принципно ние сме в мнооого добри отношения със Сърбия, Гърция и България. Но има и много хора, които ни мразят, защото принципно арменският народ има много сходни характеристики с еврейския, а знаеш как стоят нещата там. Просто хайерството в момента е много силно и някои хора се дразнят от това.
Знам, че имате сходни черти с еврейския народ. Обаче има нещо друго - при вас, както написах, всичко е открито, може да сте в наша страна, но правите всичко както трябва, работите и се мъчите, както се мъчат Българите тук. И в същото време сте в приятелски отношения спрямо нас, не сте расисти, както са евреите спрямо останалите народи.
И едно от най-важните неща - не се имате за богоизбрания, но вечно гонен народ. Не пискате навсякъде колко сте милички и добрички и как все някой лош ви гони. Именно - вие си целите своето, но не пречите на останалите. Затова ми е доброто мнение за вас. ; ) Дори се радвам на хора, които гледат своето си без да пречат на останалите.