.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

СРАМ МЕ Е ОТ АНАЛНИЯ СЕКС

Приятеля ми иска да правим анален секс , а мен не ме е страх а ме е СРАМ

Град
    Свищов
    и ние с какво можем да ти помогнем?

От кво те е срам... че като го изкара ще му е кафяв ли ?

Град
    София
    A от какво точчно те е срам? Пробвай и ако ти хареса - продължавай. В отношенията между двама, включително и секса, според мен място за срам няма.

Re: СРАМ МЕ Е ОТ АНАЛНИЯ СЕКС

щом той иска , значи на него не му пречи , така , че давай смело . . . ако наистина и двамата си го искате няма от какво да те е срам . . . след 1-2 път притеснението ти ще мине

ами може на момичето да и са бели чаршафите ]

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Neet
    От кво те е срам... че като го изкара ще му е кафяв ли ?

Град
    Самуеър...

Re: СРАМ МЕ Е ОТ АНАЛНИЯ СЕКС

Цитирай Първоначално написано от NeSumJenaTi
    щом той иска , значи на него не му пречи , така , че давай смело . . . ако наистина и двамата си го искате няма от какво да те е срам . . . след 1-2 път притеснението ти ще мине
    пробвай с пожарогасител за начало... хем ще те измие и няа мъсите нищо... хем няма да имате проблеми с вкарването.... :d
    Червно, дълго, клати се и се празни...

Град
    V MoQtA StAq
    А ти искаш ли ?
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    и тогава?

много е просто - като те е срам не го прави

Мега фен Аватара на Rofl4e
    амиии от какво те е срам??
    пък и какво ако не го направиш.. дане би да те е страх да не те зареже.. щом не искаш не го прави

аз мисля през целия си живот един път да го пробвам ма зависи и гаджето кво иска
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Момини Цици
    Майка ми казва " Като те е срам да правиш нещо, значи не си готов за него, не си достатъчно подготвен!" Ако не искаш просто обясни на приятеля ти, че не желаеш и така не го прави.. пък акоте е срам просто така да не нещо да се обърка, да стане ситуацията кофти... недей го мисли толкова това. Докато не пробваш само със срама ще си останеш
    Ти избираш

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Ако те е срам,защото не го искаш просто не го прави.А ако те е срам,защото се притесняваш да не стане гаф,правиш си една клизма за най-сигурно и действаш.Няма срамно нещо в секса

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    То не е нещо срамно.....но пък щом те е срам просто не го прави.Никой не те задължава а пък ако го искаш и срама отново е на лице опитай да се пребориш със него.

Град
    В Небитието
    Едно се чудя как хора не практикували анален секс могат да бъдат толкоз "компетентни" и сигурни в това,което казват.
    Аналния секс може да изиграе различно въздействие върху психиката на момичето.Различните личности могат да го възприемат по различен начин.А недай си боже да стане гаф.

Не мисля,че "срам" е точната дума,по-точно те е страх да не стане някой гаф!Ако мислищ,че няма да се чувстваш комфортно,докато правите този вид секс,обясни му и му кажи съвсем открито как стоят нещата от твоя поглед,ако те обича би те разбрал!Ако го искаш,но се страхуваш от евентуален првал,направи си клизма и мисля,че няма от какво да се притесняваш,а едно от най-важните неща е нагласата.

6tom te e sram sig o6te ne si gotova !

и мен ме е срам
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Според мен се притесняваш да не стане някой гаф. Но той щом иска да го направите значи е наясно какво може да се случи. Абе вие не разговаряте ли с гаджетата си? Говори с него!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен
    Аз срама го тълкувам като това,че нямаш готовност. Почакай малко,може би ще отмине.

няма от ко да те е срам а ако те е страх от болката почни първо с пръсти най-добре :P

Град
    София
    Мойто лично мнение е че няма от какво да те е срам особенно и ако партньора ти го желае
    Живеи живота си,така че да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво,когато си спомняш

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    аз мисля през целия си живот един път да го пробвам ма зависи и гаджето кво иска
    ти като го пробваш един път едва ли ще спреш после
    стига да попаднеш на опитен в аналния секс, защото ако е дърво само ще те откаже за каузата занапред

в тая работа си има тънкости които е добре да се знаят и да се прилагат с внимание и умение

По темата - Няма срамни и странни работи в секса. Важното е взаимното удоволствие и да си готов на леки компромиси за някои неща поне в началото.
    I'll take your brain to another dimension

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си