.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

За моето изстрадало сърце ..

Обичам го .. Обичам го толкова много както никога преди .. Трябва някак да забравя за всичко което е било между нас, да забравя за него.. Но как?! .. Всеки ден си повтарям,че мога да свикна без него.. Надявам се да срещна нова любов , но във всеки друг виждам него.. Всяко най-малко нещо ми напомня за това какво е било и никога повече няма да бъде.. Чуствам се толкова самотна,потисната.. Смея се насила. Така се старая да забравя, но немога.. Щом си спомня за преди очите ми се пълнят със сълзи , щом го видя с нея ми идва да избухна в плач..Трябва някак да загърбя миналото и да продължа напред..
    Пиша това със сълзи на очи и с молба за помощ,съвет .. Как да го забравя,какво да направя за да спра да се измъчвам.. Просто наистина незнам как да се справя .. Боли ме адски много .. Обичам го .. ;[[[

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    далеч от очите - далеч от сърцето
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Пусни си някоя чалгица...ще ти олекне.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Времето лекува.Не може от днеска за утре да го забравиш.
    Трябва ти повече време,тва е.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Бъди с приятели ... не оставяй сама за дълго .. забавлявай се .... ще ти мине
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    София
    Знам, че каквото и да кажа ще продължи да те боли още известно време - при мен мина за 8-10 месеца. Ако можеш - не изпадай в самосажъление, опитай се просто да продължиш. Зная колко ти е гадно в момента, но уви само времето помага. Стреми се да се разведриш по някакъв начин, за да не мислиш. Ако ти помагат сълзите - плачи.

забравя се с времето-просто свикваш с мисълта 4е ве4е не можеш да го имаш.колкото по-силна воля приложиш за да си набиеш в главата 4е трябва да продължиш без него и 4е щом сте се разделили зна4и не сте били един за друг толкова по бързо ще го забравиш.а за това време гледай да правиш неща които оби4аш и си угаждай,разсеивай се,излизай по 4есто...в на4алото е трудно но повярвай ми ще дойде ден в който даже ще се смееш на себе си колко ти е било гадно за някакво мом4е
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    < 33
    Еми,ако си решила ,че той е идеала за момче ,
    нормално във всеки друг да виждаш него ....
    Избий си го от главата,к'вото е било,било ..
    Излизай с приятели повече и се разсейвай,
    а и както казаха -времето лекува !
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на miShle
    Времето не лекува. С времето се нагаждаш според ситуацията. С времето научаваш себе си да живееш без него. Научаваш се как да ограничаваш мисълта за него,как да подтиснеш всички чувства в себе си, как да продължиш живота си без него. Времето просто те кара да свикваш .. вярвай ми няма начин да го забравиш. Ако това е била онази истинската любов в живота ти винаги сетиш ли се затова - нещо в теб ще потрепва най-малкото което е. Просто вярвай ,че е имало защо да стане и че няма случайни неща. Дори и в момента да ти е трудно да го проумееш казвам ти от опит.. За да си отиде тази любов,това означава че ще дойде по - добра .. Бъркотията и хаоса в живота ти са там,за да ти напомнят,че някъде там има нещо по-добро .за теб. Дай си шанс то да ти се случи
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    далеч от очите - далеч от сърцето
    Много добре казано

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Иска се време за да свикнеш.

Ще свикнеш с времето. Опит.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове