- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво значи да си дърво в леглото?
Mom4eta za koi momi4eta kazvate 4e sa kato "durvo" v legloto? kakvo imate predvid s tva 4e e zle samo v sexa ili i v lubovnata igra? i kakvo trqbva da pravi edno momi4e za da ne e durvo i da vi dopada?
I primerno na pozi kato misionerskata i zadna trqbva li momi4eto su6to da pravi dvijeniq za da ne e "durvo" v legloto?
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април
То така трудно ше се обясни....Ама смисъл не тряа само да си седиш и да чакаш той да те задоволява все пак и той иска удоволствие![]()
Не трябва да чакаш само той да те чука и да ти доставя удоволствие.Важно е и на него да му е хубаво все пак.Бъди освободена.Да знаеш,че притеснението само пречи.Просто се отпускаш и правиш това,което ти хрумне.А не само да лежиш и да чакаш всичко наготово той да прави
"Дърво" в леглото си ако не поемаш никаква иниациатива без значение момче или момиче си.Това определение "дърво" важи и за двата пола.По кратко и ясно не мога да се изразя.
То си и личи бе .... още преди да съм и дигнал краците знам че е пейка ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Тря сама да си го слага дори и да съм скопен. Да може да прай гимнастика докато си прави гаргара с топките ми. Да гасим лампите и да играем на "кой е в устата ми".
Ми момичето ако седи само отдолу знае само 1 поза и чака само ние да вършиме работата е дърво и едва ли ше пофториме с неяДруго си е да и върху теб момичето и да те отмени малко
![]()
Ми те вече обясниха хората,какво по-точно означава да си дърво в леглото.
Но все пак мисля,че ако спиш с някой за пръв път и си напълно трезвен може да се покажеш като дърво в леглото.
ами тва е като едно момиче стой в леглото без да прави така ,че и на момчето да ву е хибаво лежи си и ония си я ръгане полага никакви усилия да задоволи момочето или пък незнае какво да го направи
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За щастие не знам какво е да съм с "дърво" в леглото.
I primerno na pozi kato misionerskata i zadna trqbva li momi4eto su6to da pravi dvijeniq za da ne e "durvo" v legloto?
да не би да са ти казвали че си дарво вав леглото че питаш????
ne sa mi kazvali i mislq 4e ne sum no prosto se interesuvam ot mnenieq za da go izbegna.Първоначално написано от mimka_1987
Може да са й казвали,че е легло в дървото...каквото и да означава това.
"дърво в леглото" - мълчи, стои си, не помръдва, не се обажда за жив/а, не стимулира партньора/ката по никакъв начин
От тебе по-голямо дърво май няма тук !!!Първоначално написано от kuklata_90
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Основното го казаха. Добавям само: задръстена, нежелаеща да експериментира.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ami zna4i da sedi i da ne prai ni6to e tfa zna4iПървоначално написано от kuklata_90
дърво незнаеш ли кво е ... дето го цепиш и то те топли ей тва е![]()
![]()
![]()
![]()
Che te na taq logika povecheto sa durvetaSpored men nai-golemite durveta v legloto sa frigidnite momicheta. Drugite samo trqbva da im podemesh megdana.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ти с колко фригидни момичета си бил? Така де, не знам дали просто си въобразявам, ама винаги съм си мислела, че тези са прекалеееено малко.Първоначално написано от amatorium
Еми, за да не си дърво, експериментирай, правете нови пози (купи си една "Кама Сутра" и го подпукай).
Движи се, когато правите секс, дори когато си отдолу. Посрещай тласъците му с бедра, докосвай го, гали го, хващай го за задника, за да го притиснеш по-дълбоко в себе си...
Бъди ездачка от време на време...
Не седи с безизразно изражение. Като ти е кеф си викай, стени, гъни се под (или над) него... Изразявай си удоволствието.
Прави му орална преди секс. Прави му масажи. Прави му стрийптийз. Изкъпете се заедно някой път (обожаваме и двамата гореща вана със свещи и мехурчета... особено на задна прашка вътре във ваната след като се поотпуснем)... Абе още бая неща. Това май са ми главните съвети.
Първоначално написано от mimka_1987
![]()
![]()
Не съм попадал още на такова чудо, даже напротив. Винаги съм оставал със страхотно удовлетворение, несравнено с нищо друго)