- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да е цветна бременност?
забравена история...
Moderated by slun4ice
т.1 и т.7 от правилника
Постове на латиница ще бъдат изтривани след 1-ви април
Най-сигурния начин да си спокойна е да отидеш при гинеколог!
Две глави мислят по-добре от една!
отиди на лекар
Първоначално написано от loveme
![]()
dano da si prava, 4e ina4e 6te otka4a... nz kvo 6te pravq :X
По принцип тестовете отчитат дори цветна бременност.Но ако искаш да си напълно сигурна най-добре посети гинеколог както вече са ти казали няколко момичета
Ако до сега не си имала смущения в цикъла .... отивай веднага на лекар може да се окаже нещо по-сериозно !!!
Come out, come out wherever you are...
При 2 отрицателни теста за бременност и редовен цикъл не виждам от какво се притесняваш.Апетита ти се дължи на друго,не е това което си мислиш.
"При имплантацията (вгнездяването) на оплодената яйцеклетка може да се появи прокървяване. Това е един от най-ранните симптоми. при някои жени може да се появят коремни спазми, придружени със зацапване, подобно на това в началото и края на менструалния цикъл...
Я по -добре иди до генеколога![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Шуарчека е за напреднала бременност т.е. след 3-тия месезц можеш да разбереш 100%
Да бе да .. След 3-тия друг път .. След 14 дни по принцип трябва да отчете .. Ама не винаги отчита вярноПървоначално написано от mrakat
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от Pr3t3ntious
по принцип този тест показва и цветната бременост така ,че спокойно ,но аки сикаш да си 100% сегурна посети гинеколог![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от mrakat
![]()
![]()
то ако беше така сега щяхме да сме колкото китайците!!!незнам дали знаеш че след 3-тия месеца не може да се направи аборт!!!вземи малко се порови в нета и ще видиш че не само surecheck ами и всички други домашни тестове показват наличие на РАННА БРЕМЕНОСТ!това е 1-вия месец!!!
Направи си трети тест, който също ще е отрицателен, за да се успокоиш. Ние с приятелката ми много вярваме на ShureCheck - никога не е сбъркал. А си хапваш, щото ти се яде![]()
sigurno se trevoji6 naprazno no vse pak spored men trqbva da poseti6 genekolog predi da e stanalo prekaleno kusno
Според мен няма от какво да се притесняваш. а апетита смятам, че се дължи на цикъла ти. Аз например малко преди да ми дойде и по време на цикъл ям като бременна.![]()
не съм много в час-но апетита и смущенията ти може да са свързани по някакъв начин със промяната в сезона.
тест и гинеколог и успех
много благодаря на всички за съветчетата![]()
![]()
![]()