- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откъде мога да си купя такива очила
Първоначално написано от TheRestorer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имаш ли диоптър, авторката?
проблем с очите може и да нямаш, но с главата определено даПървоначално написано от pussycatdolls
Не искам да прекъсвам любовната идилия, но можеш да отидеш в някоя оптика, примерно, и да питаш (nod)
...примерноПървоначално написано от afterforever
Съответно отиваш в друга и ще искаш само стъкла. Толкова ли е трудно?! Къде другаде очакваш да ги откриеш?!
mindscan
Да почна да изброявам оптиките в цяла София ли? Отиваш казваш, че искаш рамки с обикновени стъкла, без диоптер. Бахти--->Първоначално написано от guinessgirl
Ааааа![]()
![]()
![]()
Извинявай, тогава!
Сори, сори!!!
Пълно е с такива очила по оптиките. Просто искаш без диоптри
От къде знаеш че нямаш проблеми с очите? И аз си мислих така и преди около 7 години ходих на очен лекар и не можах да прочета поселдната цифра... Тя беше 1 а аз все я виждах като 4, дори и с диоптер да ми слагъха... Все оше си месля че нищо ми няма на очити и тия лекари лъжят. Начи отиди да се прегледаш дори и нишо да ти няма аз ти гарантирам че ти има... спокойно без паника ще получиш училатъ...
Амм... ако все пак немаш проблеми ко ти пука цъкли само по рамки и тва или мое би те е срам...да нема стакла че ората така са свикнАли и ке ти се смеят ако немаш стакла абе боли те праскаи само с рамки щом та фенят.... Раздавай го по ЪРТ...
Ай сас сдравйе...![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Я гледай кви услужливи хорица има в тоя сайт,отказахте ме и от очила и от рамки,отивам взимам на баба и щЪ си перкам така,гледам че такава е модата![]()
Аха!
Това не е ли Милица от Music Idol ?
то густо, то пусто
Същата бездарница...Първоначално написано от Joc
mindscan
^ поне ме дърви
то густо, то пусто
А Веска ?
http://img22.imageshack.us/img22/282...600x450798.jpg
Жалко, че не продължи.
хуу ве колко тряа си тъп, да нямаш проблем с очите, обаче да даваш пари да ходиш с очила... аз се чудя как да си го махна тоа проблем, ти си го правиш сама....