- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вечер ми се струва че съм по-ХУБАВ!!!!!!!
Хора иам чувството , че като се погледна вечер в огледалото изглеждам 1000 пъти по хубаво от колкото като се погледна през деня...
На вас случва ли ви се
Moderated bz slun4ice
т.7
Щото вечер е тъмно и не се вижда много хаха
изхвърли всички огледала около теб..
Еми,тогава си се гледай само вечерта! :P
To infinity and beyond.
Еми то и аз вечер като се измия и нямам дори спирала съм по - хубава![]()
Stay up all night with the stars *
аз съм така с веждите!като си ги оскубя вечер са много хубави а през деня виждам че нищо не съм оскубала.![]()
emi zatva xorata sa kazali da se grimirame, skubem vejdite i t.n na sluncheva svetlina shtoto vijdash sichko kakto e....![]()
Не е хубаво да се гледаш много често в огледала.
Гледай се по-рядко и ще се харесваш по-често.![]()
da i na men mi se sluchva..
И при мен е така да.. и все си мисля, че е заради слънцето, и че ми влияе на кожата по някакъв начин, но предполагам е просто заради светлината..
същото и при мен. направо съм като кукла вечер, а през деня нещо не е така и това го помня от малкаПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
зле ти действат ...Първоначално написано от Ag
по темата ... вечерта не си виждаш недостатъците ...
И аз съм така вечер се харесвам повече,мислех че съм само аз
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Вечерта вида е по загадъчен и както вече казаха,доста неща се скриват
Аз се харесвам сутрин,като се разсъня и вънка пече топло слънце
Ако се погледнеш в огледалото веднага след като станеш естествено,че няма да се харесваш
е ако ноща е била хубава си като розичка
не -или се харесвам или не,няма значение коя част от денонощието е :P
М.. зависи в какво настроение съм.
Понякога една пъпка или безформената ми коса могат да ми скапят настроението за цяла седмица, не за ден...
Но ако съм щастлива и спокойна, нищо не може да ми помрачи блаженството, хахах.
Аз пък точно като стана най- се харесвам - бяла кожа, големи очи и меки устни. Бла, звучи пресилено, ама тогава най-добре изглеждам май.![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Оф, да... и при мене е тъй.
Най-много се мразя в облачно време, а се харесвам при слънчево и приятно топло такова.
Сутринта, след като стана, си харесвам лицето, защото кожата се е успокоила и като цяло съм отпочинала... ама след това настъпва някъв ужас.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ех при мен е обратното на дневна светлина се харесвам повече...някак си по-изчистено изглеждам![]()
същотоПървоначално написано от jenichka
по-скоро,че изобщо не са ми равниии
![]()
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Затова вечер се случват хубави неща...![]()
И аз съм по същия начин.. гледам се сега, харесвам се, гледам се сутрин, не се харесвам..![]()
омг но уей! ми туу аз в огледалото на колата като се погледна направо настроението ми умира за седмицата![]()
Аз пък някъде бях чела точно обратното - че колкото по-често си виждаш лицето или тялото, толкова повече свикваш с него и ти харесва повечеПървоначално написано от cherinka
![]()