- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вечер ми се струва че съм по-ХУБАВ!!!!!!!
... абе ти тъп ли си?!![]()
Може би, защото вечер се гледаш на лампа а не на дневна светлина?!
![]()
Лелееее ... леле ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ваичко е заради светлината... на дневна светлина, без слънце дори и най-малкия недосатък си личи. Когато е слънчево недостатъците по-малко се забелязват, а вечер си почти перфектен.
Поне при мен е така.
Първоначално написано от shell
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
и при мен понякога е така... колкото и да е странно![]()
![]()
..........
На всеки му се случва![]()
![]()
![]()
Аз пък сутрин изглеждам страхотно,тъкмо когато съм станала от сън.Косата ми е една рошава,неподредена и мега секси,очите ми също изглеждат едни голеееееми,а устните пухкави и розовки![]()
А после когато наистина се наглася не се харсвам толкова.
+1Първоначално написано от suitable
![]()
Не съди за другите по себе си.Първоначално написано от KillerAna
+1Първоначално написано от TeenSpirit
И аз повече се харесвам вечер![]()
Лицето ми някак си изглежда страшно спокойно и все едно е направено от камък (това ми го казаха нашите) .. докато през деня изглеждам сърдита и някаква болнава![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз съм невероятно красива през ноща ,лампата да е изгасена и нищо да не се вижда.![]()
а струва ли ти се, че си тъп , ма пак само по някое време на денонощието, като например 25ч. от него ??Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
и аз кат съм далеч от огледалата не съм чак толкова зле но кат се погледна съм по зле. Извод: най красив съм кът не се гледам в огледалотоПървоначално написано от grrrrr
![]()
![]()
![]()
Защото вечерта е тъмно и нищо не се вижда ХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
еййййй омагъосан маймунПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
,,Take iit slow..make it happen baby..''
аз винаги съм си еднакво хубава...![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever