.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Супер фен Аватара на FancyGirl

Хавайските Острови - География

Така... днеска ни поставиха задача която е страшно забавна и интересна ... обаче ще ми трябва доста помощ. По география ни разделиха на групи и всяка група си има водещ и разбирасе избраха мен.. и съм имам най-трудната задача... всеки отбор има различна тема на която трябва да направи забавно предаване... като телевизионна игра или нещо такова... на нас ни се падна най-интересната тема а именно Хавайските Острови обаче незнам какво мога да направя по въпроса.. игра с въпроси,някакво писма все едно са от зрители,да има някакви кръстословици.. незнам моля ви давайте съвети... хайде сигурна съм, че и вие имате богато въображение....

Някой ще ПОМОГНЕ ЛИ ?
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Някой ще ПОМОГНЕ ЛИ ?
    я кажи по-точно
    примерно каква е почвата климата и тн?
    или с какво са характерни
    къде се намират
    коя държава са и тн?

Хавай се гордее с 11 от 13-те климатични зони в света, всяка от които с уникална екосистема и характеристика на времето. Фактори като надморско равнище, промени в атмосферното налягане, валежи, вятър и топография се съчетават, за да създадат райони с характерни черти по целите острови.Уверете се, че сте подготвени за по-хладни температури, ако планирате планинско катерене или изкачване на вулкан. Всеки един от Хавайските острови е дом на 4 основни природни зони с пустинен климат, тропични гори, умерен и тундров климат, така че без значение къде ще стоите, ще имате възможност да изживеете невероятното естествено разнообразие, което се намира тук. Хавай има само два сезона – лято - от май до октомври, и зима - от ноември до април. Зимите са с няколко градуса по-хладни и осезаемо по-влажни, с прохладни северозападни ветрове.

Еми намират се в Тихия Океан и са на около 1860 мили от най-близкия континент.Островите са пръснатина дължина около 3800.Архипелагът се състои от 24 вулканични и коралови острова. Най-големите от тях са обитаеми, като местното население отглежда ананаси, захарна тръстика, кафе и други. Хаваиските острови са едни от най-посещаваните туристически места на Земята.В Хавай има всичко - от тропически сини лагуни, пясъчни плажове, красиви водопади, гъсти гори и спокойни планини, до активни вулкани и дори сняг.Милиони идват тук всяка година, за да се порадват на почивка в Рая, а други превръщат Хавай в постоянен дом. На островите има шест основни острова – Оаху, Кауай, Мауи, Големия Остров (Биг Аилънд), Молокай и Ланай. Всички са различни и показват красотата на Хавай по неповторим и незабравим начин.

Много ще съм ти благодарна ако ми дадеш някой идея... ето всъщност това е официалния сайт на Хавайските острови Цък!
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Оригинално ще е ако хората от вашия отбор (или на хората,които познаят) се раздадат такива гердани от цветя (може да си ги направите от хартийки или изкуствени цветя )

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Хавай се гордее с 11 от 13-те климатични зони в света, всяка от които с уникална екосистема и характеристика на времето. Фактори като надморско равнище, промени в атмосферното налягане, валежи, вятър и топография се съчетават, за да създадат райони с характерни черти по целите острови.Уверете се, че сте подготвени за по-хладни температури, ако планирате планинско катерене или изкачване на вулкан. Всеки един от Хавайските острови е дом на 4 основни природни зони с пустинен климат, тропични гори, умерен и тундров климат, така че без значение къде ще стоите, ще имате възможност да изживеете невероятното естествено разнообразие, което се намира тук. Хавай има само два сезона – лято - от май до октомври, и зима - от ноември до април. Зимите са с няколко градуса по-хладни и осезаемо по-влажни, с прохладни северозападни ветрове.

Еми намират се в Тихия Океан и са на около 1860 мили от най-близкия континент.Островите са пръснатина дължина около 3800.Архипелагът се състои от 24 вулканични и коралови острова. Най-големите от тях са обитаеми, като местното население отглежда ананаси, захарна тръстика, кафе и други. Хаваиските острови са едни от най-посещаваните туристически места на Земята.В Хавай има всичко - от тропически сини лагуни, пясъчни плажове, красиви водопади, гъсти гори и спокойни планини, до активни вулкани и дори сняг.Милиони идват тук всяка година, за да се порадват на почивка в Рая, а други превръщат Хавай в постоянен дом. На островите има шест основни острова – Оаху, Кауай, Мауи, Големия Остров (Биг Аилънд), Молокай и Ланай. Всички са различни и показват красотата на Хавай по неповторим и незабравим начин.

Много ще съм ти благодарна ако ми дадеш някой идея... ето всъщност това е официалния сайт на Хавайските острови Цък!
    само бих добавил че те се намират в САЩ и малко история...
    и ти предлагам примерно обобщавате най-важното
    а после задаваш въпроси(които не сте казали отговора) на класа и ако отговорят правилно им даваш точка и така примерно 3-4 въпроса
    после продължавате и казвате всичко което трябва и накрая питате въпроси от презентацията ....

нзн аз така бих го направил
    но си мам и на идея какво учителя/лката иска

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Оригинално ще е ако хората от вашия отбор (или на хората,които познаят) се раздадат такива гердани от цветя (може да си ги направите от хартийки или изкуствени цветя )
    +1
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Ами благодаря ви горе долу ми дадохте някаква насока...
    но ако имате някакви други идеи споделете ги..

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Рокли от листа? И там кокосовите орехи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си