- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любим шампоан за коса?
Любим шампоан за коса?
Сравнително съм доволна от Гарниер,Шалма,Хеад енд Шоудърс и Пантен.Използвам всичките и ми се отразява много добре
GLISS! vs sa strahotni
От повечето "престижни" марки получавам пърхот, моят любим(както и балсам) е на Хербал Есенсис...или 2 в 1, или за нормална коса!
gliss "mujki polov organ"
Еми аз до сега се къпех с Shauma ама забелязах, че от нея мн бързо ми се омазнява косата.Сега ще почвам да се къпя с Дева.Точно в момента нямам любима марка...
Moq e Head and Shoulders.
На Nivea розовия \/
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Домашния съпун рулира.![]()
Любимия ми е Wash & Go макар че доста хора са недоволни от него.В момента обаче изпозлвам Palmolive , защото съм чувала , че не е много хубаво постянно да използваш един и същ шампоан.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И на мене от Shaumata ми се омазнява бързо.Сега съм с Head and Shouders ментовия и много добре ми действа.Първоначално написано от sladku_bebzi
Оправи си грешката на "Дриг"![]()
Любимите ми са 2 ,които добре ми влиаят на косата - кафявата "Шаума" и "Хербъл Есенсис" - лилав
Garnier.
Garnier Fructis rulzz![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от SuNNy^DaY
Vichy или Phyto
аз имам проблемна коса и затова не се мия с буклуци
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Nivea Brilliant Blonde от много време съм с него![]()
polzvam na NIVEA za rusa kosa i sam mn dovolna i da tova e lubnimiq mi shampoan
No matter where you go, there they are...
Наскоро си купих един GLISS и много ми хареса.Косата ми става супер с него![]()
мн съм доволна от Dove любимият ми е! А иначе сега съм със Garnier Fructis и той е добър.![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
Принципно ползвам Wash & Go и един ... мисля, че беше на Herbina /или нещо подобно/, но и от двата съм доста доволна.
[b][i]Je t'aime au-del
Дав!Но като свърши смятам да си купя Глис Кюр,защото го пробвах и много ми хареса.Някой знае ли колко горе-долу струва?Първоначално написано от М_Биг_Фен
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
за моята коса само ELSEVE NA LOREAL!