- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ходене по голяма нужда...
Здравейте! Имам един проблем...ходя по голяма нужда нередовно..през няколко дни...но сега станаха 5-6 поне... и..ходи ми се, но не мога...и откачам вече... усещам се с няколко килограма по-тежка, корема ми е подут...ужасно е.. та въпроса ми е някой знае ли някакъв начин, за да отида по-лесно..? Моля ви, без подигравателни коментари...мерси предварително...
![]()
Изпий една лъжица олио... Купи си киви и го яж ПРЕДИ хранене, не след... Другите варианти са Английска сол (ама май е с рецепта), Дуфалак и имаше едно дето го рекламираха, на д-р Тошков беше,или пък Лаксал... ама гледай да не ги използваш, че не е хубаво![]()
Ако ядеш сухи храни, ако пиеш противозачатъчни или някакви лекарства, ако си много притеснена и пр. това може да ти се отразява по такъв начин на стомаха.
Старай се да пиеш много течнисти, да наблягаш на плодове, зеленчуци и сърнени храни.
За закуска например можеш да хапваш овесени ядки и плод.
Първоначално написано от Sladyranna
Мерси много на всички за съветите!![]()
Не бива да допускаш това. Така се натрупват много боклуци, които гният в червата, тровят кръвта. Чистите черва са правило за здраве и дълъг живот:Първоначално написано от 3ff3k7a
Ето как трябва да бъде:
Виж сега какво става, ако ходиш нередовно:
Най-лесният, безопасен и бърз начин е с клизма. Тя съвсем не е страшна или неприятна. Ето как се прави.
- овесени ядки с кисело мляко сутрин на гладно
- кафе 3 в 1 пак сутрин на гладно
- зелена салата (без овкусители) и после чаша топло прясно мляко
- круши, сухи сливи (пресни още по - добре ама по това време май ..)
- зелен чай
Лекарства :
- Дуфалак
- хапчета и чайове с билката Сена
Не ти препоръчвам на д-р Тошков продуктите, поне за мен после имаше отвратителни последици![]()
и това се сещам, на мен това ми помага , когато имам този проблем, също и активия с мюсли. Дано се оправиш , успех мила![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
а и ленено семе пак на гладно може да пробваш , айде това беше от мен![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
яж мюсли на закуска или за обяд, просто ще го забравиш тоя проблем, объркани с кисело и с топло прясно мляко ефекта ще е моментален
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
На мен прясното мляко ми действа разхлабващо. Също шоколадчетата по аптеките- комфорт май се казваха.
Дъвчи дъвки и пий прясно мляко. Действат разхлабително в малко по-големи дози. За млякото по 3 чаши (примерно)..
Don't tell me what I can or can't do !
Топло прясно мляко и много напън ще те оправят.... яж круши и грейпфрут!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
какви храни приемаш ??
Онзи ден бях така..отговорът е-шоколадче за разхлабване..Приятна вечер и ти желая по-бързо *******
![]()
![]()
може би ядеш прекалено много сухи храни.. за тва пий много течности и яж супи..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Клизмата му е майкатабез майтап
ама ако не искаш клизма повече водица,прясно мляко,праскови,картофи,тик а
+1Първоначално написано от hisy
и повече плодове![]()
купи си от аптеката чай Сена (майчин лес) и изпий един. след няколко 4аса (гледай да си си у вас) ще се изходиш. Има и друго не го приемай редовно ! не е много приятен но мисля 4е помага.
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
активия тя помага!!!от опит казвам
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
Първоначално написано от ice__kiss
tq e za neredoven stomah ... ima ogromna razlika
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
някой ми беше казал, че в youtube имало някво клипче с някъв звук, дето като го слушаш и ти се дохожда до WC![]()
![]()
![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt