.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Показват амбиция или добра памет. Нищо повече.
    Познавам хора със сравнително ниски оценки, които са страшно човечни, прекрасни хора. Познавах и такива с високи, за които не си заслужава да отварям дума.
    Не мисля, че предметите в училище са ненужни. Аз например много интересни неща съм научила от предметите, които в практиката ми нямат никакво приложение, нито някога ще имат. Освен ако не реша да се занимавам с ядрена физика, но това няма да стане. Но пак не пречи да ми е интересно като тематика.
    Трябва да се учи от всичко по малко. Не може човек да мечтае да прави автомобили, конкуренция на Ферари и самолети, слагащи в джоба си Боинг, а да няма хал хабер от физика. Не може да иска да стане лекар без да има понятие от химия и биология. Не може да знае и дали иска да се занимава с това без да е разгледал основите и да реши дали това е за него.
    Не съм съгласен със теб. В другите държави учениците в по-горен курс учат това което ги интересува, с което искат да се занимават.
    Аз искам да се занимавам с психология, за какво ми е на мен геометрията или физиката?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Няма значение в даскало колко 6ци имаш,важно е какъв човек си,ако си някъв боклук безчовечен и не ставач и за кучан да ти имам и оценките

Голям фен
    Кратко, ясно и точно- категорично не.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Адски глупаво мислене е това и ограничено.Оценяването е абсолютно субективно и често пъти повлияно от отношението ти в училище и в час,което няма реална ВРЪЗКА с оценката ти.Второ на ръка,че половината "учители",които ми преподават са социално изолирани и това е единственият им начин да се почувстат велики и да ни сложат на място.Трето,изискванията не навсякъде са еднакви => оценките като цяло няма как да са реални.(например,ако учителят ти е чичо в някое малко градче?!) И е абсолютно погрешно мисленето,че умните са отличници.Те просто си дават зор да усвоят една кофа ненужни знания и малко информация,която ще им трябва за бъдещето им.Децата днес за заляти с тонове информация и си нямат и на идея какво ще правят с нея или живота си.А дори да бяха ориентирани към медицина в биологична паралелка например,пак ще учат история(личен пример). И без да се отплесвам ще кажа,че такова мнение(че оценките са ключов фактор при определянето на характера на индивида) може да го каже един незрял и неосъзнал себе си човек.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си