- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Global и има ли той почва у нас ?
Интересно ми е дали наистина толкова хора го мислят за умствено изостанал или просто ги е срам да кажат че се кефат на ДОИП![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
АААААААА Какво направих... Гласувах с "НЕ".... Не обърнах вниамние как е зададен въпроса...
Global и има ли той почва у нас ? -> НЕ... Ето така си мислех че отговарям...
Така че бройте един глас от "НЕ" към "ДА"
Внимавайте че ще вземе да получи 51% и ще ореве форума![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
По принцип съм про-глобалист, но за да може един народ да бъде достоен и равноправен член на световното семейство, той преди всичко не трябва да отрича това което е - както доброто, така и лошото. А останах с впечатлението, че именно това ни предлага Global... Да отречем всичко което сме и да станем едно нищо... Определено има проблеми с главата.
1.Нямам нищо против глобала, той е едно човешко същество със свое мнение. Това всички имат право да имат.
2.Не съм съгласен с неговите идеи, но както казах по-горе, той има право да се изразява, нали сме в демократична република
3.Не се заяждам, ама може ли да не използваш американски думи в анкетата...Знам, какво означава ретард - изостанал, бавен и т.н., обаче, дай да използваме българското![]()
Не разбирам само защо си проглобалист? Глобализма означава национално обезличаване, сигурен съм, че не искаш това...Първоначално написано от blago84
Преди да сме членове на европейското или световното семейство ние на първо място сме Българи и това не трябва да го омаловажаваме или забравяме, а да го изтъкваме като най-важното нещо.
Преди да сме българи - сме хора
А съм про-глобалист, защото идните предизвикателства са от категория отвъд силите на отделните държави, отвъд силите свръх-империите дори. Можем да се обърнем към следващия връх за покоряване, само като едно цяло.
В противен случай ни чака упадък, унищожение и забвение... И тук не говоря за българския народ, а за човешкия вид изобщо.
Спомни си какво пише на герба ни - "Съединениети прави силиата" - този принцип е всеобщ.
Избрал си да защитаваш безмислена и безполезна кауза. (Да не говорим, че е и безкрайно обидна за всеки българин)
Вземи вложи тая енергия в нещо, от което да има полза, вместо да се занимаваш с глупости.
t.11