.

Виж резултатите на анкетата: глобала ретард ли е ?

Гласували
14. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

10 71,43%
  • Не! Д О И П!

4 28,57%
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    Видин

Global и има ли той почва у нас ?

Интересно ми е дали наистина толкова хора го мислят за умствено изостанал или просто ги е срам да кажат че се кефат на ДОИП
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    София/Бургас
    АААААААА Какво направих... Гласувах с "НЕ".... Не обърнах вниамние как е зададен въпроса...

Global и има ли той почва у нас ? -> НЕ... Ето така си мислех че отговарям...

Така че бройте един глас от "НЕ" към "ДА"

Град
    Видин
    Внимавайте че ще вземе да получи 51% и ще ореве форума
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    София/Бургас
    По принцип съм про-глобалист, но за да може един народ да бъде достоен и равноправен член на световното семейство, той преди всичко не трябва да отрича това което е - както доброто, така и лошото. А останах с впечатлението, че именно това ни предлага Global... Да отречем всичко което сме и да станем едно нищо... Определено има проблеми с главата.

Град
    Варна
    1.Нямам нищо против глобала, той е едно човешко същество със свое мнение. Това всички имат право да имат.

2.Не съм съгласен с неговите идеи, но както казах по-горе, той има право да се изразява, нали сме в демократична република

3.Не се заяждам, ама може ли да не използваш американски думи в анкетата...Знам, какво означава ретард - изостанал, бавен и т.н., обаче, дай да използваме българското

Цитирай Първоначално написано от blago84
    По принцип съм про-глобалист, но за да може един народ да бъде достоен и равноправен член на световното семейство, той преди всичко не трябва да отрича това което е - както доброто, така и лошото. А останах с впечатлението, че именно това ни предлага Global... Да отречем всичко което сме и да станем едно нищо... Определено има проблеми с главата.
    Не разбирам само защо си проглобалист? Глобализма означава национално обезличаване, сигурен съм, че не искаш това...

Преди да сме членове на европейското или световното семейство ние на първо място сме Българи и това не трябва да го омаловажаваме или забравяме, а да го изтъкваме като най-важното нещо.

Град
    София/Бургас
    Преди да сме българи - сме хора

А съм про-глобалист, защото идните предизвикателства са от категория отвъд силите на отделните държави, отвъд силите свръх-империите дори. Можем да се обърнем към следващия връх за покоряване, само като едно цяло.
    В противен случай ни чака упадък, унищожение и забвение... И тук не говоря за българския народ, а за човешкия вид изобщо.
    Спомни си какво пише на герба ни - "Съединениети прави силиата" - този принцип е всеобщ.

Град
    София/Бургас
    Избрал си да защитаваш безмислена и безполезна кауза. (Да не говорим, че е и безкрайно обидна за всеки българин)
    Вземи вложи тая енергия в нещо, от което да има полза, вместо да се занимаваш с глупости.

hottie
    Guest
    t.11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си