.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Дразни ме страшно много :@@@@@@@@@@

Пиша ви, за да поискам съвет или поне, за да потвърдя че нещо не ми е наред.
    Имам си приятел от няколко месеца. Винаги сме имали моменти, когато сме се карали, но те са били по-малко от хубавите.
    Сега... напоследък... толкова много ме дразни, че не може да мине секунда без да ми е излазил по нервите За всяко нещо. Всеки разговор води до къвга.
    Чудя се защо. Какво не ми е наред??????!!!!!!!
    Начина, по който понякога ми говори... начина, по който се държи... жестовете му, отговорите на въпросите... аууууу направо понякога се чудя как издържам.
    Обаче едновременно с това не мога без него. Някак си като не го чуя известно време и все едно нещо ми липсва. И тъкмо да съм в добро настроение, обещавайки си че днес ще се държа добре, без да се ядосвам, той казва нещо... или прави нещо, от което избеснявам.
    Всичко. Това че постоянно иска да е с мен, сякаш нямам въздух... И сякаш скоро ще се побъркам от нерви.
    Какво не ми е наред? Честно, само аз ли съм така? Или има и други такива случаи?

Ми просто за момента е така .. След време ще престане да те дразни и всичко ще си дойде на мястото .. Щом не можеш без него не виждам друг начин отвен да го търпиш .. Иначе аз не бих издържала , ако съм на твое място .. Можеш и да поговориш с него .. Кажи му , че го обичаш , но всичко това е прекалено
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Има всякакви връзки,но не е зле да поговориш с него и да промениш и нещо в себе си.Бъди по-търпелива. Помисли добре дали наистина не можеш без него или е въпрос на навик.Ако все още го искаш и между вас има привличане ,не виждам какъв е проблемът. Поне няма да ви е скучно заедно.Ще сте като италианско семейство.
    ...come...touch my soul...

Град
    София
    Намерете баланса - кажи му, че искаш свободно пространство, не задушаваща прегръдка. А ако нещата продължат така - ще се разделите, ще изревеш една кофа сълзи и ще продължиш напред. Разбира се може да я карате постарому, докато на него не му писне и не те остави.

Не си единствена случва се поне в 80 % от връзките. Просто се опитай да се сдържаш и естествено той да не отговаря така остро и така.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Говорете бе, хора! С разговори могат да се оправят нещата, само с чакане не става!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като за начало се опитай да бъдеш малко по-сдържана... Знам какво е когато някой те дразни и как ти иде да му извиеш вратлето, но малко повечко търпение и компромиси... Говори и с него, помоли го да ограничи максимално нещата, които те дразнят... Просто и двамата трябва да правите взаимни компромиси иначе няма как да стане
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Сега си се представих мен на твоето място..
    Аз лично не бих издържала, колкото и да го обичам.. Да се караме често - ще го преживея, но да се караме постоянно - няма да мога..
    Или си поговорете (карайте се ако искате) и се изяснете по някакъв начин или късайте..

Голям фен
    И азз и аззз съм такаа ... супер ми е яко с него ... обичам го безумно много ... и ме дразни безумно многоо направо понякога не мога да го дишам ... всяка втора дума ми е " млъкни вее ... супер много ме дразниш .. ща смачкам ... " А пък и на него му прави голям кеф да ме дразни ... казва , че съм била много секси като съм била ядосана ... ама го обичам ...

Град
    Пловдив
    жени ...
    -- -- --

Да и на мен ми се случва често...аз като му казвам,че съм нервна и че като се ядосам говоря неща,които не мисля....
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

И с мирето имахме такива моменти... ама минава да ти кажа - то е от характера малко, и от пролетта, за първи път се появи при нас - като зехме вече да се влюбваме - дразни мисълта, че толкова се привързваш към някого, и на някво подсъзнателно ниво не ти харесва тва малко полудяаш нали?

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Аз съм в същото положение ама 1 към 1 и не мога да ти дам никакъв съвет. Аз също не мога да оправя положението , от месеци е така . След всяка кавга и на двамата ни минава изключително бързо и започваме да се гушкаме и т.н.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Периодът е такъв.Ще отмине

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Говорете бе, хора! С разговори могат да се оправят нещата, само с чакане не става!
    nicolepcd

и аз имах такъв момент .. Има 2 вариянта - първия е : моментно състояние , стига да се изтърпите докато отмине - всичко ще е ок , а втория е , че просто нямаш вече такива чувства към него и " не можеш без него " просто по навик .. Търпението му е майката ..
    .. само болката е истинска ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем девойке аз забелязвам че на теб ти е писнало от всичко това. ти сигурна ли си че имаш по специални чувства към това момче?

И не, не си само ти още много хора са като теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си