- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лицето ми се бели доста странно
От последните 2-3 седмици, винаги когато се къпя или си мия лицето то започва да се бели цялото се лющи и става ужасно.Вече незнам как да се изкъпя, от какво може да е и как да го преодолея ?
Момче съм
1. ходи на лекър
2. може би си в пубертета
3. водата е радиоактивна
не бе не знам
оди на лекар
използвай хидратиращи и по-мазни кремчета, но внимателно..
че да не постигнеш обратният ефект.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
С какво си миеш лицето и каква е кожата ти?
ами може да е то времето ,защото е сухо и студено или пък от пубертета използвай накаво кремче и не си мажи крема няккави лосионе и тем подобни може и от това да е аз веднъж бах направилба така и по същия начин почнах да се беля като лишеи![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
И аз преди бях така много е гадно като змия се чувствах няква...вземи си крем с краставица супер много помага
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Купи си витамин А от аптеката и го мажи.![]()
Аз имам проблем(момиче съм),но проблема ми е от подобно естество.Значи кожата ми когато я намажа с хидратиращ крем сутринта и на обяд вече е взела да се бели на едни малки бели люспички,ексфолирам я през ден със захар и пак същата работа,просто незнам вече какво да правя на дерматолог ли да отида?какво ще кажете,май е по-добре да отида на дерматолог?просто ми става много гадно и като се гримирам за училище (пудра) и наобяд трябва да си трия грима и да се прегримирам,ако излизам някъде...много е гадно и това става от няколко седмици.Ограничила съм използването на продукти против акне на минимум-използвам едно против черни точки само кожато се къпя и то не на цялото лице(през 1-2 дни) и то не на всяко къпане а най-често през къпане...използвам почистващите тампончета на Гарние не всеки ден а през 2-3 дни...и сутрин и вечер-хидратиращ крем.
Възможно е да става така, ако се къпеш с много гореща вода, на мене така ми става, но имам един много хубав лосион за тяло от Avon, които много овлажнява кожата и нямам проблеми.
Лосиона е http://files.tradoria.de/4f94df72578...317_625005.jpg
Снимката не е много хубава, но само такава намерих, иначе се казва Avon Care Rich Moisture
Има и крем за лице от същата серия, но него не съм го ползвала.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
бели ти се така,защото е суха и се нуждае от допълнително овлажняване-и при мен е същото и затова ти препоръчвам да отидеш при специалист,който да ти каже какви продукти да използваш,за да си я овлажниш и да се грижиш правилно за нея и да не ти ес създават такива проблеми за напред![]()