- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- НЕЗАБРАВИМИ
Мислите ли че има незабравими хора говора като приятели и гаджета..мисля,че всеки е способен да забрави дадена личност..поне аз съм така ..изисква време,но става..ВРЕМЕТО ЛЕКУВА
Никога не бих могла да забравя някой, с когото някога съм имала добри взаимоотношения. Каквото и да е станало после, винаги ще си ми седят спомените... Никога не можеш да забравиш даден човек завинаги, просто няма как. Самия факт, че си отделил 2-3 години, например, за да забравиш някого, тва го прави незабравим... не можеш да си изтриеш така 2-3 години, както е в случая, и да кажеш, че през тва време не си мислил за никой и всичко ти е било ок.Не знам дали ме разбирате, но съм била на мнението, че е важно аз да се разбирам
![]()
има приятели и гаджета които никога няма да забравя.
Има незабравими хора, но са много малко![]()
и аз такаПървоначално написано от Waster
или поне така си мисля...
има хора, с коитов детството си сме били неразделни, а сега не мога да се сетя дори за името им, нито пък ако ги видя по улицата ще ги позная...
Дори хора от последните три години в живота ми, може би след време напълно ще са заличени от съзнанието ми..
никога не бих забравила някого който съм оби4ала истински
I can't stop myself from loving you <3
Да, има незабравими хора.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
звезда кво ше има на 21??Първоначално написано от cherinka
То е ясно че ги има,но са прекалено малко
Някой рани са толкова дълбоки че дори и времето не може да ги излекува и остават като белег ...![]()
ACϟDC
То по-скоро споменът се скрива някъде в паметта и лежи затрупан под новите преживявания. Времето наистина лекува, но не заличава спомена.
рядко забравям хора..още по-малко такива които са били важни за мен![]()
Немога да забравя никои.Малко или много има спомени, които ще ме свързват с него.
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Човек , който някога е бил част от живота ми , никога няма да го забравя![]()
ima nezabravimi hora ... te sa tezi koito sa ostavili traina sleda v jivota ... bila tq hubava ili lo6a
Има незабравими хора явно..Но аз не съм ги срещнала все още.
Определено има![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Като станем на по 70 години ще видим дали няма да забравим и незабравимите моменти , и незабравимите хора , пък може тогаз да забравим и на колко години сме
жените забравят очите на добрите... не че ме кефи тоя азисоподобен субект дето го пее, но е така. помнят само тези, които ги нараняват
аз лично трябва много да се боря със самия себе си за да помня някого, който ме е наранил, но ще го направя защото искам да запомня бившата си приятелка, но това е дълга тема. иначе никога няма да забравя един човек - себе симисля за себе си всеки ден и всеки час
![]()