- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
да от една страна си е до човека .. но от друга... имах една позната която преди беше горе долу една от забилите и за 1-2 седмици стана корено различен човек .. немога да си го обесня .. първо промени външния си вид ... започна да се гримирва ... стана отворка ....запозна се с нови хора и сега е гъзарката на даскало ... такаче не е задължително да си балък и да си останеш такъв според мен .. нз .. други мнения?Първоначално написано от sLaDkY^G1rLcHi
Искаш да премахнеш сегашния "лидер", защото се държи гадно с хората и да заемеш мястото й, така ли? И кфо..
Ще си на нейното място за определен период от време, след тфа някой ще сметне, че твоето отношение го дразни и ще те "свали от престола".
Моят въпрос е: каква е тая компания с лидери и т.н. Аз за такова нещо не бях чула от 5 клас..
Като не те кефи момичето, по което вървят всички, не се занимвай с нея.![]()
Хора, пораснете. Еди-коя-си била лидер, това да не ти е политическа партия? Авторке, като не ти отърва си намираш други приятели и без това не изглежда да държиш особено много на тези в момента.
Your pseudo sunshine I don't need.
за пореден път се убеждавам че тоя сайт е пълен с слабоумни и изстрадали недорасли за възраста си хора .... как да съм лидер и да ми ходят по гъза ... БАХАХА ... такова нещо няма , ще ти ходят по гъза само ако целят да те спънат ... само мама и тати ще ти ходят по гъза и то не вечно така че СВИКВАЙ![]()
![]()
идЕоти
Първоначално написано от lolipop1
Аха ще се опитваш да си усмихната, забавна и мила ли ? То не става да се правиш на нещо, което не си. Или си забавна и весела нон стоп, или не ; )) И ти е време да порастнеш.
А и да те питам : Какво ще стане след като почнат да ходят след твоето дупе ? Ще станеш най - голямата мацка ли ? Или просто ще отидеш на мястото на сегашната '' лидерка '', ще си със самочувствие до небето, щото някакви хлапета се влачат след теб, и всичко ще се върти в кръг, тъй като ще има ново момиченце, недоволно от тебе.
Stay up all night with the stars *
ако са ти истински приятели няма да има лидер ..
Обещанието е учтива форма на отказване.
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от lolipop1
Едно си е лидер,друго си е "гЪзарче".Всеки може да си промени външния вид,да се гримира и да стане отворко,но не и лидер![]()
лидерските качества или ги имаш или не. с некви шарени парцали и 5 тона грим нищо няма да постигнеш.
Първо да ти кажа, че да си лидер и всички да те обичат са две взаимноизключващи се неща![]()
Моя съвет? Не си късай нервите и се разкарай от тва жалко подобие на компанийка ^^
Не е важно да си лидер,важно е да имаш приятели които да те ценят и на които можеш да разчиташ тъй като и те могат да разчитат на теб. Просто бъди себе си,ако някой не те приема-негов проблем.(разбира се не трябва да си самовлюбен егоист,въпреки че и това понякога е хубаво)Ако показваш интелектуално и в редки случаи физическо превъзходство над другите,но без да прекаляваш(да се пречиш с това) те ще те уважават или ще ти завиждат,но поне ще те забелязват.
За да си лидер трябва да обединиш много хубави качества,за това не се товари с тази задача,а просто живей живта си такъв какъвто е та дори и да не си винаги на върха!
.........
^ reality
що трябва да си лидер? не тва е най-важното
... no comment ...
Защо трябва да я премахваш по накакъв начин ? .. Рано или късно всички ще разберат каква е и никой няма да я иска![]()
[h] T W I L I G H T ! [h]
Созопол <3 [h]]*
А така ! Крайно време е да се осъзнаеш.Кфо е тва лидер в приятелска компания.What the fuck ?!?! Вие добре ли сте ? В нашата компания пък няма лидер.Кат праим нещо секи си казва мнението.Всички си се изслушваме взаимно.Никой не се цепи да е ,,По от другите,,.Тъпо е.Малоумно.Детинско.Филмир но.Егоистично.и т.н.Няма ли да ви е по-добре кат секи си изразява мнението и е лидер на себе си.Секи да си е такъф какъвто е.Така сички ще са щастливи...Първоначално написано от plmn
Такамм..
Ако искаш да бъдеш лидер трябва да мачкаш,а като мачкаш всички ти говорят зад гърба но поне не смеят да ти се отварят трябва задължително да се научиш да казваш НЕ изразявай лично мнение и не го променяй заради някой си За да ти ходят по гъза първо се научи ти да не ходиш по гъза на някои Прави се на ВАЖНА и се чувствай такава а когато се почувстваш такава и другите ще почнат да ти ходят по тъза ^`
ПС: Зарежи тея глупости с милите идиотщини, ако я караш така всички ще ти се качът на главата...
Тфа тряа да ти помогне xd
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Ти какво разбираш под лидер? Под заглавието на темата разирам, че ти искаш да заемеш мястото й, и като го заемеш всички да ти тичкат зад гъза и да правят каквото ти искаш. Мило момиче, това не е лидерство а просто тъпо командорене. Като толкоз искаш да командваш давай, но и теб ще те свалят на земята по същия начин, по който ти ще свалиш "лидерката" (ако успееш). И какво като има много хора зад гърба си, това говори по-зле за нея. Като не ти харесва иди при нея и й кажи какво толкоз не ти харесва. После си намери нова група и повече не се занимавай с онази "лидерката". Хо това някой да ти тича зад гъза е крайно тъпо и явно представата ти за лидер е крайно тъпа и изкривена. Просто бъди себе си и не се занимавай с интриги и да се мъчиш да я свалиш, защото всичко зависи от групата. Ако останалите също не я харесват, просто и ритнете шута и толкоз, и какво от това, че ще викне някой да и защитава достойнството. Явно само с хора може. И недей си тормози малката главичка с такива глупости а си изживей детството нормално.Първоначално написано от lolipop1
Ако съм те засегнала с нещо в поста ми извинявай. Нищо лично, това е мнението ми. Успех![]()
![]()
It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
♥ Joy is BMW ♥
Хората не стават лидери,те са си РОДЕНИ лидери!Ти явно не си от тях,а момичето е,така че няма място за сърдене.
liderite na kompaniqta vinagi nqko gi mrazi.po qko e da si dy6ata na kompaniqta ili neznam kak se kazva .. na kompaniqqta libimkata.taka 6te b1de6 pak kato lider no ne kato se d1rji6 kato p4ela carica a kato edna ot drygite za da te obi4at vs4ki.tva e po vajno a tq pak da si vodi koit i se vr1zva
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
мда права сиПървоначално написано от splendour
моля коментари които да ми помогнат а не да ме разубеждават и да ми казват че е тъпо тва за лидерството ...искам просто малко помощ.. happyfacex благодаря ти за коментара ще ми е от полза
![]()
др. мнения може ли
добре.
виждам че става въпрос за лидер тип "училищен"
не мисля че ако не си от малък лидера в класа е възможно да се получи по- нататък. примерно като отидеш в гимназия и си бил/а лидер в стария ти клас там ще има още такива като теб. човекът с най- оригиналните и комерсиални идеи, най- порасналия (което е най-важно) ще стане "водача" на класа. фактът, че задаваш този въпрос без сама да си стигнала до отговора показва, че не си достатъчно израснала. пък и така или иначе става въпрос за някакви псевдо-лидери с няколко поддръжника. щом искаш да застанеш на мястото на лидерката на класа/компанията ти намери начин по който да покажеш на всички че си по добра от нея (ако е така..), не се страхувай от нейното държание към теб (това е нормално, защото има шанс всички да се обърнат срещу теб) казвай каквото мислиш. примерно ако е така (най-обикновен пример) не ти харесва блузата с която е, кажи й го, но не по начин, който да я злепостави, а който да покаже на другите, че няма вкус да се облича. тва е най- тривиален пример. направи така, че да изглежда по-зле от теб в нещото, което най- много й се отдава. щом е лидер би трябвало да говори много в час или там като се съберете. ако се подиграва на учители или съученици/приятели й кажи направо да млъкне защото пречи. защитавай по- слабите. ако ли пък говори някакви мъдри неща, не се съгласявай с нея, а винаги търси аргументи, с които да я "затапиш". затва ще ти е нужно известна тренировка, която по мой опит се получава много добре с родителитедобра тактика е да подхождаш със сарказъм към действията и изобщо към нея самата, но по- прикрит за да може тя да изглежда тъпа в очите на по-умните като не съзнава, че й се подиграваш. най- важното е да не се страхуваш от нея и да си уверена в думите си. не псувай, просто й покажи, че с ум се постигат повече неща, отколкото с това, че да кажем е по-хубава от теб.
ay caramba
Абе то защо трябва да си лидер?А и защо трябва да му ходиш зад г*зЪ?
В моето даскало има две сестри близначки.Те постоянно ми се мазнят и искат да са около мен.Веднъж ги питах ЩО? А едната ми каза ,защото си атрактивна и дружиш с много хубави момчета и готини момичета.![]()
Тъпачки![]()