- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
За да си истински лидер трябва да си добър ораторХората обичат с ушите.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от protest
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
благодаря ти за коментара .. каза доста неща които ще са ми от ползаПървоначално написано от cookie_power
ако има други мнения като нейното ... евала ви прая хора
![]()
тебе още ли те ебават беПървоначално написано от lolipop1
![]()
може би 1 милион пъти казах че ако няма да казвате нещо по темата си замълчете ... мо0ля само хора които ще ми помогнат по този въпрос да пишат!!!!!!!!Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Ти си няква луда...жадна за власт...![]()
ти 10 имаш ли ?..най-добиря начин за каишка,млатиш ги,когато не те слушат..хем ти ходят зад гъза !хем ги биеш !хем командваш хав а найс дей!![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
миличка помолих сериозно да се подходи към темата .. като ще се лигавиш и не ти харесва темата ... излизаш ... аман вече ... не ми пука ква ше ма изкарате .. едва ли не 10 годишна или жадна за власт .. дори да е така ... аз помолих нещо и благодаря на някои хора!Първоначално написано от miss_ludataa
Какви лидери бе хора![]()
Важното е компанията да си я има да се кефите и да си говорите идиотщини....
![]()
![]()
Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
ich bin nur ein junge von der stra
Ами тва с лидерите е малко странна работа - от една страна - ако са лидери за дълго време им е добре. Аз обаче съм виждала такива, които са били лидери и после стават утрепки и никой не си ги спомня, че са били лидери...
Тва с ходенето по гъза е същата работа - виждала съм хора да се обръщат на 180 градуса - в зависимост как им изнася.. тъй, че не съм много сигурна, че е хубаво да си лидер...
познато...Първоначално написано от MiliVanilly
![]()
Просто бъди себе си...![]()
![]()
Няма смисъл да се правиш на човек, който не си заради някой друг, който дори не си заслужава...!
http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!
Трябва да владееш до тънкости великата манипулация![]()
Envoi moi ! ;]
по-точно? как? някой може ли да кажеПървоначално написано от Mihailova
спри да питаш тъпи въпроси и си живей животаПървоначално написано от lolipop1
щом те нарежда значи има причина която не можеш да видиш
ма нали ти си перфектна и искаш да си но.1.....
и така да е .. помолих да не получавам заядливи коментари .. не ми пука кво мислите за мен ии как изглежда тази тема .. знам че е тъпо .. но само в форум в който никой не ме познава се усмелих да я сложа .. и не искам критики .. дори да не съм права уморих се да чета такива коментари .. просто искам малко помощПървоначално написано от Darkkiss
lolipop1 Не мога да те науча да манипулираш хората , манипулацията или ти се отдава или не. Както ораторството е.
Envoi moi ! ;]
аха ок благодаря за коментара все пакПървоначално написано от Mihailova
![]()
Това е истинатаПървоначално написано от Mihailova
То или ти се отдава да си лидер или не ти се. ( това поне в по-сериозен план )
А иначе за твоята ситуация: целта ти изглежда е да прецакаш лидерката , пък евентуално и ти да станеш. Изглежда не я долюбваш много тъй че играй грубо - унижи я, раздели и подчинените на групички, прецакай я за нещо - такива подли работи. А да - и за да се подсигуриш да не бъдеш ти прецаканата, не се доверявай на всяко второ момиче, което твърди че сте бест фр-та и ще си останете такива винаги. Абе изиграй си нещата с класа, пък дори и да не ти успее плана, току виж си откриеш своето собствено емплоа и спреш да ходиш по задника на някой друг.
( не изключвам това, че може да има и истински приятели , но просто в компаниите на 13 всичко е .... забравих думата ... абе да кажем илюзия )
Ами бъди себе си - според мен трябва да можеш да ги изслушваш, да споделяш, да не ги зарязваш или да се събираш само с някои от тях и успех, но като станеш лидер не ставай като тази дето сега я мразиш, защото да не те мразят и тебе. В повечето случаи някой като успее да влияе над другите се възползва и става надменен, но както вече казах бъди себе си.![]()
Късмет!
![]()
Let's get away..just for one day..
Да си лидер не значи да имаш много приятели и да се защитаваш с тях .. да бъдеш арогантен и т.н. Трябва да уважаваш другите, за да те уважават, да им помагаш в трудни моменти .. да ги накараш да се разсмеят, когато не им е до смях лл И най-важното да не се смяташ за лидер и велик .. А за тази твоя приятелка.. мисли се за велика, а всъщност е смешна ..
![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Ем първо да кажа, че не съм съгласна с мненията от сорта: трябва да се държиш добре със всички, да ги изслушваш и т.н. Смисъл това са мн хубави качества, които могат да ти спечелят мн фр, но надали ще станеш лидер само от това. Пък и не всеки става за лидер... примерно аз май не ставамНе мога да си кажа "Утре ще стана лидер по това, това и това правило" (както ти явно искаш) Трябва да можеш да караш хората да те харесват и често това да си лидер е свързано не само с добри черти на характера- мн лидери за да станат такива все е трябвало да се държат кофти с някого, да кажат нещо кофти за хората около тях и т.н. Иначе както казвам, има разлика м/у това да си лидер и да имаш фр -> ако мислиш, че не ставаш за голяма лидерка, по-добре гледай да си намериш добри фр, с които да си изкарваш яко
![]()
В всяко едно положение трябва да гледаш да е удогно на човека с който говоришПървоначално написано от lolipop1
абе както каза Mihailova си е голяма тънкост
а и не забравяй че ЛИДЕР е твърде обща дума, много зависи от хората в компанията... абе сложничко си е
успех и ти препоръчвам да не се занимаваш с глупости
![]()
Аз съм склонен да споря, но поради липса на адекватно обективно доказателство в подкрепа на първата или втората теза, няма особен смисъл и да се спори.Първоначално написано от Mihailova
Първоначално написано от afterforever
Хах, браво - много думи - нищо не каза![]()
![]()