.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 177
    За да си истински лидер трябва да си добър оратор Хората обичат с ушите.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от protest
    авторката, зверски зле си
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cookie_power
    добре.
    виждам че става въпрос за лидер тип "училищен"
    не мисля че ако не си от малък лидера в класа е възможно да се получи по- нататък. примерно като отидеш в гимназия и си бил/а лидер в стария ти клас там ще има още такива като теб. човекът с най- оригиналните и комерсиални идеи, най- порасналия (което е най-важно) ще стане "водача" на класа. фактът, че задаваш този въпрос без сама да си стигнала до отговора показва, че не си достатъчно израснала. пък и така или иначе става въпрос за някакви псевдо-лидери с няколко поддръжника. щом искаш да застанеш на мястото на лидерката на класа/компанията ти намери начин по който да покажеш на всички че си по добра от нея (ако е така..), не се страхувай от нейното държание към теб (това е нормално, защото има шанс всички да се обърнат срещу теб) казвай каквото мислиш. примерно ако е така (най-обикновен пример) не ти харесва блузата с която е, кажи й го, но не по начин, който да я злепостави, а който да покаже на другите, че няма вкус да се облича. тва е най- тривиален пример. направи така, че да изглежда по-зле от теб в нещото, което най- много й се отдава. щом е лидер би трябвало да говори много в час или там като се съберете. ако се подиграва на учители или съученици/приятели й кажи направо да млъкне защото пречи. защитавай по- слабите. ако ли пък говори някакви мъдри неща, не се съгласявай с нея, а винаги търси аргументи, с които да я "затапиш". затва ще ти е нужно известна тренировка, която по мой опит се получава много добре с родителите добра тактика е да подхождаш със сарказъм към действията и изобщо към нея самата, но по- прикрит за да може тя да изглежда тъпа в очите на по-умните като не съзнава, че й се подиграваш. най- важното е да не се страхуваш от нея и да си уверена в думите си. не псувай, просто й покажи, че с ум се постигат повече неща, отколкото с това, че да кажем е по-хубава от теб.
    благодаря ти за коментара .. каза доста неща които ще са ми от полза ако има други мнения като нейното ... евала ви прая хора

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    добре.
    не мисля че ако не си от малък лидера в класа е възможно да се получи по- нататък. примерно като отидеш в гимназия и си бил/а лидер в стария ти клас там ще има още такива като теб. човекът с най- оригиналните и комерсиални идеи, най- порасналия (което е най-важно) ще стане "водача" на класа. фактът, че задаваш този въпрос без сама да си стигнала до отговора показва, че не си достатъчно израснала. пък и така или иначе става въпрос за някакви псевдо-лидери с няколко поддръжника. щом искаш да застанеш на мястото на лидерката на класа/компанията ти намери начин по който да покажеш на всички че си по добра от нея (ако е така..), не се страхувай от нейното държание към теб (това е нормално, защото има шанс всички да се обърнат срещу теб) казвай каквото мислиш. примерно ако е така (най-обикновен пример) не ти харесва блузата с която е, кажи й го, но не по начин, който да я злепостави, а който да покаже на другите, че няма вкус да се облича. тва е най- тривиален пример. направи така, че да изглежда по-зле от теб в нещото, което най- много й се отдава. щом е лидер би трябвало да говори много в час или там като се съберете. ако се подиграва на учители или съученици/приятели й кажи направо да млъкне защото пречи. защитавай по- слабите. ако ли пък говори някакви мъдри неща, не се съгласявай с нея, а винаги търси аргументи, с които да я "затапиш". затва ще ти е нужно известна тренировка, която по мой опит се получава много добре с родителите добра тактика е да подхождаш със сарказъм към действията и изобщо към нея самата, но по- прикрит за да може тя да изглежда тъпа в очите на по-умните като не съзнава, че й се подиграваш. най- важното е да не се страхуваш от нея и да си уверена в думите си. не псувай, просто й покажи, че с ум се постигат повече неща, отколкото с това, че да кажем е по-хубава от теб.
    благодаря ти за коментара .. каза доста неща които ще са ми от полза ако има други мнения като нейното ... евала ви прая хора
    тебе още ли те ебават бе

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    добре.
    тебе още ли те ебават бе
    може би 1 милион пъти казах че ако няма да казвате нещо по темата си замълчете ... мо0ля само хора които ще ми помогнат по този въпрос да пишат!!!!!!!!

Ти си няква луда...жадна за власт...

ти 10 имаш ли ?..най-добиря начин за каишка,млатиш ги,когато не те слушат..хем ти ходят зад гъза !хем ги биеш !хем командваш хав а найс дей!
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miss_ludataa
    ти 10 имаш ли ?..най-добиря начин за каишка,млатиш ги,когато не те слушат..хем ти ходят зад гъза !хем ги биеш !хем командваш хав а найс дей!
    миличка помолих сериозно да се подходи към темата .. като ще се лигавиш и не ти харесва темата ... излизаш ... аман вече ... не ми пука ква ше ма изкарате .. едва ли не 10 годишна или жадна за власт .. дори да е така ... аз помолих нещо и благодаря на някои хора!

Какви лидери бе хора Важното е компанията да си я има да се кефите и да си говорите идиотщини....
    Ich bin kein gangster,kein killer,ich bin kein dieb
    ich bin nur ein junge von der stra

Ами тва с лидерите е малко странна работа - от една страна - ако са лидери за дълго време им е добре. Аз обаче съм виждала такива, които са били лидери и после стават утрепки и никой не си ги спомня, че са били лидери...

Тва с ходенето по гъза е същата работа - виждала съм хора да се обръщат на 180 градуса - в зависимост как им изнася.. тъй, че не съм много сигурна, че е хубаво да си лидер...

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от MiliVanilly
    Ами тва с лидерите е малко странна работа - от една страна - ако са лидери за дълго време им е добре. Аз обаче съм виждала такива, които са били лидери и после стават утрепки и никой не си ги спомня, че са били лидери...

Тва с ходенето по гъза е същата работа - виждала съм хора да се обръщат на 180 градуса - в зависимост как им изнася.. тъй, че не съм много сигурна, че е хубаво да си лидер...
    познато...

Просто бъди себе си... Няма смисъл да се правиш на човек, който не си заради някой друг, който дори не си заслужава...!
    http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!

Град
    Варна
    Трябва да владееш до тънкости великата манипулация
    Envoi moi ! ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    по-точно? как? някой може ли да каже

Град
    Е там...
    спри да питаш тъпи въпроси и си живей живота
    щом те нарежда значи има причина която не можеш да видиш
    ма нали ти си перфектна и искаш да си но.1.....

Повече от фен
    и така да е .. помолих да не получавам заядливи коментари .. не ми пука кво мислите за мен ии как изглежда тази тема .. знам че е тъпо .. но само в форум в който никой не ме познава се усмелих да я сложа .. и не искам критики .. дори да не съм права уморих се да чета такива коментари .. просто искам малко помощ

Град
    Варна
    lolipop1 Не мога да те науча да манипулираш хората , манипулацията или ти се отдава или не. Както ораторството е.
    Envoi moi ! ;]

Повече от фен
    lolipop1 Не мога да те науча да манипулираш хората , манипулацията или ти се отдава или не. Както ораторството е.
    аха ок благодаря за коментара все пак

Това е истината То или ти се отдава да си лидер или не ти се. ( това поне в по-сериозен план )

А иначе за твоята ситуация: целта ти изглежда е да прецакаш лидерката , пък евентуално и ти да станеш. Изглежда не я долюбваш много тъй че играй грубо - унижи я, раздели и подчинените на групички, прецакай я за нещо - такива подли работи. А да - и за да се подсигуриш да не бъдеш ти прецаканата, не се доверявай на всяко второ момиче, което твърди че сте бест фр-та и ще си останете такива винаги. Абе изиграй си нещата с класа, пък дори и да не ти успее плана, току виж си откриеш своето собствено емплоа и спреш да ходиш по задника на някой друг.

( не изключвам това, че може да има и истински приятели , но просто в компаниите на 13 всичко е .... забравих думата ... абе да кажем илюзия )

Ами бъди себе си - според мен трябва да можеш да ги изслушваш, да споделяш, да не ги зарязваш или да се събираш само с някои от тях и успех, но като станеш лидер не ставай като тази дето сега я мразиш, защото да не те мразят и тебе. В повечето случаи някой като успее да влияе над другите се възползва и става надменен, но както вече казах бъди себе си. Късмет!
    Let's get away..just for one day..

Да си лидер не значи да имаш много приятели и да се защитаваш с тях .. да бъдеш арогантен и т.н. Трябва да уважаваш другите, за да те уважават, да им помагаш в трудни моменти .. да ги накараш да се разсмеят, когато не им е до смях лл И най-важното да не се смяташ за лидер и велик .. А за тази твоя приятелка.. мисли се за велика, а всъщност е смешна ..
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

Супер фен
    Ем първо да кажа, че не съм съгласна с мненията от сорта: трябва да се държиш добре със всички, да ги изслушваш и т.н. Смисъл това са мн хубави качества, които могат да ти спечелят мн фр, но надали ще станеш лидер само от това. Пък и не всеки става за лидер... примерно аз май не ставам Не мога да си кажа "Утре ще стана лидер по това, това и това правило" (както ти явно искаш) Трябва да можеш да караш хората да те харесват и често това да си лидер е свързано не само с добри черти на характера- мн лидери за да станат такива все е трябвало да се държат кофти с някого, да кажат нещо кофти за хората около тях и т.н. Иначе както казвам, има разлика м/у това да си лидер и да имаш фр -> ако мислиш, че не ставаш за голяма лидерка, по-добре гледай да си намериш добри фр, с които да си изкарваш яко

и така да е .. помолих да не получавам заядливи коментари .. не ми пука кво мислите за мен ии как изглежда тази тема .. знам че е тъпо .. но само в форум в който никой не ме познава се усмелих да я сложа .. и не искам критики .. дори да не съм права уморих се да чета такива коментари .. просто искам малко помощ
    В всяко едно положение трябва да гледаш да е удогно на човека с който говориш абе както каза Mihailova си е голяма тънкост а и не забравяй че ЛИДЕР е твърде обща дума, много зависи от хората в компанията... абе сложничко си е успех и ти препоръчвам да не се занимаваш с глупости

Аз съм склонен да споря, но поради липса на адекватно обективно доказателство в подкрепа на първата или втората теза, няма особен смисъл и да се спори.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Аз съм склонен да споря, но поради липса на адекватно обективно доказателство в подкрепа на първата или втората теза, няма особен смисъл и да се спори.

Хах, браво - много думи - нищо не каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си