.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 177
    според мен не се става лидер! лидер се раждаш.
    Не може всички да сме лидери!
    За да си лидер трябва да бъдеш такъв какъвто иска да бъде всеки "член" на групичката,тоест да искат всички да бъдат като теб,даже не е нужно да си умен или да спазваш някакви морални мании...позагледайте се и се замислете

Е няма какво да се замисляме То е ясно ... с мили думи и приятелство няма да станеш лидер ... просто трябва да си изясниш какво искаш - да имаш приятели или да бъдеш лидер. Не казвам, че с едното , трябва да се отказваш от другото, но няма как и двете да са на ниво. Истината е малко груба- трябва да си кучка, за да можем да бъдеш "водач". Малко пиперлив език ( но и премерени думи ) тактичност и още хиляда качества от този род иии е напълно възможно да бъдеш "диктатор"

Град
    в света на приключенията ..
    да имаме самочувствие и да докажем;че сме много повече от тях

Град
    в света на приключенията ..
    аа забравих да поясня... под тях имам предвид хората;които се правят на важни;а всъщтност не могат да ни направят хубаво впечатление;тъй като не са интересни с нищо
    В бившия ми клас имах една такава съученичка и много ме дразнеше

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    lolipop1 Не мога да те науча да манипулираш хората , манипулацията или ти се отдава или не. Както ораторството е.
    Аз съм склонен да споря, но поради липса на адекватно обективно доказателство в подкрепа на първата или втората теза, няма особен смисъл и да се спори.
    Твоето си е умение , симулираш , че говориш и изказваш някаква теза, но фактически нищо не казваш - върши добра работа в случай на лъжа
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на lenito_sf
    щом има и други хора , които не я понасят.. дигнете се и й кажете пък после .. който ще да става лидер .. да става . Но не мисля че трябва да си лидер за да имаш приятели. Пък и да си в центъра на вниманието не е много хубаво.. и за това се замисли

Хаха проблема в този случай е точно в това, че момичето, което я нерви е лидер. Никой няма да си отвори устата пред онази! А и да стане после ще се изпокарат едни с други за мястото на тая.

Знаеш ли, че ако си имаш истински фр няма да има лидери..примерно аз си имам 6 бест фр и никой от нас е елигер..подкреяме се, споделяме си, никоя не прай мръсно на др....Не е нужно вс тин филми да са прекопирани и в истинския живот..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    Знаеш ли, че ако си имаш истински фр няма да има лидери..примерно аз си имам 6 бест фр и никой от нас е елигер..подкреяме се, споделяме си, никоя не прай мръсно на др....Не е нужно вс тин филми да са прекопирани и в истинския живот..
    +1 съгласна съм

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    +1 съгласна съм
    мда обаче в моя живот няма истински приятелии ... всеки гледа да прецака другия .. такива като филми на мноо добри фр които са заедно ии не се предават .. при мене няма .. за това щом не мога да имам приятели избирам да съм лидер ..

Град
    Bulgaria,Burgas
    Аз не се стремя към лидерство и не съм такъв.Имам истински приятели, които ме уважават и аз тях. Доволен съм и от това което имам сега
    Cute but Psycho : ]

тая тема още съществува
    поне едно ми е ясно.. от авторката няма да стане лидер..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от eple
    да си лидер не е особено хубаво.
    плюс тва ,за да ти ходи някой по гъза постоянно ,трябва да е голям малоумник
    еми когато има достатъчно прости "мадами" да ми ходят зад гъза и да ми огайдат на акъла нямам нищо против

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от pink94
    Цитирай Първоначално написано от eple
    да си лидер не е особено хубаво.
    плюс тва ,за да ти ходи някой по гъза постоянно ,трябва да е голям малоумник
    еми когато има достатъчно прости "мадами" да ми ходят зад гъза и да ми огайдат на акъла нямам нищо против
    съгласна съм с пинк .. а ти как си успяла да накараш простите мадамии да ходят след теб?

Мега фен
    хаха, повечето имате адски грешна представа за лидер и лидерство.
    и за да си лидер, определено НЕ трябва да се подмазваш на хората, както някъде по- горе пишеше. трябва смелост! смелост да казваш на всеки това, което мислиш. смелост да поемаш отговорност, когато си виновна за нещо. смелост да изразяваш мнението си на висок глас пред всички и да си го защитаваш. но за да изразиш мнение, първо трябва да имаш такова. затова не всеки става за лидер. просто не всеки има мнение. хах. естествено, не трябва да гледат на тебе като на някакъв темерут, който никога не пуска базици и винаги се чуди с кого да се заяжда. към цялата смелост, добави и чувство за хумор. а ако някой има проблем, би трябвало да го изслушаш и пак да не се страхуваш да кажеш какво мислиш по въпроса. абе, много неща има. както казах, не всеки е годен за тая работа.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xcomplicatedx
    Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    За да си лидер в училище^^ има няколко варианта:
    1. Бъди лицемер.
    2. Мрази аутсайдерите.
    3. Казвай на идиотчетата от класа, че имат страхотен стайлинг.
    4. Ако случайно си по-умна от тях, помагай им на контролни за 3.
    5. Заяждай се с учителите.
    6. Мрази училището и задължително го наричай МЪЧИЛИЩЕЕЕ!
    7. Пуши на голямото междучасие с батковците и им давай да те пипат!
    8. Използвай лафа "аЗ СъМ кУчКаААаА"
    9. Когато те изпитват на дъската, пиши с малки и големи букви.
    10. Купувай сокчета от 0.10 ст на протежетата си!

100% успех!
    ще ме убиеш бе..кфи са тея глупости
    5. Заяждай се с учителите.
    6. Мрази училището и задължително го наричай МЪЧИЛИЩЕЕЕ!
    7. Пуши на голямото междучасие с батковците и им давай да те пипат!
    8. Използвай лафа "аЗ СъМ кУчКаААаА"
    10. Купувай сокчета от 0.10 ст на протежетата си!
    това е самата истина

за да си лидер, трябва да си курва и да те харесват момчетата а момичетата да завиждат
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    за да си лидер, трябва да си к***а и да те харесват момчетата а момичетата да завиждат
    верно че в днешно време е така..
    незнам colymoly в какъв смисъл го казва - положително или отрицателно, но твърдо съм против такива "к**ветки"

в отрицателния смисъл и друго мисля, че не е възможно да си лидер и да те обичат

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от protest
    авторката, зверски зле си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

тцтц много teen филми си гледала май

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    тцтц много teen филми си гледала май

за жалост това не се случва само във филмите и в реалността е така

Град
    Е там...
    чай постна 100-тното мнение в тая безмислена тема

Цитирай Първоначално написано от colymoly
    за да си лидер, трябва да си к***а и да те харесват момчетата а момичетата да завиждат
    Е не. Да си лидер не е да си курва, и да ти завиждат. Аз съм момче, и така или иначе съм се изявил като лидер в класа ми. Всички така предценяват, допитват се за мен и т.н. Целта не е да си отворен, голям бияч, ако си момиче курва, да се наричаш кучка и т.н. Просто трябва да правиш неща които ти идват отвътре. Напълно разбирам, тези които искат да са лидери. Лидер не се става с желание, а с респект. В моя престой в класа, съм видял много лидери на компанията и т.н, но изглежда, сега аз съм се утвърдил като такъв. Не съм се правил на отворен пред никой.. Аз си държа на мойте интереси, но на първо място гледам класа, компанията, бандата или както искате го наричайте. Да, много пъти съм отнасял всичко, но това е да си лидер, след като са те насолили пред директора, кварталния или който и да е, да се върнеш и да продължиш с компанията. Това от мен. Със здраве
    |Y| България над всичко |Y|

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си