- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
според мен не се става лидер! лидер се раждаш.
Не може всички да сме лидери!
За да си лидер трябва да бъдеш такъв какъвто иска да бъде всеки "член" на групичката,тоест да искат всички да бъдат като теб,даже не е нужно да си умен или да спазваш някакви морални мании...позагледайте се и се замислете![]()
Е няма какво да се замислямеТо е ясно ... с мили думи и приятелство няма да станеш лидер ... просто трябва да си изясниш какво искаш - да имаш приятели или да бъдеш лидер. Не казвам, че с едното , трябва да се отказваш от другото, но няма как и двете да са на ниво. Истината е малко груба- трябва да си кучка, за да можем да бъдеш "водач". Малко пиперлив език ( но и премерени думи ) тактичност и още хиляда качества от този род иии е напълно възможно да бъдеш "диктатор"
![]()
да имаме самочувствие и да докажем;че сме много повече от тях![]()
аа забравих да поясня... под тях имам предвид хората;които се правят на важни;а всъщтност не могат да ни направят хубаво впечатление;тъй като не са интересни с нищо
В бившия ми клас имах една такава съученичка и много ме дразнеше![]()
Твоето си е умение , симулираш , че говориш и изказваш някаква теза, но фактически нищо не казваш - върши добра работа в случай на лъжаПървоначално написано от afterforever
![]()
Envoi moi ! ;]
щом има и други хора , които не я понасят.. дигнете се и й кажете пък после .. който ще да става лидер .. да става . Но не мисля че трябва да си лидер за да имаш приятели. Пък и да си в центъра на вниманието не е много хубаво.. и за това се замисли![]()
Хаха проблема в този случай е точно в това, че момичето, което я нерви е лидер. Никой няма да си отвори устата пред онази! А и да стане после ще се изпокарат едни с други за мястото на тая.![]()
Знаеш ли, че ако си имаш истински фр няма да има лидери..примерно аз си имам 6 бест фр и никой от нас е елигер..подкреяме се, споделяме си, никоя не прай мръсно на др....Не е нужно вс тин филми да са прекопирани и в истинския живот..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
мда обаче в моя живот няма истински приятелии ... всеки гледа да прецака другия .. такива като филми на мноо добри фр които са заедно ии не се предават .. при мене няма .. за това щом не мога да имам приятели избирам да съм лидер ..Първоначално написано от smileforyou12
Аз не се стремя към лидерство и не съм такъв.Имам истински приятели, които ме уважават и аз тях. Доволен съм и от това което имам сега![]()
Cute but Psycho : ]
тая тема още съществува
![]()
поне едно ми е ясно.. от авторката няма да стане лидер..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
еми когато има достатъчно прости "мадами" да ми ходят зад гъза и да ми огайдат на акъла нямам нищо противПървоначално написано от eple
съгласна съм с пинк .. а ти как си успяла да накараш простите мадамии да ходят след теб?Първоначално написано от pink94
хаха, повечето имате адски грешна представа за лидер и лидерство.
и за да си лидер, определено НЕ трябва да се подмазваш на хората, както някъде по- горе пишеше. трябва смелост! смелост да казваш на всеки това, което мислиш. смелост да поемаш отговорност, когато си виновна за нещо. смелост да изразяваш мнението си на висок глас пред всички и да си го защитаваш. но за да изразиш мнение, първо трябва да имаш такова. затова не всеки става за лидер. просто не всеки има мнение. хах. естествено, не трябва да гледат на тебе като на някакъв темерут, който никога не пуска базици и винаги се чуди с кого да се заяжда. към цялата смелост, добави и чувство за хумор. а ако някой има проблем, би трябвало да го изслушаш и пак да не се страхуваш да кажеш какво мислиш по въпроса. абе, много неща има. както казах, не всеки е годен за тая работа.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
5. Заяждай се с учителите.Първоначално написано от xcomplicatedx
6. Мрази училището и задължително го наричай МЪЧИЛИЩЕЕЕ!
7. Пуши на голямото междучасие с батковците и им давай да те пипат!
8. Използвай лафа "аЗ СъМ кУчКаААаА"
10. Купувай сокчета от 0.10 ст на протежетата си!
това е самата истина
![]()
за да си лидер, трябва да си курва и да те харесват момчетата а момичетата да завиждат
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
верно че в днешно време е така..Първоначално написано от colymoly
![]()
незнам colymoly в какъв смисъл го казва - положително или отрицателно, но твърдо съм против такива "к**ветки"![]()
в отрицателния смисъл и друго мисля, че не е възможно да си лидер и да те обичат
Първоначално написано от protest
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
за жалост това не се случва само във филмите и в реалността е така![]()
чай постна 100-тното мнение в тая безмислена тема![]()
Е не. Да си лидер не е да си курва, и да ти завиждат. Аз съм момче, и така или иначе съм се изявил като лидер в класа ми. Всички така предценяват, допитват се за мен и т.н. Целта не е да си отворен, голям бияч, ако си момиче курва, да се наричаш кучка и т.н. Просто трябва да правиш неща които ти идват отвътре. Напълно разбирам, тези които искат да са лидери. Лидер не се става с желание, а с респект. В моя престой в класа, съм видял много лидери на компанията и т.н, но изглежда, сега аз съм се утвърдил като такъв. Не съм се правил на отворен пред никой.. Аз си държа на мойте интереси, но на първо място гледам класа, компанията, бандата или както искате го наричайте. Да, много пъти съм отнасял всичко, но това е да си лидер, след като са те насолили пред директора, кварталния или който и да е, да се върнеш и да продължиш с компанията. Това от мен. Със здравеПървоначално написано от colymoly
![]()
|Y| България над всичко |Y|