- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
това че за теб е безмислена не означава че е ... ти си този който пише безмислени коментари!Първоначално написано от Darkkiss
др мнениея?
е че ако от всеки ставаше лидер... тая планета наникъде нямаше да иде...
откаде знаеш не ме познаваш .. тък в този форум се държа малумно защото никой не ме познава .. може би от тук си си направила преценката че няма да стана по начина на мислене междо другото вече започнах да ставамПървоначално написано от Mihailova
![]()
lolipop1 Лидер на какво си започнала да ставаш? На група от пет 13 годишни момиченца, с интелект на мишка? Не съдя по мненията ти,а по това, че питаш "Как да стана лидер?". Ако беше по-умна, щеше сама да си отговориш на въпроса. Въобще вмомента не ми се обяснява, но ти лично мен никога не би могла да ме управляваш, съответно не ставаш за лидер.
Envoi moi ! ;]
Ми, ок, всякакви хора с комплексии..Вместо да пълниш форума с глупави теми, по-добре се вгледай в себе си и разбери ЗАЩО НЯМАШ ПРИЯТЕЛИ. Аз пък не обичам дамиходятзадгъза, < ако разбираш тъънкия хумор..А-а-а, забравих. Лидерите трябва да са умни и грамотни, а като гледам, бая правописни грешкии.. Да се правиш на малоумница по форумите не е много удачно, ако не си такава, не те познавам все пак.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
милаа приятели от извесно време насам имам много не съм споменавала никаде че нямам! не съм перфектна знам .. знам недостатъците сии ... не се притеснявай за мен ... не се правя на малумна просто исках помощ мисълта ми беше че не съм такава каквато изглеждам в вфорума ... темата смятам за приключена оправих си проблемите ии всичко моля модератор да я заключи шото сички ше почнат да ме нападат .. ебаси хората ....Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Аз, пък мисля, че е до самочувствие![]()
Аз имах много проблеми със самочувствието и много си ги таях нещата до някакъв момент след което избухвах и правех всички луди, ама не е вървежно щото пак си остана аутсайдер![]()
Сега откато нашите ме заведоха на тоя уъркшоп съм много по-добре. И те се бяха побъркали около мен и моите проблеми.![]()
аз съм тоя дето тероризира такива като тебеПървоначално написано от lolipop1
![]()
и те после плачат по форуми![]()
Хм...по моите наблюдения "готините" правят следните неща...
Пушат,ама много,защото ако не пушиш си задръстеняк.Напиват се по купони,а и по пейки...Друсат се /какво е без наркотици а.../ Правят секс доста...абе все са хора,типичните български тийнове и нека не забравим готини!
Хм..представям си.Първоначално написано от lolipop1
Бтв, не искам да се заяждам, но извесТно се пише с Т, а кЪде - с Ъ. Пред "че" се пише запетая, както и пред обръщенията, сори, ама адски се дразня от прости хора.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
знаеш ли .. да си лидер е ужасно, толкова ти завиждат половината че никога нямаш истински приятели или някой на който да можеш спокойно да споделиш каквото и да е .. повечето се държат като пълни курви, пушат с "батковците" синя калерия зад ъгъла и т.н. само се мазнят на сички момчета, оставят ги да ги пипат и сякакви такива неща, зависливите курветини се пукат от завист и решават че като си станат "BFF" са и те готини и така става цялата трагедия ..да не говорим че трява да нямаш никакъв характер и да си спр лицемерна, двулична и сичко останало, да не изслушваш никой .. бе колкото по отдръпната си от тях толкова повече искат да са като теб
не ти трява .. ама успех се пак!
И какво като станеш лидер.Бъди себе си и не позволявай на някои си да те мачка имай си самочуствие и не си потъпквай достойнството заради няква си(кой го казва )В класа сме разделени на сдухана групичка и много отворените като много отворените правят буквално на нищо сдуханите.Аз не съм от нито едните.Убиждали са ме и аз съм обиждала.Намери си златната среда,на мен ми е толкова жалко и долно да си лидер и да се правиш на най-великия.не не не мисля че това трябва да ти е целта.За какво да не те уважават за това което си,щом не си успяла да станеш лидер няма точна формула как да станеш.Бъди себе си и дори да те мразят ти змаеш че това си си ти.
За да бъдеш уважаван и почитан човек,прави добри постъпки достойни за уважение.
Ама и вие как го преекспонирахте тва.
Момичето има нужда от потвърждение на себе си просто, толкова ли е лошо, а вие и се нахвърлихте яко.
Ама като гледам как ви жегна май много комплексирани има тука![]()
.........
ми явно някой я е отворил преди тя самата...![]()
.........
.........
Прекалила си с филмите :/.
Личат ти малките години, само на твоята възраст те вълнуват такива наистина ГЛУПАВИ теми. "Как да бъдем лидер". Лидер не става само с това да се отваряш и да се имаш за голямата работа, защото на някой ще му гръмнат бушоните и ще изядеш боя.Аз го правя лесно - държа се нормално с всички, откликвам като искат помощ, не се правя на голямата работа, познавам си цялото даскало и си имам самочувствието, това вече прави ли ме лидер ?! Най-известният човек съм от моя клас, е и ?! Ами просто на някои хора им е отредено да бъдат.. не всички имат този късмет. И в днешно време колкото и да се кутира визията - акълът ще ти изпъкне в напечени положения.
![]()
![]()
.........
е определено трябва да се намери някой да те разОбеди... Ама докато има такива мишки да се водят по акъла на другите, ще има и лидери!Първоначално написано от lolipop1
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.