- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
бъди себе си ако си наистина готина и се харесваш на другите ще станеш лидер ако пък има по-готин от теб просто им си падмазвай и както се казва "Разделяй и владей"![]()
![]()
Накарай някой да мине на твоята страна после ще дойдат и други но 1во трява да си 100% сиг че има хора които я мразят ако е така и те дойдат в групичката ти ти ще си лидера![]()
![]()
![]()
Ебаси тъпата тема![]()
![]()
Аз съм също на 14 и нещЪ ,каквито и да било същества зад гъза ми.
Аз пак съм си забавна.Имам си защита(брат ми).Имам си подкрепа(родителите ми). Обичана съм (от семейството ми). Така че не ми трябват някъкви непотребни отпадъчета.
Като толкова искаш да бъдеш лидерка я попитай очтиво "ще се махнеш ли от лидерския си пост,че искам и аз малко"![]()
Ако наистина го направиш,начи си пълна малоумница
![]()
![]()
![]()
И мога да ти кажа,че можеш да имаш защита и без ти да си лидера. Мен винаги някой като почне да ми се заяжда и има кой да ме защити.Не е нужно да си лидер,а приятел.Така всичките ти приятели ще те защитят.Никога не бъди лицемерка,интригантка и т.н. Така никой няма да те хареса!:P
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ебаси хоратане знам колко комплексиран трябва да си за да искаш да имаш такива приятели.... можеш ли изобщо до наречеш приятел някой, който ти ходи по гъза от завист ? стига с тия теми и статий как да си лидер. ако искаш да доминираш над другите и ти да си шефа няма как да имаш приятели
![]()
hating you makes me all warm inside : )
Манячката...
дето е авторка на темата..
въпросче?
Годинки?
Мозъчен капацитет?
Липсващ?
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Искаш да си лидер , 'щото няк'ва си мацка е лидер - това е равносилно на подражаване , което е ултра глупаво![]()
По - добре бъди себе си и хората да оценят теб , ако си "стока" те ще ти подражават , но поне ще е на нещо хубавоТи казваш , че тя те дразни и един вид искаш да си като нея , МОЗЪК !!!
![]()
Тези, които говорят прекалено не знаят нищо
и намират истинската си цена,
както тези, които проклинат късмета си на прекалено различни места,
но тези, които се старахуват са напълно изгубени.
Поздрави за супер тъпата и безсмилена тема.
По въпроса за лидерите:
1. Никой нестава лидер нарочно. Неможеш да се събудиш и да си кажеш: " амии днеска съм решил да стана лидер " .
2. Има два вида лидери
а) Лидери който си мислят, че те са върха и са някакво супер красиво човешко същество. Правят се на важни и ходят по дискотеки, пушат и т.н.
б) Лидери който са готови да защитят зубари, зайци и темподобни. Те не харесват всички да им са във краката, просто са забавни и са истински приятели.
ЗАПОМНИ: На 13 години нети трябва да ставаш лидер. Просто бъди готин човек и приятел, за да може като нагазиш в лайната ( с извинение ) да знаеш, че ще има човек, който да те извади.
ВЪВ ТВОЯ СЛУЧАЙ: Почти съм сигурен, че те обиждат за различни неща, и въпросният лидер е най- обкновенна мишка. Не се притеснявай просто си намери истиски приятели който да ти помагат и да те харесват такава каквато си. И след като ги намериш, "дръж" се за тях. Незабраяй че те са били до теб, когато са ти трябвали. (извинете ме за правописните греЖки)
Хахаххаххххх..... мисля че момичето има в предвид "как да не ме бият и псуват в даскало" ми то няя точна формула... или си спечелваш уважение или си пълен боклук.
В по-(не знам как да се искажа) училища няма такива глупости"Коя съм аз кой си ти"
- тва по принцип е привидно за фешънски и чалгарските истории
"знаеш ли коя съм а ?!?!? знаеш ли мн проблеми мога да ти създам нали знаеш аааааааааа ?!?!?"
нищо не разбрахте ама аз се разбрах
Темата е тъпакакто и по-горната
![]()
както казва един френд "АЗ СЪМ РОДЕН ЗА ЛИДЕР!"![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
аз съм шефа, бе
айде всички на колене... ахаха
Много са ми били смешни такива стремежи да бъдеш лидер или по-скоро да се изживяваш като такъв, защото, ако човек уважава достатъчно себе си, никога няма да се остави някой да го разиграва.
А тук в България, тийнчетата гледат яко американски филмови продукции, където мотива с лидерството в даскало е доста ярко изразен и после се опитват да копират поведението... жалко е, повечето си остават уона бита...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от DjBaloon
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Абсолютно. Американците като цяло пропагандират някакви идиотски стандарти чрез малоумните си филми.Първоначално написано от Seducti0n
![]()
като се правиш на простак
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
божееее ти наистина си многоооооо злее![]()
ми има разлика межу лидер и няква кифла, която командва другите, които трябва да са още по-зле от нея ,за да й ходят по гъза (както ти се изрази)
аз например познавах една, която само командваше и винаги тя решаваше на какво да играем, къде да отидем, кой да жми, кой да е консул и ей такива работи (бяхме малки де) но те всички я слушаха, а аз понеже съм си независим човек и ест не се съгласявах с нея, та тя ме намрази и настрои другите срещу мен и не си играеха вече с мен![]()
да, беше ми тъпо, но още тогава осъзнавах,че по- добре така отколкото да загубя един вид достойнство и да чакам някаква мн по-тъпа от мен селянка да ме командва и така
![]()
![]()
кажи му, че е роден за "Атака!"Първоначално написано от boJestveN
![]()
в нашия клас няма лидер... толкова са тъпи, горките, че даже на вързано куче хляб не могат да дадат... пак имаме управници на класа, което значи, че ще е пълно безправие![]()
huaah мии не знам опитай се да бъдеш повече от нея ама не знам как![]()
Имам отговор за тебе: НЕМОЖЕШ да я изместиш сори.. ТИ трябва да си основала компанията и ти трябва да си нейния дух и тяло. Щом питаш как да станеш лидерка на дадена компания, значи все ти отнасяш бъзиците и ти си аутсайдерката(или най-новата). Или просто си завистлива кучка жадна за внимание. Момиченце имаш още много да учиш за живота, който ще те мачка здраво докато озрееш и помъдрееш достатъчно, за да си контролираш сама съдбата.
П.С. Не се сърди, но никой не ти е длъжен да ти разкрива някоя тайна на живота. Сама трябва да осъзнаеш всичко, иначе няма да го оцениш :*
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Първоначално написано от NaughtyOne
![]()
Това не са "готините" а хора с комплекси опитващи се да се покажат колко са пораснали и това им повдига самочувствието защото виждаш ли мама и тати пушат и това значи според тях-брей аз вече съм голям..
![]()
за мен такива хора не струват пукната пара и аз страня от тях плюс това познавам много хора които не се друсат и пак са готини като включа и себе си ;] е нямам намерение да им вливам мозък в и без това достатъчно кухите глави не моето лице рано ще се сбръчка и ще си развали хубавия бял цвят и зъбите ми няма да пожълтеят и да заприлбичам на бабичка още на двадесет но въпрос на избор...
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
И защо трябва да се стига до бой?Първоначално написано от stuci_i_miri
![]()
хората просто правят пари, не са виновни, че тука някви пикли решили да живеят като по филмитеПървоначално написано от KumchoValcho
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!