.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 177
    Повече от фен
    бъди себе си ако си наистина готина и се харесваш на другите ще станеш лидер ако пък има по-готин от теб просто им си падмазвай и както се казва "Разделяй и владей"

Повече от фен
    Накарай някой да мине на твоята страна после ще дойдат и други но 1во трява да си 100% сиг че има хора които я мразят ако е така и те дойдат в групичката ти ти ще си лидера

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ебаси тъпата тема
    Аз съм също на 14 и нещЪ ,каквито и да било същества зад гъза ми.
    Аз пак съм си забавна.Имам си защита(брат ми).Имам си подкрепа(родителите ми). Обичана съм (от семейството ми). Така че не ми трябват някъкви непотребни отпадъчета.
    Като толкова искаш да бъдеш лидерка я попитай очтиво "ще се махнеш ли от лидерския си пост,че искам и аз малко" Ако наистина го направиш,начи си пълна малоумница
    И мога да ти кажа,че можеш да имаш защита и без ти да си лидера. Мен винаги някой като почне да ми се заяжда и има кой да ме защити.Не е нужно да си лидер,а приятел.Така всичките ти приятели ще те защитят.Никога не бъди лицемерка,интригантка и т.н. Така никой няма да те хареса!
    :P
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Като спрете да поствате такива теми...

ебаси хората не знам колко комплексиран трябва да си за да искаш да имаш такива приятели.... можеш ли изобщо до наречеш приятел някой, който ти ходи по гъза от завист ? стига с тия теми и статий как да си лидер. ако искаш да доминираш над другите и ти да си шефа няма как да имаш приятели
    hating you makes me all warm inside : )

Манячката...
    дето е авторка на темата..
    въпросче?
    Годинки?
    Мозъчен капацитет?
    Липсващ?
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Град
    Paradise City
    Искаш да си лидер , 'щото няк'ва си мацка е лидер - това е равносилно на подражаване , което е ултра глупаво
    По - добре бъди себе си и хората да оценят теб , ако си "стока" те ще ти подражават , но поне ще е на нещо хубаво Ти казваш , че тя те дразни и един вид искаш да си като нея , МОЗЪК !!!
    Тези, които говорят прекалено не знаят нищо
    и намират истинската си цена,
    както тези, които проклинат късмета си на прекалено различни места,
    но тези, които се старахуват са напълно изгубени.

Поздрави за супер тъпата и безсмилена тема.

По въпроса за лидерите:

1. Никой нестава лидер нарочно. Неможеш да се събудиш и да си кажеш: " амии днеска съм решил да стана лидер " .

2. Има два вида лидери

а) Лидери който си мислят, че те са върха и са някакво супер красиво човешко същество. Правят се на важни и ходят по дискотеки, пушат и т.н.
    б) Лидери който са готови да защитят зубари, зайци и темподобни. Те не харесват всички да им са във краката, просто са забавни и са истински приятели.

ЗАПОМНИ: На 13 години нети трябва да ставаш лидер. Просто бъди готин човек и приятел, за да може като нагазиш в лайната ( с извинение ) да знаеш, че ще има човек, който да те извади.

ВЪВ ТВОЯ СЛУЧАЙ: Почти съм сигурен, че те обиждат за различни неща, и въпросният лидер е най- обкновенна мишка. Не се притеснявай просто си намери истиски приятели който да ти помагат и да те харесват такава каквато си. И след като ги намериш, "дръж" се за тях. Незабраяй че те са били до теб, когато са ти трябвали. (извинете ме за правописните греЖки)

Хахаххаххххх..... мисля че момичето има в предвид "как да не ме бият и псуват в даскало" ми то няя точна формула... или си спечелваш уважение или си пълен боклук.
    В по-(не знам как да се искажа) училища няма такива глупости "Коя съм аз кой си ти" - тва по принцип е привидно за фешънски и чалгарските истории "знаеш ли коя съм а ?!?!? знаеш ли мн проблеми мога да ти създам нали знаеш аааааааааа ?!?!?" нищо не разбрахте ама аз се разбрах
    Темата е тъпа както и по-горната

както казва един френд "АЗ СЪМ РОДЕН ЗА ЛИДЕР!"
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    аз съм шефа, бе
    айде всички на колене... ахаха

Много са ми били смешни такива стремежи да бъдеш лидер или по-скоро да се изживяваш като такъв, защото, ако човек уважава достатъчно себе си, никога няма да се остави някой да го разиграва.

А тук в България, тийнчетата гледат яко американски филмови продукции, където мотива с лидерството в даскало е доста ярко изразен и после се опитват да копират поведението... жалко е, повечето си остават уона бита...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Near To Hell
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    трябва да си абсолютно безхарактерно същество,за да ходиш подир някой...
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    аз съм шефа, бе
    айде всички на колене... ахаха

Много са ми били смешни такива стремежи да бъдеш лидер или по-скоро да се изживяваш като такъв, защото, ако човек уважава достатъчно себе си, никога няма да се остави някой да го разиграва.

А тук в България, тийнчетата гледат яко американски филмови продукции, където мотива с лидерството в даскало е доста ярко изразен и после се опитват да копират поведението... жалко е, повечето си остават уона бита...
    Абсолютно. Американците като цяло пропагандират някакви идиотски стандарти чрез малоумните си филми.

като се правиш на простак
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

убий я с камъни

Цитирай Първоначално написано от eple
    да си лидер не е особено хубаво.
    плюс тва ,за да ти ходи някой по гъза постоянно ,трябва да е голям малоумник

божееее ти наистина си многоооооо злее

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ми има разлика межу лидер и няква кифла, която командва другите, които трябва да са още по-зле от нея ,за да й ходят по гъза (както ти се изрази)
    аз например познавах една, която само командваше и винаги тя решаваше на какво да играем, къде да отидем, кой да жми, кой да е консул и ей такива работи (бяхме малки де) но те всички я слушаха, а аз понеже съм си независим човек и ест не се съгласявах с нея, та тя ме намрази и настрои другите срещу мен и не си играеха вече с мен
    да, беше ми тъпо, но още тогава осъзнавах,че по- добре така отколкото да загубя един вид достойнство и да чакам някаква мн по-тъпа от мен селянка да ме командва и така

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от boJestveN
    както казва един френд "АЗ СЪМ РОДЕН ЗА ЛИДЕР!"
    кажи му, че е роден за "Атака!"

в нашия клас няма лидер... толкова са тъпи, горките, че даже на вързано куче хляб не могат да дадат... пак имаме управници на класа, което значи, че ще е пълно безправие

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    huaah мии не знам опитай се да бъдеш повече от нея ама не знам как

Град
    Измерение София
    Имам отговор за тебе: НЕМОЖЕШ да я изместиш сори.. ТИ трябва да си основала компанията и ти трябва да си нейния дух и тяло. Щом питаш как да станеш лидерка на дадена компания, значи все ти отнасяш бъзиците и ти си аутсайдерката(или най-новата). Или просто си завистлива кучка жадна за внимание. Момиченце имаш още много да учиш за живота, който ще те мачка здраво докато озрееш и помъдрееш достатъчно, за да си контролираш сама съдбата.

П.С. Не се сърди, но никой не ти е длъжен да ти разкрива някоя тайна на живота. Сама трябва да осъзнаеш всичко, иначе няма да го оцениш :*
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Цитирай Първоначално написано от NaughtyOne
    Хм...по моите наблюдения "готините" правят следните неща...
    Пушат,ама много,защото ако не пушиш си задръстеняк.Напиват се по купони,а и по пейки...Друсат се /какво е без наркотици а.../ Правят секс доста...абе все са хора,типичните български тийнове и нека не забравим готини!
    Това не са "готините" а хора с комплекси опитващи се да се покажат колко са пораснали и това им повдига самочувствието защото виждаш ли мама и тати пушат и това значи според тях-брей аз вече съм голям.. за мен такива хора не струват пукната пара и аз страня от тях плюс това познавам много хора които не се друсат и пак са готини като включа и себе си ;] е нямам намерение да им вливам мозък в и без това достатъчно кухите глави не моето лице рано ще се сбръчка и ще си развали хубавия бял цвят и зъбите ми няма да пожълтеят и да заприлбичам на бабичка още на двадесет но въпрос на избор...
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от stuci_i_miri
    фащаш лидера, пръскаш му главата от бой и сетне стааш ти лидер - ако си в престъпна групировка.
    при други обстоятелства намираш подхоящ начин - изнудване, рекет, побой - такива неща. секи случай, лидера трябва да стане зависим от тебе, за да си му необходим и да те лансира напреде. нали си имате глави на раменете? помислете малко
    И защо трябва да се стига до бой?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Lyricon
    убий я с камъни

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Точно!
    Евала

Авторке, на колко години си?
    хората просто правят пари, не са виновни, че тука някви пикли решили да живеят като по филмите
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си