- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да бъдем лидери и всички да ни обичат и даходят зад гъза
Имах една книга "Как да бъдем господар на другите..." нещо от тоя сорт...Ще я изровя![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
И аре спрете да и обяснявате а по-добре и помогнете. И ако сте приятелска групичкя най-добре просто се забавлявайте заедно...
БТВ какво стана? Темата е старичка..![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Едно момче от моя клас се смята за гоолемия лидер и всички момчета му ходат по гъза ... ама абсолютно всичкии ... малоумниции![]()
аа иначе не е хубаво да си лидер .. според мен .. по-добре една групичка и да се забавляватее![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Не бих желала нито да съм ''лидер'' , нито ''да ми ходят зад гъза''![]()
![]()
Bon Jovi - Always
Всичко с лидерството е супер тъпо,усетете се,не сте в холивудска продукция за някое американско гето,нито за руска мафиотска организация.Ако сте приятели-няма лидери и глупости,ако не сте-защо се занимаваш с тях?
По-добре да не си лидер, а да си уважаван...
Винаги се усмихвай, дори и на лошите нещаНе лъжи
Помагай на приятелите си
![]()
Значи да мен всички в класа ме харесват и всички госпожи но това го постигнах не с надуване и заяждане и тем подобни ми просто си се държа добре с всеки уча си имам си своя чар .. обръщам внимание на абсолутно всеки който го заслужава,но това не означава че аз съм задръстена напротив аз също имам многоооо приятели които ме защитават ако стане нещо аз също ходя по кафета а - у ..билярд
Един съвет бъди себе си имай си твоите приятели все ще се намери кой да я стъпче тази която ти не харесваш
Ако искаш да си като нея прави и конкуренция едва ли си нещо по малко бъди мила честна недостъпна не позволявай да те мачкат не се страхувай от нищо в край на сметка щом ти не я харесваш значи има и още хора като теб които не я харесват.
![]()
![]()
УСПЕХ
Лидер не се става. Лидер се раждаш.И при мен имаше една лидерка, която аз не харесвах и исках да съм като нея, но не му се отдава тая работа на всеки. В крайна сметка си намерих чудесни приятели и без да си лидер. Но ако толкова искаш, помисли как ще успееш
![]()
Или си или не си.Не можеш да станеш лидер ей така
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Пфф нито искам някой да ми ходи след гъза, нито искам аз да ходя след гъза на някого...![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Лидер ли?! WTF?! Защо искаш да ставаш лидер? За да се докажеш на другите или за да се докажеш на себе си?! Тези, които те познават ще те оценят сами, като личност, не е нужно да се правиш на нещо, което не си, само и само, за да си центъра на вниманието. По- добре си намери компания от хора, които наистина те уважават, отколкото да бъдеш с другите надути лапета, които ходят след гъза, щото нали си `лидер`. Наистина ли мислиш, че има смисъл от всичко това?!![]()
Много ми е смешно тва-некви деца и си мислят че има такова нещо като лидер къде?!-в училище хаааааааа![]()
абеее лапенцаааа всеки си живее животеца в даскалака и нема лидери,нема роби.Примерно мен ся ми е сериозно да уча и блабла и хич не мисля кой лидер,кой не-я се стегнете и ги надраснете тия неща че е тъпоооо![]()
Голяма част от тия филми на безгрижието и вечния купон обаче не представляват действителността.Първоначално написано от PurpleDream
В Америка хората работят яко.
На 13 години лидер може да са ви онези с многото важни приятелки и приятелчета "биячи", но с напредване на годините стереотипът за лидер придобива много по-ценни качества. Ако най-големия в групата е твърде надменен, рано или късно остава без приятели. Най-много няколко хиперстрахливи да останат под сянката му, за да придобият някаква важност.
абее ти не искаш..момичето иска.Първоначално написано от ecstazy
на кого по дяволите му пука за теб?? ;]
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
иии какво се случи??
темата е стара..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
абе не е мн гот да си лидер щото сички тебе питате а никои от тия дето те питат не ти вярва![]()
s0 dEamN cRazyyYy...
абее ти не искаш..момичето иска.
на кого по дяволите му пука за теб?? ;] [/b][/quote]
______________________--
Правилноо0оо![]()
![]()
vij sea da si lider i tupo dori mnogo ama ako tolkoz iska6 togava se pravi na sme6na na nepukistka ne u4i izkarvai dvoiki pu6i grimirai se i se podmazvai na vsi4ki... taka pove4eto 6e te haresat ama nema da si ti!![]()
Темата не е от най-новите ама нищо.Таа какво стана.Ти ли си новата лидерка на класа![]()
Вас сега засяга ли ви момичето иска да е лидер иска да е обичана уважавана и тем подобни като не ви изнася тук не пишете :P :P
едва ли си струва да се правиш на някой от филмитеоба4е и в нашто даскало е така! всичко е на "групи4ки" и си има "популярни" моми4ета, не разбирам оба4е защо им викат така. Какво ги прай популярни? Тфа 4е ги познава цялото даскало ли? И аз мога така ама не ми се прави на кифла с 5 тона грим на мене. Още по-странно е 4е даже им викат лидери. Да си лидер е 4ест, а те са курви които изживяват безполезни минути в живота си докато ги опъват готини мом4ета.
On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.
Първоначално написано от 0ptimYm
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Апфф .. не бих казала че съм пичка ама т'ва е друг въпрос. В училище като излизам половината от момичетата в моя клас и те излизат .. Ами аз не правя нищо особено питах мойта компания за какво се влачат с мен и те ми казаха ,защото съм си аз .. ии винаги се променям ;дд Просто бъдете себе си и т'ва е .. :]
Т'ва не става така. Не можеш да го научиш като урок. Трябва да ти идва отвътре.