- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Априлска ваканция-какво сте планували?
Здравейте, момичета! След 2 дена започва априлската ваканция, запланували ли сте някакъв диетичен режим, повече спорт??аз съм решила сутрин да ставам в 7, да пия топла вода с мед и лимон и да ходя да тичам. Ще се задоволя през тея 13 дни с плодове, зеленчуци, кисело мляко ..
а вие имате ли подобни планове?
![]()
аз ще съм на село и ще гледам там да спорутвам и да ям повече здравословни храни ама ще видим до колко ще я спазя![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Ами,да имам планове да ходя на Гърция при баба и дядо и там да си ям каквото искам![]()
To infinity and beyond.
Франкфурт- Хамбург- Дрезден
Едит: плодове и зеленчуци предимно, защото ще съм на път. Смятам да вкарам и кафе, нищо, че не съм от редовно пиещите. И сокове може, ще видим. А за упражнения- съмнява ме да имам търпението, по- скоро многото ходене насам-натам :Д
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ще си стоя в София, няма да се ограничавам от нищо. И без това ще ходя адски много, защото нямам намерение да си стоя в нас.
Stay up all night with the stars *
Аз съм 12ти клас, така че за мен ваканцията се изразява в два изпита, 6 дни репетиции и седмицата 6-10 април съм и на училище.
Ами аз съм решила да спазвам една плодово-зеленчукова диета,която е 10 дни и повече спорт.![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
От утре започвам диетата на galu6a.
И малко аеробика.
Вкъщи имам крос-тренажор и ще прекарвам време с него.
Ще ходя малко на ски.
И повече разходки - времето се затопля.
Дано да има ефект.
за жалост ще си стоя в моя град и явно ще се тъпча, напоследък съм напълняла са два килограма и ще се опитам да ги сваля, че забелязах малки паласчици, които може да станат големи. Така че ще се опитам да спра да ям сладки работи щото и пъпки много ми наизезнаха, както нямах никакви
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
то нащо ще е една ваканция... 5 дена![]()
<N>
аз от една седмица сам на диета и мисля през ваканцията да продължа и да спортува повече
![]()
Не съм решила още.
Предпочитам да я няма тази ваканция,а времето да си течеееее и да ходя на училище,защото сега ще се отпусна много.
И все пак имам да свърша няколко неща-есе,курсова,да прочета 1 книга,да препиша 1 тетрадка...главно неща свързани с училище.![]()
Иначе искам да отида някъде на хижа...или поне пиКниКче, но едва ли и това ще стане.
ам аз ще ходя в Шумен .. и ще ям квото си искам .. не спазвам диети и такива глупости ,в нормална форма съм![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Утре ще ходя при личния,така че планирала съм до Вторник-Сряда да се излекувам.После може да ида при баба за 2-3 дни,че тя ми мрънка да ида(ама ще видим).И после ще съм си в града и ще обикалям улиците с фр,надявам се
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Запланувал съм да се напия мн. здраво![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
az mislq da po4na da sportyvam.... eventyalno 6te e razxodka po magazinite sporta mi ama i tva e ne6to .pysti my m1rzel 6i vidim ko 6i izleze
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Аз мисля , да си искарам едно хубавичко тази ваканция . За диети , спорт и такива неща , не съм си и помисляла . Не само сега , а и преди . Ще се тъпча с каквото ми се яде , ще обикалям улиците и така![]()
ем,нищо специално.
аз диети и спортен режим може да спазвам по всяко време..
само се надявам времето да е хубаво,за да си направим една-две екскурзиики и да мога да се разхождам..
няма такава
ми аз принципно 2-3 пъти седмично ходя да плувам (нямам време за повече) и сега съм решила за през ваканцията да ходя всеки ден ... ще видим колко ще ме мързи![]()
Аз нямам никави планове..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
аз съм абитуриентка тази година и ваканцията ще е кратка, но мисля да се възползвам от хубавото топло време и да карам колело и да тичам , ще ходя да си търся рокля и ще довърша последните си проекти за училищеМисля предимно плодове да си хапвам, така ще съм във форма за бала
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ами аз ще си отида във Русе при баба и дядо,там ще се поразходя из магазините,след това ще си отида на село-там мисля да ставам всеки ден във 8 към 9 9 и 30 да ходя да бягам за към 1 час и може би ще си взема ройлерите.Ще бъда с приятели по цял ден,за храна няма да се ограничавам(достатъчно слаба съм) ии общо взето ще си почина от училище като преждевременно пиша към 800 уравнения по химия ..
![]()
Първоначално написано от teenems
на гости ли ми идваш
![]()
Първоначално написано от Drogiranata_
във вторник заминавам за боровец-малко на ски до събота-неделя някъде
до срядата планирам да съм си в софия-най-добрата ми приятелка става на 17, таа съм на рожден ден![]()
и после може да ходя на гости на баба, не съм го решила още(=
Колкото да храненето-ще ям каквото ми се яде.
Майната им на диетите!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone