- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Априлска ваканция-какво сте планували?
Планът е пиене, ядене и пушене до припадък..![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Тц...аз диети по принцип не пазя,априлската ще ти пазяИначе имам планове за други неща...и дано се осъществят
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Първоначално написано от ThisIsMe
Диети не планувам![]()
Тази ваканция сме се уговорили с приятели всеки ден да ходим на язовира и за риба.. Всъщност като се замисля, това може и да е рибена диета![]()
Та така.. по цял ден на язовира, за риба, разходки из горите..
В събота ходихме на язовира и аз започнах да хващам тен вече.. Решила съм тази ваканция да почернея..![]()
Решила съм тази тлъста ваканцийка от 14 дена (14 защото утре не уча,а на 13 съм на даскало) да направя един приятен релакс,който да влючва:разходки из парка,почивка пред компютъра,следобедни дрямки,четене на някои по-интересни книжки.. до тук е лесната част.. остава: учене- поне по 2 часа на ден,вкарване на малко по-здравословни храни в менюто ми (искам да отбележа,че нямам проблем с фигурата и с килограмите,но дупето ми и краката ми значителноо са се отпуснали) и тренировки- поне по час и половина на ден (имам 2 уреда в нас- пътечка и онова,което наподобява изкачването на стълби).Така трябва да протече моята почивка.Естествено ще си отделям време през някой от дните да поизляза с приятели.
Надявам се да мога да си направя храниетлен режим,че имам нужда.С една приятелка възнамевяваме на ходим да бягаме,колелаа.. и така.![]()
По отношение на храненето ще си продължа с ограниченията и до колкото мога ш се храня здравословно.Чудя се дали да не започна една диета,дет една позната ми даде тя е точно 10 дни.. но ш видя.
Ще спортувам (аеробика,някви упражнения в домашни условия и т.н.).Ще излизам на разходки,ще си купя някви нови дрешки и ще се виждам по честичко с една стара приятелка,понеже тая година се разделихме и сме в различни училища и щее наваксаме.
Ще ходя на хижа,после съм на един рожден ден на 12-сти и на другия ден пак даскало и така.
Ааа да утре ще си купя някаква интересна книга да чета,нещо имам желание. Т'ва е ..![]()
Суетата.Моят любим грях.
Тази ваканция ще бъде прекарана в стриктна диета и спорт.Трябва да се стегна. Ест ще има и мн разходки,кафета и т.н.,но най-вече спорт
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
аз смятам да съм на диета и да варвя всеки ден по 3-4 часа дано да има ефект![]()
Ще посветя цялото време на приятелите си, защото напоследък нямаме много време да се виждаме!!![]()
Аз ще ходя в банско,скоро си чупих крака,ама ски не мога да откажа :P тъй че яко спорт![]()
За сега планувам да отида на селото на 1 приятелка заедно с най-добрата ми приятелка, но сега очаквам да я пуснат техните!Дано се получи.Още планирам да отслабна с 2-3 килца и вече започнах упражнения и 1 моя си диетка! :P![]()
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
Продължавам да си ходя сряда и неделя на фитнес, наблягам на зеленчуците и солетите и това е.
Смятам да го ударя на мързел...да почета,да се видя с познати,с които съм планувала да излезем от известно време,може да наблегна и на упражнения с толкова свободно време,но ще видим
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ами нямам никакви планове,защото съм 12 клас и ваканцията ми ще е само от сряда до неделя.
Упорито решаване на задачи
Разходки, пикник
Тичане на стадиона
Много аеробика, таебо и други...
Абе общо взето ще работя за пълна положителна физическа и психическа промяна!![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
а каква е тая 10 дневна диета?Първоначално написано от Sensuality
![]()
Cruel Intentions
6te u4a dosta seriozno 4e sam abiturentka i imam mn izpiti
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
Ми то е един вид разделно хранене.Първоначално написано от mysterious93
От първия до десттия (последния) ден всеки ден се яде различно нещо,което е едно и също за целия ден.Офф как го обясних само,смисъл първия ден има еди колко си варени картофи,като ти си разпределяш в колко часа и по колко да ядеш,но да е в позволеното количество.Послее друг ден има само варени яйца,май бяха 6,като пак си ги разпределяш за деня и кисело мляко имаше един ден 3 кофички (сутрин/обед/вечер).Ако се интересуваш кажи,щи я дам диетата.
Суетата.Моят любим грях.
Запланувала съм да не се прибирам...И тъй като нямам пари най0вероятно ще сваля нещо![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
що и на тестото?Първоначално написано от Sintya
![]()
Пффф...блазя ви на всичките. Аз освен Дюкан, на който съм вече не знам кой ден(5ти мисля), няма да излизам много много от вкъщи, че на 26ти имам изпит и яко трябва да уча.
да карам борд докато има сняг...т'ва ми е задачата![]()
we give it all.
Първоначално написано от cool_doll
![]()