.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Ходя да тичам почти всяка сутрин с приятелки, 200-300 коремни преси на ден, гирички, хранителен режим и излизания.
    Ноооо, най-важното (и най-приятното, разбира се) – писане на 6 листа думи по английски. Всички по 4 реда минимум.
    Ще ходя и до Русе.
    Абе, очертава се да е "интересно". Пфф.

Град
    Враца
    Нямам никакви планове.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    хмм..априлска ваканция..мн поводи за напиване :P
    а на гладно не се пие=>и ше си ям..
    иначе ще си стоя в града си
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

тва ще да е най-шибаната,тежка и гадна ваканция

Град
    ForSaken city (:
    Ще седя в нас ще слушам музика и ше се тъпча с шоколад ..

Аз ще ходя по конкурси.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Ами при мен е спорт - за 10 дена ще обиколя доста европейски страни - по един ден в град (освен в Париж - там са 3), което значи, че ще падне голямо ходене..

То имаше и друга такава тема в "У дома",но ще отговоря и тук.Де факто,супер съм неорганизирана и изобщо не знам какво ще правя.Мисля да порешавам малко тестове от един сборник по български,намислила съм си да си купя някои неща(за козметика става въпрос).Аз хубаво си хапвам,каквото ми душа иска,само че нямам никакво движение и такъв корем съм направилаа..чак ме е срам.Затова,яки тренировки всеки ден(или през ден) и пак ще почна ограничаване на сладкото,и всякакви други любими глезотийки.Няма да ходя извън града.Най-много с баща ми да отидем някъде на разходка,ако успея да се уговоря с някоя приятелка и така.Трябва и задачки по математика да решавам,по физика да наваксам с уроците,по химия също,да си оправя стаята.Изобщо трябва да си подредя малко нещата,че хептен хаотично стана.Не само в главата ми,а и наоколо.
    П.С-Виждам,че някои ще идват към Русе-ами,обаждайте се,не се страхувайте.Давайте,че няма кой да ме изведе на разходка.

Принципно не трябва да имам Ама лекциите нещо не ме блазнят смятам 2-3 дена нон стоп пред компа, даже ще си взема подлога Майната им на хемороидите
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

ми при мен е така:
    от 1-ви до 7-ми: сутрин 20-30мин тренировка - (10-15 мин леко бягане, после клякания и квото друго се сета), после през деня много разходки, може колело да карам с фр., нещо тенис или волейбол, ма това повече за развлечение, отколкото за спортуването...после вечер 15-20 мин. упражнения за корем...аз съм слабичка в краката и дупето, ма имам съвсем малко от корема, което много ме дразни и искам да го стегна

после от 7-ми до 11-ти с 4фр от класа отиваме на вилата на една от приятелките, и там ще има разходки из гората и планината, аве доста движение

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не живея по планове.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ами тази ваканция така или иначе ще ни счупят от тренировки, тъй че за спорта не се притеснявам
    Надявам се времето да се оправи, че да карам колело, че мноооого ми се кара (:
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си