На мен пък пудрата ми седи много зле... Кожата ми изглежда като намазана с вар точно (само дето е в телесен цвят). Не мога да кажа, че пудрата ми е евтина и е заради това, но не е и от скъпите. И доста други момичета, на които им изглежда така на кожата съм виждала.
А като си сложа фон дъо тен с МОЯ цвят наистина ми лъщи кожата малко, но поне е гладко и повярвайте ми поне от 50см не ми личи, че имам нещо по лицето. То и от много близо не се личи, но знаете - в края може да не съм си го размазала добре.
Един съвет: Ако ще ползвате такива работи МОЛЯ ви, ползвайте на Ейвън. От първия път като го поръчате може да не е точно вашия, защото трябва да си уцелите цвета, но като го уцелите доволни ша останете, казвам ви. 1-вото е че не са скъпи (има си и по-скъпи де, ама има и за 15лв.) и 2-рото, че с тях кожата изглежда много естествено. На другите фирми са все такива, че като ги намажеш и след малко като попият остават цветните частици отгоре и въпросните частици не седят гладко, ами правят кожата абразивна. Това го казвам от личен опит. Пробвала съм доста фон дъо тени, защото и моя проблем не иска да се реши и с евтини, и със скъпи продукти. Последно изпробвах мострите на всичките фон дъо тени (от 20лв. нагоре) от една парфюмерия и въобще не си заслужаваха, защото пак седят неестествени. Аз съм най-доволна от тези на Ейвън и ви ги препоръчвам, ако си търсите ФДТ!