- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Галерия: Покажете инвентара си от секс играчки 8-)
В тази тема-галерия можете да покажете колекцията си от всякакви секс играчки, които имате - стимулатори/вибратори/пръстени и прочие.
И естествено да бъдат дискутирани дали ви допадат или не, дали си вършат ефектно предназначението. :P
Можете да ги покажете вид на ваши снимки или линкове към сайтове, в които ги има.
Темата е за тези, които имат желанието да споделят опит и интереси
Би могла и да помогне при бъдещ избор на подаръци към други :}
Излишният спам ще бъде изтрит.
не съм използвала такива екстри ,а само едни път играхме с приятеля ми на гол БИЛОТ
ама с обикновенни карти
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Айде бе, толкова мнения съм виждал на хорам, че си имат играчки пък сега..
Не се срамувайте![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^^
явно трябва да повлечеш крак като дадеш пример от собствения си инвентар![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
На 14 годишните само това им остава да имат...Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
ала бала
Хахах, аз си нямам :>
Или трябва да си снимам ръката![]()
А бе да ти кажа по-добре някои да имат, отколкото безразборен секс и болести, това като крайност де.
И да доста мнения съм срещал досега, и не на 14 годишни само, но какво се случва уви..
Искаше ми се да видя и чуя съветчета![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ти ли ми изтри поста бе ... бях показал снимки на любовницата ала бала и мен ме имаше в действие ... са гледам няма никой и ревеш че не показваме .... ааааа наборе не така ....Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Не бих пуснала снимки на МОИ играчки, но като имам повече време(утре например) може да намря накви линкове![]()
Хахах, е аз нямах предвид точно тия дето спе ползвалим бе, брутално е![]()
![]()
Като си взема вибратор ще пусна линк(към някой сайт)да го покажа![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ето ти снимчица, ма моето е розово![]()
http://www.sexshop-bg.com/images/pro...83-27_747.jpeg
Come out, come out wherever you are...
Стига де нищо не се виждаше имаше си цензура .... (памперс и бебешки гащи)Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
На теб ще ти препоръчам да си залягаш над учебниците и след някоя друга година ми се обади на драго сърце ще ти помогна да се обзаведеш с такива играчки .... Айде със здравеПървоначално написано от KuRvI4KaTa98
![]()
Нямам.
JenataNaShefa, ааа аз това съм го разглеждал и пипвал как вибрира.![]()
изглежда добро![]()
Начи ставаме двамаПървоначално написано от MakeMeLaugh
Не съм си дала парите на вятъра
![]()