Реших да пусна тема, за да поискам някакво мнение и съвет.
Напоследък отношенията с приятеля ми взеха да се изострят. Доста често се караме. Опитвам се да си замълча, но характерът ми надделява и става скандал. За какво се караме? За пълни глупости. Постоянно...
А когато не сме скарани, си говорим нещо, той изръсва нещо, и хайде пак. Правя страшно много компромиси, имайки предвид че той не иска да си пиша с момчета, не му харесва да излизам с приятели момчета, да говоря с момчета. Постоянно разпитва, а после казва:аз ти имам доверие. Случва се понякога да съм изморена и в гадно настроение. Тогава избягвам да говоря много, и естествено скандалът отново е на лице. Постоянно ме пита какво правя, къде ходя, кога излизам, кога се прибирам. А когато сме заедно в компания, изобщо не се съобразява с факта че искам да говоря и с някой друг, не само с него. Дори когато съм на училище, пак е така. Междучасията ги прекарам или в телефонни разговори, в които мълча, или в караници.
Ами не издържам Най-лошото е че приятелите ми се чудят как може да се карам постоянно с него. Нали се държал с мен толкова грижовно?! Тези компромиси взеха да стават много и ми писна от караници.
Вече говорих с него няколко пъти. Опитах се да му обясня с нормален тон, но винаги се стига до караница. Незнам какво да правя. А не искам да се разделяме...