- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
на мен той мн ми допадаПървоначално написано от YouCantStopMe
е аз още не съм се подложилана тази диета, но и това ще стане :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мда..то плодовия ден е хубаво нещоПървоначално написано от pinki
,но аз говориех,че куца при менюто,което си е съставила miminka__94.
![]()
Бананът не е много подходящ за диета.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
спешноооо ...
днес ми е първи ден и пише след всяко ядене бульон обаче само след обяда ли защото аз сега обядвах и пия зеленчуков,но за закуска не съм пила само плодовеи сега за вечеря трябва ли пак да го пия това чудо
вие пиете ли го изобщо
плс за отговориии
![]()
Аз лично през цялата диета сам пила най-много 4-5 пъти.Нищо ,че си го пила на обяд,вечерта не пий друг.Първоначално написано от miminka__94
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
мерси за бързия отговор ... радвам се това чудо е отвратително едвам го изпих наобяд![]()
аз от утре също я почвам защото наистина имам нужда![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
да попитам има ли ден в който мога да си хапна бейкролс(със сирене)![]()
^въглехидратният?
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да, ама тя иска със сирене.Първоначално написано от kuklichka_bg
А сиренето е във белтъчния ден.
^^ Ако толкова ти се яде бейкролс вземи си например със сметана и гъби,май е по добре. :/
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
ееееееее "със сирене" то пък едното сирене мани мани..топнат хляба в суроватка и вече сирене имал
хич не се притеснявай ръфай бейкролсо без никакви угризения
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
днес ми е въглехидратния ден и се чудя мога ли да си хапна малко пудинг (нали се води за сладкиш) или е по-добре да си хапна 2 сладкишчета република или бейкролсили да гледам в менюто една филмия със сладко
![]()
еее хубаво има и бейкролс със солтолкова като ви е страх от "сиренето"
![]()
ох аз вече съм 4ти ден-плодовия на тази диета,нито едно прегрешение и въпреки тва и грам не съмм свалила![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Спокойно,де.Има време.Първоначално написано от Alli
![]()
Аз съм от днес на нея.
Обаче за обяд още се чудя какво да измайсторя набързо.
Идеи?
Миналия път много се изнервих,че не можах да я продължа(бях я правила няколко дена),ама пусти грип.
От днес и аз съм на тази диета!
btw,менюто ми за днес е:
Закуска - 12:00 - 2 банана
Обяд - 15: 00 - 2 бъркани яйца + домат
Вечеря - 18-19:00 - 1 бъркано яйце + домат
ПП - Сега е 17:00 и отивам след около 30 мин. на кафе и ще пия 1 сок портокал.![]()
Спорт,не диети,СПОРТ !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Карането на каруца се води за спорт,нали?Първоначално написано от tonie__
![]()
Шегувам се,аз карам по 30км. с колелото на ден,че за друго не става тоя стар,ръждясал боклук..![]()
е то за какво друго да става едно колелоиначе доколкото знам не трябва да се пие сок,само ако е фреш от плод и то при условие ако замества едно хранене
на мен днеска ми е плодов изядох я нектарина 1 банан малко сурови ядки и няколко грозденца
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Днес ми е третия ден от диетата и съм -2кг![]()
Medicus curat, natura sanat!
Струва ми се, че на повечето тук ви супер лесно да спазвате диетата... като гледам в темата "менюто ви за днес" по колко ядете...
а аз не отслабвам,дори и след плодовия ден-нищо![]()
![]()
![]()
Може ли skype,за да следим кой колко е свалил,на мен ми е 2рия ден от диетата и все още съм си +-0 кг. Не се и отчайвам,някои на 2-рия ден са -1кг сиг. но аз по-бавно отслабвам...Първоначално написано от Alli
![]()
Така е като няма какво да сваляте
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами братле ето ти линк http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5Първоначално написано от TeenSpirit
Не е няква от типа:
" закуска - сфарете едно яйце
обяд - обелете го
вечеря - дайте го на съседа "
А е просто един вид режим на хранене. Погледни примерните меню-та и ще видиш. Изключително добра диета,според мен!