- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно 90 дневната диета
Аз също започвам от утре, дано този път да има ефект и да не надебелея от нея, обикновено дебелея от диети.. хаха, но тази ми изглежда подходяща.
Ще следя мненията ви и се надявам да си помагаме.Айде да няма много приказки, а действия.
![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
е то аз повече съм по приказките, та не знам дали ще издържа и то не, защото съм мн ящна, ами ей така, като ми се прияде чипс и айдеее...
Да питам за плодовият ден през целия ден плодове от един и същи вид ли трябва да ям или при всяко хранене може различен![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Мерсиа вие спазвате ли часовете на хранене,защото аз не,но преди малко се престраших да се кача на кантара и съм - 1 кг.
![]()
Първоначално написано от therichbitch
Ех, лакомствата са много, здравето едно..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
за колко дни това?Първоначално написано от billytalent
а аз днес ядох в 12 ,4 и сега в 8,в 10 прпуснах, не можах да се дигна от леглото![]()
За два дни обаче преди малко изядох 1 пакет брускети![]()
Не се отклонявай от целта маце, имай воля аз от утре съм на диняПървоначално написано от billytalent
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Оф а аз днес изпих едно капи..Не можах..Просто отидохме на кафе а кафе не пия и нямаше минерална вода..
![]()
![]()
^ Няма ме в пазенето на диети изобщо,утре ще съм на праскови цял ден...очертава се тежък ден
Аз плодовият ден го изкарвам на диня, че ям колкото ми се яде, но като ми стане тежко и не мисля за ядене..Първоначално написано от billytalent
![]()
![]()
И аз си мислех на диня,но не обичам много и няма да ми е вкусно хаха
Ами аз не съм се готвила за диета с диня или нещо от сорта ама брат ми ей ся ми донесе една 15кг диня просто е огромнаПървоначално написано от billytalent
и реших да опитам и без това много обичам диня ,че ме мъчат 2-3кг и така...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Леле, браво на вас !![]()
Аз мога да изкарам един ден само на вода или на плодове, защото знам, че на следващия ще ям какво искам... ама като знам, че 90 дни ще ям само определени неща, даже и ден не мога да издържа без да наруша диетата...
аз днеска прегреших с 2 малки вафли ... още на 1вия ден ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
аз само няколко солетки изядох и една синя слива някъде между яденетата, но не съм вечеряла![]()
Днес ми е плодовия ден и искам да питам,през колко часа бяха храненията???
Да нещо такова,аз си мислех през 1 както и да е...за сега съм на 2 праскови и 1 банан,дано издържа целият ден на плодове
аз пък днес пак пропуснах закуската, поради същите причини![]()
![]()
, ядох в 12 една заревица и после пак заспах
![]()
хаха и аз нямах закуска днес![]()
![]()
![]()
сега ям салата от картофи![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
на мен пък ми свариха царевица бая и казах,че повече няма да се варят и те в тия жеги , ако искм картофи и ориз, затова дали ще е проблем,ако ям през целия ден царевица?Първоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
![]()
![]()
а относно въпроса на Manenkoto: мисля,че тук е що -годе подробно
http://209.85.129.132/search?q=cache...&ct=clnk&gl=bg